arhiva: 30/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
DICTIONARUL CAFENELEI
de Cezar Petrescu la: 30/12/2007 23:44:17
nu ma pot abtine si-mi postez ultimul subiect pentru anul acesta.ma roade si nu il pot consuma de unul singur.anume:/ sa ne luam lumea in cap si sa ne atribuim autoritatea de a inventa cuvinte noi.nu cu titlu de autentificare pentru mai tarziu ci doar pentru aici,in cafenea(sau poate cine stie???).daca aici nu se pot zamisli cuvintele,in cuptorul cafenelei,unde slava domnului "ezista esplicatii pentru orice",atunci unde?sa avem fabricuta noastra de creat"cuvantul",unde nu platim impozit pe profit si putem darui fara vreun gand la ce ne iese sau daca suntem in pierdere.ca un fel de asociatie non-guvernamentala,non-profit!de fapt fabrica exista si este megadezvoltata , insa ce propun acum, sa f  ...continuare .
5 comentarii
modifica
TILSLØRTE BONDEPIKE
de anisia la: 30/12/2007 20:15:17
ieftin, usor de preparat si super bun :))/ pentru patru persoane:/ 1 borcan de marmelada de mere/ 1 pachet de biscuiti digestivi/ 100 grame de unt/ 500 grame frisca dulce batuta/ se piseaza biscuitii pana se face un pesmet. se caleste in untul cu pricina, pana se rumeneste fff putin./ intr-un castron de sticla se pune un strat biscuiti, unul gem, unul frisca. se continua pana se umple castronul. musai ultimul strat sa fie de frisca./ se da la frigider pana a doua zi. / pofta mare :)
70 comentarii
modifica
Sorcova
de apol la: 30/12/2007 16:29:37
sorcova,vesela/ sa traiti sa infloriti/ sanatosi de-acum sa fiti!/ hotarat cand scrie maan/ o vezi ca pe-un superman/ anisia si cu irma/ isi poarta ca miss cununa/ scriitoarea din vazduh/ are miez are si duh/ o vedem iarasi pe bright/ in fotografii pe site/ in proza in poezii/ scrie bine sa o stii/ zaraza si melodia/ rating au ca elodia/ doamna(domnul zis) lafemme/ are farmec da-i spui sarm/ de zola iti aminteste/ italy cand infloreste / mai aparte e-o diana/ pe o scena diafana/ rodica are o voce/ da nu-i de hoasca precoce/ lady allia-asteapta/ potriveala cat mai apta/ poet mare sancho panza/ isi mentine performanta/ don quijote cavalerul/ isi admira scutierul/ buze moi si senzuale / celorl  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Universul lenes
de emanuel kripto la: 30/12/2007 09:45:06
universul lenes/ comunismul a fost dusmanul meu pentru cã nu mã lãsa sã teoretizez lenea. capitalismul e dusmanul meu pentru cã nu mã lasã sã o practic./ aceasta este esenta firii mele de intelectual frustrat in douã sisteme sociale. de fapt, in oricare sistem social neutopic. pentru ca sunt un lenes. adica un analist contemplativ. adicã nu-mi place munca vãzutã ca mijloc de subzistentã (in romanã, cuvantul provine din slavul “monka”= ”chin”, vezi mai vechea expresie “muncile iadului” sau chinurile de acolo). nu vreau sã muncesc (sã mã chinui) ca sã trãiesc. vreau sã mã bucur cã trãiesc. iar bucuria, pentru mine, inseamnã contemplatie. vreau sã trãiesc  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Calendar
de Valeriu Cercel la: 30/12/2007 02:41:01
a mai rǎmas în calendar o filǎ/ Şi parcǎ ieri în cui l-am agǎţat,/ zi dupǎ zi pânǎ l-am despuiat/ am rupt din el, fǎrǎ sǎ ştiu de milǎ;/ zile senine, zile înnorate,/ multe dureri, puţine bucurii,/ acum e trist, mai are doar o zi/ ce-aş ţine-o fericitǎ de se poate;/ sǎ o opresc aş vrea, de dimineaţǎ,/ Şi soarele sǎ stea la rǎsǎrit/ când razele-i prin gene le-am zǎrit/ În prima zi, la început de viaţǎ./ valeriu cercel/
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: