arhiva: 31/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
An Nou Fericit!
de latu la: 31/12/2007 19:47:01
la multi ani!/ ramaneti cum sunteti! / sa vi se implineasca toate dorintele, visele si chemarile!/ si multa sanatate tuturor!/ sa ne ramana cafeneaua cu adminu' ei si noi sa le ramanem lor!
15 comentarii
modifica
"modera-v-as ...
de maan la: 31/12/2007 18:58:04
... la anu' si la multzi ani!" era sa zic./ prin urmare, iote meniul:/ - jnitzel din piept de pui/ - carnaciori / - friptane - vita, porc, pui (pregatite pe loc!)/ - salate - de vinete, de boueuf, de fructe/ - oo umplute (nu-ntrebati!)/ - chiftelute/ - muraturi/ - tartine cu icre (negre si portocalii)/ - fructe de mare (don't ask!)/ - crema de uischi, uishi-uischi, bere, vin (si fiert!) + nijte bere./ - apa/ - dush/ - tort tiramisu / deci m-ajtepata deci va pup./ din varfu' buzelor, cacocoanele, sa nu mi se ieie ruju'!/ (lancome, sa moara pejtii!)/ (aaaa...nuuu...nu-s gatita./ jmekeria la petrecerea asta ii ca n-am gatit io si pot sa ma duc in blugi!)/ la multi ani!/ ps. haipa, ca d  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Urarea mea de Anul Nou
de Italia la: 31/12/2007 17:38:40
ii multumesc lui dzeu pentru tot,lui iisus ca ma tine de mana si ca nu m a dezamagit niciodata,duhului sfant ca m a inspirat in faptele si cuvintele mele bune,multumesc copiilor mei,ca m au adus pe lume,copiilor dnei marta ca au venit si ca am vazut zambetul acestei femei,sotului meu pentru ca ma iubeste neconditionat,adminului ca mi a verificat inteligent mesajele,multumesc prietenilor din cafenea dar si dusmanilor,caci daca nu ar fi acestia din urma,nu am avea cu cine sa ne masuram fortele,multumesc celor care m au citit si au scris dar si celor care nu au scris,multumesc limbii romane si celor care o respecta,multumesc cafenelei./ urez tuturor pamantenilor un 2oo8 mai bun,cu mai putina foa  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Doua mii si opt ani
de Lexis la: 31/12/2007 15:02:05
toata lumea in sus si-n jos,/ unii cu paharele in mana,/ unul mai fricos, altul mai curajos,/ veselia oricum curge ca dintr-o fantana./ povesti sunt si vor mai fi/ numai de-am avea cu cine le impartasi./ de singuratate anul asta sper sa scapi,/ de bani si de noroc sa dai atunci cand sapi !/ de sanatate nu uitam,/ mereu pe primul loc sa o plasam!/ la multi ani si voie buna,/ sa fim pe veci impreuna,/ aici sa va gasesc mereu, cu inimi curate/ si cu naftalina date,/ sa reziste in timp la incercari/ sa le-nfrunte vitejesc fara ezitari!/ lexis.
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...