arhiva: 04/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ce alearga femeile dupa barbati?
de jo aimee la: 04/12/2007 18:08:53
de cativa ani incoace observ urmatoarea schimbare (cu cat trece timpul, devine mai pregnanta): barbatii nu mai alearga dupa femei, ci femeile sunt cele care pun bazele unei relatii, si nu subtil ca pe vremea bunicii. daca nu de mult barbatul era cel care cerea numarul de telefon, invita in oras, suna des si era interesat pana la obsesie de femeia pe care punea ochii, acum rolurile s-au inversat. femeile fac primul pas (in multe din cazuri - mai ales de la prima intalnire incolo), iar barbatii, dupa o zi, doua in care isi manifesta interesul, incep sa ignore. de curand imi sfatuiam o prietena care mi se plangea ca el(noul ei flirt), desi e online pe mess de doua seri nu intra in vorba cu ea si  ...continuare .
82 comentarii
modifica
Da-te cu bicicleta catre un job in advertising
de thebrightside la: 04/12/2007 15:45:20
iqads si ileo organizeaza un concurs de ocupare a unui post in departamentul de creatie./ cerinta: realizarea unei campanii online de promovare a mersului pe bicicleta./ impatimitii adv pot participa punand un comentariu la:/ http://blog.iqads.ro/2007/12/03/adidea-02-ileo-vrea-sa-mergem-pe-bicicleta/#comment-2522/ linkul nu-i (neaparat) o invitatie la creativitate, ci (mai degraba) la divertisment./ te doare mintea cum cred unii ca pot convinge publicul tinta (internaut/blogger de 16 - 30 ani) sa renunte la rata pentru masina si sa-si ia o toacla./ enjoy!
3 comentarii
modifica
tara Celor Care Nu Uita Sa Fie Copii
de Lady Allia la: 04/12/2007 13:25:37
printre flori ascuns sta jips un spiridus micut si nazdravan. are straie din catifea verde si stralucitoare pe care i le-a daruit zana cea buna cand s-a nascut - intr-o zi fericita.../ ele niciodata nu se murdaresc si nu se schimba si cresc odata cu el. dimineata straiele ii stralucesc a bobite de roua, iar el alearga vesel peste flori sa le sarute petalele...si lasa gazele mici sa ii soarba din palme binecuvantarea unei zile noi.../ in capsor vantul i-a adus de departe, din tara celor care nu uita sa fie copii o scufita rosie-rosie impletita de elfi din petale de mac si bobite de lacramioare..., in picioruse e incaltat cu niste ciubotici maronii confectionate din coaja celui mai batran copac  ...continuare .
15 comentarii
modifica
doua asteptari
de Lady Allia la: 04/12/2007 13:20:57
nu ştiu să iubesc apusurile - simt cum îmi sfâşie privirile/ ascunse în spatele irişilor plini de visare/ corbii îmi ciugulesc din ochii lumina - miroase a început de iarnă - simt cum două mâini culeg ultimul boboc de trandafir/ de pe rugul cu spini/ inspir adânc - e încă răsărit în mine şi îngerii de zăpadă se mai pot vedea chiar dacă sunt atât de departe - îi pipăi încet cu sufletul - sunt încă acolo/ în timp ce iarna cade asemeni unei avalanşe din cer - ţipătul din mine a scuturat norii/ zăpada doar...uneori mă pătrunde - fulgii au ajuns să cadă adânc în stâncă sfărmând-o până la sânge/ întind palma din care mi-au crescut două aşteptări ş  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Daruri între noi, on-line!
de Intruder la: 04/12/2007 11:24:48
invit cafegiii sa-si faca fiecare, cum si ce doreste...cadouri unii altora. / vreau sa atrag atentia, ca posed pisici si nu mai vreau! / cine mi-aduce pisici...nu-i sunt muma, nu-i sunt tata, nu-i sunt patrie-adorata! / am sa-ncep eu si pe parcurs voi reveni cu daruri si pentru alti cafegii.../ pentru daniel racovitan, ultimul album de canticele patriotice al corului "colegipunctro", editat de neogen. / pentru admin, o cravata cu veveritze mici-mici (unicat) si cartzulia "ghid practic pentru aplicarea in practica a comentariilor, in ordine cronologica- primele cele mai recente", editura amicii lunetisti. / (va urma) /
113 comentarii
modifica
Bradulet, bradut dragut
de zaraza sc la: 04/12/2007 09:38:58
va propun sa impodobim bradul cafenelei si sa privim pe geam fulgii jucausi...fiecare comentariu este acceptat daca are desene de sezon :d/ /
62 comentarii
modifica
MISS CAFENEAUA 2007 - PRE-GATIRI
de latu la: 04/12/2007 09:24:06
dupa ce s-a incheiat votul, juriul s-a retras pentru deliberari. am pus "du not disturb" pe dinafara, ne-am dat cu l'eau de vie de prunes traditionnelle pe dinauntru si vali (vijelie) ne sopteste versuri despre aur si mertzane la ureche./ mai intai am cazut de-acord ca greu ne-a fost, dar ca ce ne mai asteapta e si mai si. / nefiind egoisti, am remarcat in treacat, ca nici voua, fetelor, nu v-o fi fost usor fatza-n-fatza cu inteligentza concentrata contzinuta de intrebarile baietilor. / cu atat mai mult: jos palaria pentru raspunsuri!/ multumim fiecareia dintre doamne si domnisoare, pentru participare!/ de-aia - si ca sa ne batem in sfarsit reciproc pe umeri - am pus in statia de amplif  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Despre scris(6) - Umbra mortii...
de 84CRISTIAN la: 04/12/2007 07:43:11
isi pedepsise cainele la coltul camerei, dupa ce ii daduse cateva picioare in stomac si zbierase la el.bietul animal, ce vina avea el saracul ca stapanul sau inebunise cu rockul sau cu tot.acum statea ascuns sub sifonier cu botul pe labe si nu scotea nici un sunet, in schimb isi supraveghea cu atentie stapanul./ trecusera aproape trei luni de cand devenise un maniac al muzicii hard rock.fusese cu prietenii la o sumedenie de concerte rock, chiar si la satanisti, unde se imbatase si provocase scandaluri.vroia sa fie cat mai rau, isi luase de pe internet legile lui satan pe care le avea agatate deasupra patului.acelasi pat, unde era acum tolanit cu scrumiera si bautura langa el, in astepta  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...