arhiva: 06/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pozitia te schimba?
de thorn bird la: 06/12/2007 22:14:28
ma intreb de multa vreme incoace: cum e posibil ca o pozitie(in ierarhia firmei unde lucrezi) de curand dobandita, sau o imbogatire subita sa te schimbe? de ce oamenii cand sunt ceva mai mult decat au fost tin neaparat sa scoata lucrul acesta in evidenta? sa fie oare complexati si sa aiba mare nevoie de afirmare? de cand respectul se impune si nu se castiga? / pe voi v-ar schimba o imbunatatire a pozitiei ( din cele mentionate mai sus)?/ este normal sa ai alta atitudine, alta personalitate parca? eu sunt ceea ce sunt, iar indiferent ca sunt palmas sau sef, sarac sau bogat sufletul si gandul si perceptia si reactiile raman aceleasi pentru mine. de ce la altii e diferit si mai ales, se poate ca  ...continuare .
72 comentarii
modifica
MISS CAFENEAUA 2007 - MAREA GALA
de latu la: 06/12/2007 21:20:49
juriul va invita la:/ http://premii2007.blogspot.com// in cazul in care vi se pune in cale un majordom sau o majordoama, nu va speriati, datoria lor este sa faca perchezitii corporale atunci cand considera ca cineva ar putea avea asupra sa fitzuici, stilouri parker confectionate in china, sau shosetele lu' intruder./ speram sa va faca placere si tin sa mentionez in treacat faptul, ca n-am in buzunarele interioare sticle plate cu bautura, proeminentele la inaltimea bicepsilor datorandu-se antrenamentului zilnic. (asta pentru cazul in care cineva o sa-mi faca cinstea unui dans)./ --------------------/ - vreau sa multumesc lui intruder, care a muncit cot la cot cu mine, ca un rob;/ - tin  ...continuare .
143 comentarii
modifica
Riscul meseriei
de Valeriu Cercel la: 06/12/2007 14:39:00
mi-a căzut în ceaşcă iar,/ drum de seară, aşternut,/ lângă toartă bani, în dar,/ Şi-n fund un necunoscut ;/ nu mă mir, de câţiva ani,/ care mi-au fost bunicei,/ dimineţile iau bani/ io lucrând doar schimbul trei,/ iar la prânz, rutină, deh (!)/ Îmi sorb ceaşca, o citesc,/ foarte curioasă ce/ “făt-frumos” am să găsesc,/ Şi cuminte, şi dotat,/ prezentabil, în bemveu,/ cu speranţa că odat’/ m-oi căpătui şi eu,/ fi’n’c’un pic doar de gândesc,/ n-ar avea rost, nici folos,/ ca să mă mai ostenesc/ pe brânci la munca de jos,/ Şi-apoi, treaba-i cam nasoală/ În profesiunea mea,/ tot cătând, mai fac vreo boală/ de la prea multă cafea./  ...continuare .
8 comentarii
modifica
clinc - clonc
de sarsilovici la: 06/12/2007 14:17:24
no iar vine sfarsitul de an!/ no parca mai ieri era sfarsitul aluilalt si parca peste noapte vine altul!/ da se grabesc anii astia sa treaca si culmea abia la final constati ca nu au circulat cu viteza regulamentara!/ uite zic si eu ca greierasu din fabula lu nea cutare ca daca stia si eu mai din timp ma pregateam mai temeinic!/ culmea ca acu la farsitul anului "datina" e sa te podideasca numa bunatatea, sa faci cadouri sa dai si la saraci sa faci "fericiti"!/ da de ce oare si nu in restul anului?/ acuma sunt prime acum se mananca, normal si bee! acuma la farsit e bunastare! da si uite ca eu ca si greierele am cantat la mandolina si ciuciu in camara!/ da ma duc eu la furnica ca tre sa dea s  ...continuare .
3 comentarii
modifica
catalog
de maan la: 06/12/2007 14:04:10
v-as ruga, fara alte comentarii, sa participati benevol la stigatu' catalogului./ cum nu va stiu pe toti, strigati-va-ti singuri, ca sa stiu si io cati suntem./ alex, intruder, honey, daca vorbiti va pun pe coji de nuca./ ca m-atz innebunit./ deci:/ 1. maan/ 2. ...?
56 comentarii
modifica
Top-uri de Craciun
de Honey in the Sunshine la: 06/12/2007 13:09:00
1. cel mai frumos craciun de pana acum?/ 2. colinda/melodia preferata de craciun?/ 3. cel mai fain film de craciun?/ 4. locul cu cea mai frumoasa atmosfera de sarbatori?/ 5. cel mai bun mod de a petrece craciunul?/ ... oare de cate ori am zis "craciun" pana acum?:) oricum...cred ca ati inteles ideea :))
20 comentarii
modifica
MISS CAFENEAUA 2007 _ INVITATIILE
de latu la: 06/12/2007 13:01:06
scene de la repetitia generala pentru show-ul de primire al laureatelor, participantelor, votantilor si publicului./ la masa de mixaj sta intruder si cu mine. (pentru a ne feri de avantul fanelor lui intruder, nu divulgam care-i care, multzumind anticipat pentru intelegere)./ http://youtube.com/watch?v=vjdscm2pv80/ / asta seara va invitam la bal!/
2 comentarii
modifica
„Trei luni de senzaţii" de Florin Peşte
de proletaru la: 06/12/2007 12:22:47
inainte sa cititi trebuie sa fac unele precizari. nu stiu cine a scris comentriul original. am pus ghilimoaie pentru ca nu am nici o contributie la cantitatea sau calitatea scrierii. nu stiu cine e florin peste dar e o mostra care imi aduce aminte de comentariile literare din scoala. am vazut ca sunt cativa pe aici care au asemenea apucaturi. de cate ori am avut ocazia, i-am taxat pentru indrazneala./ textul e venit pe mail si e posibil sa vi se para cunoscut./ iaca textul:/ "Încă din primele versuri, autorul plasează acţiunea într-un mediu feeric./ ce miracol şi ce vrajă/ stau cu gagica pe plajă/ prin folosirea cuvintelor miracol şi vrajă, poetul ne trimite/ într-o lume magi  ...continuare .
15 comentarii
modifica
La o cafea, cu toţii...
de Intruder la: 06/12/2007 09:08:58
ca sa nu mai alerg ca un bezmetic in fiecare dimineata dupa o cafea, am adus aici expresoare, filtre, ibrice, cesti, biscuiti si scovergi...mai ramane sa vina cate cineva, sa prepare cafeaua ca eu am fasulea pe foc si trebuie sa-mi duc copiii la gradinita si pisicile la antrenamentul de volei. / tot ce consumati, se poate plati cu cardurile emise de cafeneaua.com. /
131 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...