arhiva: 07/12/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
vânătoare
de alex andra la: 07/12/2007 22:58:15
nu-mi spune pe nume de fată/ nu-mi lua mirarea din ochi/ nu-mi strivi şi tu corola de minuni/ binecuvântează doamne lumina şi corbii / sub tălpi sânge de animal sălbatic / vânătoare suspendată / hăitaşii fac coadă la spovedanie/ am ucis doamne am hăituit ciute cu ochi de femeie/ plouă cu pietre doamne şi launtrul se deşartă în afară/ nimic nu e cum a fost orânduit de tine / lasa-mi privirea să dea roată lumii/ gust de muşcată pe buza ruptă de colţii lupoaicei/ oase ascuse sub lutul din mal/ citeşte-mi viitorul în vintrele mistreţului/
3 comentarii
modifica
Ciorapii galbeni cusuti cu iarba
de special needs la: 07/12/2007 20:24:20
i-am promis copilului ciorapii galbeni.a scos un icnet de bucurie si ochii imensi i-au devenit umezi.sopti: “ am 10 ani si sunt nemuritor “./ vanzatoarea mi-a dat ultima pereche de ciorapi galbeni.” sunt cam rupti “-mi-a zis-”cateva fire vor fi de ajuns.”i-am multumit si am plecat acasa cu un copil-titirez in urma.magazinul era departe asa ca pe drum m-a prins noaptea.suparat pe copilul care tot tragea de mine,i-am strigat : “esti groaznic! ia-ti mainile de pe mine! “si-a retras mainile incet si m-a privit ca un caine lovit peste bot.am mers in continuare,insotit de topaielile iritant de vii ale copilului.casa mica se vedea in apropiere iar pe buturuga din fata stateau de  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Ziare în geam
de Valix la: 07/12/2007 19:02:56
amintirile se preling de sub ochi,/ alte ori cad pe asfalt/ în picuri de ceară topită,/ ce-am iubit a fost atât de puţin,/ dau cu pumnul în lacăt/ şi tot nu pot să-l deschid,/ înlocuiesc uşi şi ferestre la casă,/ dau pe termopane o groază de bani,/ colecţionez chei ca bunicu,/ le-adun pe inele,le strâng legături,/ dacă mai vii/ am să sfâşii bucaţi-bucăţele/ orice ziare din geam.../ dacă mai vii,/ dacă mai vii.
10 comentarii
modifica
Jurnal de bord (23)
de alex andra la: 07/12/2007 17:24:28
/ sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ libertatea alegerii. baliverne. greu de imaginat determinism mai marcat decât atunci când eşti pus în situaţia dramatică de a hotărî ceva important pentru soarta ta şi a celor de lângă tine. / marii maieştri ai sforăriilor ! câtă risipă de ingeniozitate ! ce strategii în trepte, cu previziuni pe termen mediu şi lung ! ce consum de inteligenţă malefică ! Şi ce viclenie ţărănească ieşită când şi când la suprafaţă, de sub poleiala manierelor nu chiar elegante, dar acceptabile. am rezistat asediului, presiunilor, tirurilor încrucişate, ameninţărilor voalate, momelilor, promisiunilor. dincolo de mica v  ...continuare .
6 comentarii
modifica
e craciun
de myre1 la: 07/12/2007 16:38:22
shtitzi cumva vreo colinda moderna, amuzanta?/ ceva deosebit?/ vreau ceva mai comic, daca se poate, dar in acelashi timp in spiritul craciunului./ ms:d/
4 comentarii
modifica
În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - I
de u incercare la: 07/12/2007 15:15:46
În care unii cad în plasă, iar alţii intră în pămînt - i/ / mă întreb. cine ar putea privi cu ochi buni o apariţie a unui înger păzitor într-un bordel? să te trezeşti crezînd cã ochii îţi tîşnesc lavã din orbite. privirea împroşcată. urma unui măcel. bîzîitul creşte în urechi, să te înnebunească. tragi pleoapele lung. cum ai ajuns în locul ăsta, unde eşti acoperit de-o plapumă a întunericului. necunoscut totul. refaci harta, te reintegrezi. redevii ultimul fragment lucid al trecutului. ultimele zile./ un pustiu perfect se instalează în minte. Încet. greoi. un decor care trebuie animat. bîzîitul care aduce cu un cor spiritual este perfect. tehnici.  ...continuare .
3 comentarii
modifica
si daca
de lafemme la: 07/12/2007 13:56:13
si daca ne-am plimba/ prin toate iernile lumii,/ copii cuminti de mana,/ fulare colorate/ pe langa albatrosii adormiti./ si daca mi-ai zambi senin a dimineata,/ cu pasi marunti pe strazile pustii,/ noi doi si geamuri aburinde,/ si maini de geata-n gura sobei,/ apoi un ceai cu rom si ciocolata/ si nori desupra,/ si frig mereu,/ si daca.../
20 comentarii
modifica
Portret de mama cu fiu II
de u incercare la: 07/12/2007 13:16:16
/ portret de mama cu fiu ii/ / ce-ai mă, ai transpirat ? am luat aspirină, băi, sunt bolnav ! ai nişte aspirină ? acasă, acasă am. nu, serios ! am luat acuma, cînd am plecat ! eu am boală pe gabi ! eu am boală pe mine, băga-mi-aş pula-n gura mea ! aseară am fost pe la tine, mă ? ce-a făcut ? am mai fost eu pă la tine, as’noapte ? as’noapte nu, aseară. aseară la ce oră ? cînd ai băut-o pe-a cincea ! a, la a cincea ! da ! că nu m-aşteptam să… ai venit aseară… pă la ce oră ? pă la patru. aş da un telefon să văd ce-am făcut. ia uite bă ! am trecut p-acolo ! din scîrţîie uşa. intră un altul. hai noroc ! salut ! era florin afară, întreba de matale:  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Portret de mama cu fiu I
de u incercare la: 07/12/2007 13:15:08
/ portret de mama cu fiu i/ / ai văzut-o, nu ? da bineînţeles ! aşa… ea a încercat prima căsnicie, soţul ei a vrut s-o părăsească şi l-a bătut de la strivit şi a doua căsnicie tot la fel, a dat în el, i-a dat două palme şi la al treilea, al patrulea sau la al cincilea, c-a ţinut vreo 5-6 bărbaţi, şi n-a stat nimeni cu ea,şi la ora actuală e cu-acelaşi, i-a dat naştere unui copil, şi-acum, în casă la mine, soţul meu, cînd spune fă aia, aia fac, indiferent ce zice ! pe ecran este urmărit un film cu robin hood. a plecat, gata ? cine? aaa… era mereu beat… aaa… păi îl vedeam io cînd venea p-aicea şi era beat mort… eee… păi în loc să vină c-o pr  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Sorin Cerin
de marika la: 07/12/2007 11:15:59
am citit zilele acestea cartea intitulata moarte,neant,aneant,viata si bilderberg group de sorin cerin care mi se pare ca acopera ideatic ceea ce ar fi ramas nediscutat in legatura cu subiectul mortii pe cae o considera ca fiind lumea vietii actuale iar moartea propriu zisa o noua viata.oare face apologia sinuciderii in aceasta carte?/ poate fi citita online pe google.
128 comentarii
modifica
[Hin]dusă departe - avanpremieră foto
de thebrightside la: 07/12/2007 10:53:59
/ http://www.flickr.com/photos/12056447@n02/
60 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...