arhiva: 01/02/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Noaptea,toti ingerii plang
de ayureah la: 01/02/2007 18:46:00
noaptea toţi ingerii plang/ fiindca nu sunt pe pamant,/ de-aceea in cete se strang/ Şi se-nchina celui sfant./ poate ca ar da paradisul/ sa simta aerul,iubirea/ sa uite macar odata tristul/ eden.Şi-ar da chiar nemurirea./ tarziu,toti langa foc se strang/ stau in albul lor vesmant,/ noaptea toţi ingerii plang,/ fiindca nu sunt pe pamant.
2 comentarii
modifica
Nevoia de a-l avea pe Dumnezeu in viata noastra
de dyanna la: 01/02/2007 14:22:00
am inceput aceasta discutie...pentru ca ma aflu intr-un moment dificil al vietii mele...cel mai dificil de pana acuma...sunt o persoana care are multe probleme...de familie,de colectiv...consider ca ceilalti ma vad nashpa..si asta produce in mine o stare de inferioritate...ma simt inferioara celorlati...tot timpul sunt trista...si consider ca numai el ma poate ajuta...si chiar am simtit ca ma ajuta...imi da optimism...dar e asa de greu...e asa de greu sa gasesti calea...de fapt el intotdeauna m-a ajutat...dar acuma am nevoie..mai mult ca oricand de o mangaiere...de o mangaiere a sufletului meu...si ma rog la el,dar nu ma pot ruga din toata inima...e asa de dificil...e asa de stramta calea...  ...continuare .
7 comentarii
modifica
fara titlu
de Sane la: 01/02/2007 13:23:00
o vad mereu. la aceeasi ora, imbracata la fel. aceeasi expresie, de parca isi traieste viata in ritmul lent al tramvaiului in prag de seara. o statie si inca una, in timp ce intunericul e sfasiat din loc in loc de fulgerul stalpilor de lumina. / transa. nemiscare totala. de fiecare data cand o vad ma intreb daca respira, daca nu cumva e o viziune, o statuie, o fantoma. sunt convinsa ca daca as saluta-o sau as intreba-o ceva nici macar n-ar tresari. pare sculptata in vesnicie, rupta de lume, pierduta intr-o realitate numai de ea cunoscuta. / si-atunci incep sa-i tes eu povestea. poveste de dragoste neamplinita – stiu, e un subiect banal. dar tocmai aceasta banalitate confera veridicitate bas  ...continuare .
2 comentarii
modifica
MIRCEA ELIADE - personalitate internationala
de maria de las maravillas la: 01/02/2007 12:54:00
un coleg de a-l meu, alejandro il citise pe mircea eliade si eu am ramas surprinsa. / stiati ca numele si cartile sale ocupa un loc pe un raft in cea mai importanta librarie din madrid, la casa del libro de pe gran via?/ de pe toate meridianele lumii, sa vorbim acum despre el.
19 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...