arhiva: 14/02/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
o poveste de iubire intre mine si scoala!~
de Geniul la: 14/02/2007 21:08:00
majoritatea dintre voi doriti sa deveniti unii intre cei mai buni elevi ai scoli probabil , din fericire aceste lucruri devin posibile aplicand sau doar citind aceasta publicatie veti deveni renascuti si suficienti de puternici sa vedeti partea placuta a scoli .la inceput eram doar un simplu elev un elev linistit , cuminte nici prea bun nici prea rau oarecum un fel de elev "potrivit" nu excelam intr-un domeniu dar nici nu agravam ca o parte a colegilor mei situatia oarecum placuta a clasei.viata era trista si monotona nu avea nici un sens ma plictiseam in a ma duce la scoala iar la ore singurele lucruri care ma incantau erau pauzelecare mi se parea de atat de multe ori prea scurte prea mici i  ...continuare .
2 comentarii
modifica
visez...
de Lady Allia la: 14/02/2007 16:12:00
visez în tăcere.../ pictez gânduri şi şoapte,/ arome nedefinite îmi mângâie/ abisul fiinţei/ ca un zâmbet acoperit de lacrimi!/ mi-e dor de aer,/ aerul tău şi al meu/ aş vrea să-l respir,/ dar mă doare tăcerea timpului/ dintre noi şi depărtarea.../ visez în tăcere.../ pictez şi nu vreau să înţeleg durerea/ ce desparte privirile noastre/ desculţe de paşii noştri/ către curcubeu!/ visez în tăcere.../ melodii cântate de inima ta,/ culori...definite/ de ochii şi zâmbetul tău,/ arome nedefinite îmi mângâie/ abisul fiinţei/ ca un zâmbet acoperit de lacrimi!/
4 comentarii
modifica
Anunt: vand femei...
de diana vlase la: 14/02/2007 14:40:00
piesa intr-un act./ marta-matroana/ mama/ thomas-sefu'/ tatal/ andrei/ ana/ scena 1./ o camera care odata ar fi fost luxoasa, dar care trimite, acum, cu gandul la degradarea umana, o saltea jerpelita si murdara, in dreapta scenei, o masa si doua scaune in stanga. pe masa, o sticla de alcool, doua pahare din care e evident ca s-a baut, o scrumiera plina. in fata scenei, cateva haine sifonate, imprastiate pe jos./ pe scaunul indreptat spre public, sta marta. fumeaza. pe saltea, chircita, ana. are fata acoperita cu mainile si nu se pot vedea ranile si sangele curgand, din coltul gurii./ marta: nu te mai smiorcai ca o proasta./ ana: lasa-ma sa plec, te rog!/ marta: nu?da ce dragut ar fi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
drums
de maan la: 14/02/2007 11:51:00
nu ma stiu dramui catre lume/ zabala imi incolteste / adesea/ in carne/ nu ma pot tzãrmui/ intaias data/ cand m-am dorit fara maluri/ un dram n-am putut da/
9 comentarii
modifica
Vise
de ajerbo la: 14/02/2007 04:38:00
ajunsi in aeroport nimic nu ne mai putea opri. era atat de frig in acea dimineata incat cojocul nu era deajuns sa-mi incalzeasca oasele. tocmai trecusem de o toamna tarzie. afara erau ceva garde minus. in aeroport era cald. cred ca-mi era si mai cald din cauza emotiilor. nu mai zburasem nicodata cu avionul, dar cred ca acea transpiratie rece de pe spatele meu se datora faptului ca urma aventura vietii mele. urma sa parasesc tara, plecam in exil cum imi plcea mie sa spun. nu vroiam sa mai privesc inapoi. uram acel loc unde intampinasem numai suferinta inca de la nastere./ ........................................................................./ .............................................  ...continuare .
1 comentariu
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: