arhiva: 02/02/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
fuga din cerc
de alex andra la: 02/02/2007 20:19:00
astăzi sunt o părere/ îmbrăcată în iluzii transparente/ buzele mele nu mai mimează săruturi călduţe/ îţi scap printre vise vorbe tăceri/ tălpile mele agile nu mai ating nisipul/ degetele mele nu-ţi mai răsfiră umbrele de pe frunte/ stai îmi spui/ cămaşa ţi-e lipită de tors/ ochii-ţi de braţele mele rotunde/ ai face laţ în jurul minţii mele vagaboande de-ai putea/ urmează-mă-ţi zic/ şi poate o să încetinesc gândul fugar pentru o clipă/ saltul din piatră în piatră spre departele de noi/
18 comentarii
modifica
Altcheringa (vremea visului)
de canin la: 02/02/2007 14:13:00
dimineata se trezeste descoperind ca e singur , la fel de singur ca ieri , ca alaltaieri , ca in oricare zi pe care si-o mai poate aminti din viata . peretii la fel de negri ca intunericul in care traieste il apasa sfarmandu-i gandurile, contopindu-se cu banalul plan in care exista .ii lipsea si isi dadea seama de asta in fiecare dimineata cand se trezea singur in pat ; pentru o secunda se insela ca poate totusi e acolo dar nu o simte inca ,vroia sa creada ca e orb si de aceea nu o vede , vroia sa creada ca intunericul e prea dens pentru a vedea fragila scanteie . sau poate ca s-a stins inainte ca el sa se uite , pana la urma nu dureaza decat o clipa si moare pentru a face loc alteia . in fie  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Dragoste...
de ALINAS la: 02/02/2007 12:58:00
simt cum noaptea îmi coboara-n suflet,/ iar mica stea ce straluceste-n bezna/ e tot mai aievea./ semnul acesta clar si pur/ devine moment de tulburatoare pasiuni,/ care o data trezite la viata/ te fac sa tresari plin de voiosie/ si de tine însuti !/ doresc din suflet o dragoste curata/ asemeni chipului diafan al miraculoasei afrodita,/ un sentiment ce neîntinat ramane,/ increderea de i-o acorzi cum se cuvine/ toata viata !
1 comentariu
modifica
Fior de iarna
de Gabriela Anca la: 02/02/2007 12:44:00
flori din velur argintiu pe rochie cu fir de gheata... print cu sacou din cer cu stele cuprinzandu-i timid mijlocul subtire... pasi de vis plutind usor deasupra norilor... zefir de luna plina apropiindu-i obrazul de al ei... ploaie fantastica de artificii-- cupola sfioasa a sarutului magic... un cantec tainic al inimii murmurat in doi...
1 comentariu
modifica
Transa
de Sane la: 02/02/2007 11:32:00
o vad mereu. la aceeasi ora, imbracata la fel. aceeasi expresie, de parca isi traieste viata in ritmul lent al tramvaiului in prag de seara. o statie si inca una, in timp ce intunericul e sfasiat din loc in loc de fulgerul stalpilor de lumina. / transa. nemiscare totala. de fiecare data cand o vad ma intreb daca respira, daca nu cumva e o viziune, o statuie, o fantoma. sunt convinsa ca daca as saluta-o sau as intreba-o ceva nici macar n-ar tresari. pare sculptata in vesnicie, rupta de lume, pierduta intr-o realitate numai de ea cunoscuta. / si-atunci incep sa-i tes eu povestea. poveste de dragoste neamplinita – stiu, e un subiect banal. dar tocmai aceasta banalitate confera veridicitate bas  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Te vreau înapoi ...
de celdesubdush la: 02/02/2007 01:25:00
ochii tăi umbriţi de gene cochete lângă umărul meu ... în dimineţi ce-şi cern printre jaluzele zâmbetul întrebător .../ ... şi mai vreau ... cântecul acela ce-l ştiam amândoi, aceeaşi bătaie de inimă pentru fiecare notă .../ ... da ... şi râsul, râsul tău de fetiţă poznaşă ... îmi lipseşte tare mult ... şi mai vreau ... tare vreau ... îmbrăţişarea ta în care ocroteai o dragoste ce-o trăiam numai lângă tine .../ ... dă-mi din nou întâmplarea veche, s-o trăiesc până în străfunduri de suflet ... lasă sângelui meu încă o dată beţia de odinioară ... ceartă-mă ... sărută-mă ... iartă-mă ... cere-mi orice şi-ţi voi da ... pentru că te vr  ...continuare .
78 comentarii
modifica
Mi-e teama
de l i o n la: 02/02/2007 00:48:00
i. mi-e teama de frunze/ caci mor si renasc,/ mi-e teama de muze / caci vin si... te las;/ mi-e teama ca nu stiu/ cu cine sa merg/ in drumul meu liber.../ mi-e teama sa pier.../ mi-e teama de stele/ caci din ele vin,/ mi-e teama, mi-e frica / fug si ma tem./ mi-e teama in zborul meu lin/ de pasari, de soare si tot ce-i senin./ as vrea sa plec.../ as vrea sa tot fiu.../ mi-e teama de totul/ si intruna strig./ mi-e teama si mi-e frica/ nu vreau sa stiu nimic./ ii. lumina ma doare./ la ea trebuie sa ajung;/ in mine nu-i soare / ci un apus prelung./ am coborat din cer/ in lume sa ma nasc,/ si am gasit d  ...continuare .
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: