arhiva: 06/02/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
INCEPUTUL
de ChildOfTheNight la: 06/02/2007 16:28:00
venea intotdeauna cand era singura si lipsita de ajutor…de obicei aparea cand noaptea era adanca si grea, cand singuratatea bantuia apartamentul gol, cand intunericul o sufoca. venea pe nesimtite dar disparea lasand o tacere dureroasa. la inceput a pus stapanire pe gandurile ei…apoi a simtit apasarea in sufletul ei. in scurt timp a cuprins totul in jurul ei./ ziua se simtea urmarita, tot timpul cineva o privea, cineva veghea asupra ei. noaptea acea prezenta o invaluia, lua forme diferite si ii aparea in vise, tulburandu-i somnul. se simtea neputincioasa in fata acestei stari, simtea ca viata i se scurge cate un pic in fiecare noapte, dar in acelasi timp simtea ca bataile inimii accelerau  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Fantezie de rosu si negru
de claudia enea la: 06/02/2007 13:02:00
intr-o noapte neagra tare / m-a lovit o intrebare:/ oare cine sint eu oare???/ ori femeie,ori eroare../ plinsu-mi cade in picioare/ zimbetul bate spre soare/ ochii vad prin intrebare/ si nimic nu are..sare/ buza rosie tresare/ fruntea-ncrunta a disperare/ palma-i alba la culoare/ cind lumina lunii moare.../ intr-o noapte neagra tare/ umblu-aiurea pe culoare/ cautind o "intimplare"/ sa ma scoata din uitare.../ o oglinda veche pare/ sa-mi arate o "aratare"/ amintiri de prin sertare.../ asta sint???asa se pare.../ buza rosie tresare/ gindu-mi cade in visare/ viata pare trecatoare/ celora fara-ntrebare.../
1 comentariu
modifica
"DUREREA" si ce am mai invatat despre...mine
de claudia enea la: 06/02/2007 12:04:00
este din nou vara....vara australiana, cu seceta, paduri in flacari peste tot si oceanul...ultima destinatie a intregii natiuni .nu am mai scris o vreme....cred ca am fost, sint sau am sa ma indragostesc...nu stiu inca. siguranta nu a fost punctul meu forte. si ma enerveaza ca scriu acum asa...cam detasat. / ceea ce am simtit ultimele 4 luni...hm..l-am cunoscut pe "el"...atit de frumos ca am mutit.atit de trist ca am intrat in panica. atit de bolnav ca abia poate merge...a fost o perioada de agonie si extaz in care m-am aruncat ca oarba, cum era de asteptat. el are 1.90, par lung negru si expresie de christ.eu stau si il privesc si nu imi vine sa cred ca a stat ultimii 14 ani aproape imobiliz  ...continuare .
6 comentarii
modifica
"Ca toamna..."
de Condur Natalia la: 06/02/2007 09:47:00
cad frunze de dor in noapte,/ ma scutur ca toamna si pling./ pe strada se-aud multe soapte,/ de tine mi-e dor si te strig./ ma ratacesc printre lume,/ dar totusi singura sunt./ sunt trista,dar inima-mi spune/ ca o sa vii in curind./ ti-e greu si acum esti departe,/ esti singur sau poate ti-e dor./ ma simti linga tine aproape/ si sufletul mi-e mai usor./ adormi cu gindul la mine,/ visindu-ma iti amintesti/ ca sint totul pentru tine/ si merita sa ma iubesti./ /
1 comentariu
modifica
Profetiile lui Sundar Singh (lunga, dar daca aveti rabdare ...)
de Ilotz la: 06/02/2007 04:53:00
sundar singh este un binecunoscut intelept si iluminat indian, care s-a nascut in anul 1889 in india, in orasul rampur, regiunea punjab si a murit in anul 1933. crestinat in urma unei experiente spirituale deosebite, legata de aparitia lui iisus, el a facut o calatorie prin toate tarile crestine in primul deceniu al sec. xx. cu aceasta ocazie sundar singh a vizitat si tara noastra si cu privire la aceasta el a facut profetiile ce urmeaza. aceste profetii au circulat, inca pe vremea vechiului regim al dictatorului ceausescu, in manuscris, fiind sistematic prohibite sau confiscate de catre organele de securitate de fiecare data cand erau descoperite la cineva. speriata de perspectiva unui revir  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...