arhiva: 11/03/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
pentru cafenea
de Homo Stultus la: 11/03/2007 23:44:34
al meu? nu. de multe ori, fara sa vrem, ne insusim acumulari de lacrimi asezonate fragmentar cu surasul calm al trecerii. pasageri in clipe de necuprins ne indreptam repede spre pauzele sincopate ale sangelui. scormonim mereu in retrairea clipei si rascolim cu disperare culcusul amintirii. este adevarat ca acolo este locul unde risipit, ne-am pierdut. la fel de adevarat este si faptul ca nu ne vom regasi niciodata acolo. in melancolia unui ieri ce parea monoton regasim astazi involburari de netraire. avem naivitatea sa credem ca agatandu-ne de realcatuita clipa a lui ieri vom putea sa umplem cu viata ceea ce este mort in efemerul azi. aceasta naivitate ne insoteste ca o umbra cu fiecare rasar  ...continuare .
12 comentarii
modifica
sa ne treaca de urat
de anisia la: 11/03/2007 21:50:40
m-am gandit ca pana cand se vor formata si celelalte functiuni, formatiuni si conformatiuni, si vom intra in normalul cafegist, sa vin cu un joc, sa ne treaca de urat si sa mai uitam de asteptarea prelungita. este un joc tare inedit, pentru ca am sa-l inventez acum, pe loc./ se da un cuvant. din el se vor extrage literele impare cu/din care se vor forma alte cuvinte, atatea cat este nevoie pentru a exprima diametral opusul/subtilul/neintelesul cuvantului dat./ ex: se da: "vizitiu". literele impare sunt v,z,t,u. subtilul e: vezi zarea tu./ se da: "maracine" cine se prinde-n joc?
24 comentarii
modifica
Lamuririle, maine
de admin la: 11/03/2007 21:18:31
maine voi reveni cu un mesaj in care va explic de lansarea a durat (mult) mai mult decat prevazut, ce e nou, ce s-a schimbat, si care sunt planurile. sorry, astazi, dupa trei saptamani de 'maraton', sunt prea obosit ca sa mai scriu ceva.
1 comentariu
modifica
Formatarea textelor de pe Cafenea
de admin la: 11/03/2007 21:07:17
probabil ca sunteti dezorientati de formatarea textelor. nu va panicati. doar 'prezentarea' html a mesajelor nu e activata, in baza de date formatul este intact. ideea este ca am de ales intre doua tipuri de 'conventii de formatare', si inca nu am activat vreuna. in cateva zile totul va reintra in normal.
3 comentarii
modifica
Viol
de Valeriu Cercel la: 11/03/2007 17:48:02
/ vreau să-l reclam pă ion a’ lu’ scarlat/ pentru viol, al dracu’ prăpădit,/ da’ nu numa’ că el m-a violat,/ nenorocitu’ m-a şi-mbolnăvit :/ intră acum cinci luni să zic, precis,/ În miez de noapte peste mine goală,/ că eu nu ţin pe vară geamu-nchis/ având călduri, de-aşa o zăpuşeală,/ Şi de atunci, în fiecare seară/ a tot venit, o noapte n-a omis,/ cu toate că ştiam de prima oară,/ eu tot uitam mereu geamul deschis ;/ acuma iaca, s-a mai răcorit,/ iar noaptea-i rece şi-ncă foarte bine,/ că de trei zile tare am răcit,/ Îl tot aştept la geam şi nu mai vine./ valeriu cercel/
5 comentarii
modifica
Aviz nerabdatorilor!
de Paianjenul la: 11/03/2007 15:00:51
administratia mentioneaza ca in acest stagiu - 11.03.2007 - / "cafeneaua este inca in perioada de lansare a noii versiuni, asa incat unele sectiuni sunt deocamdata inactive." respectiva mentiune poate fi vazuta numai de catre cei carora le-a parvenit deja noua parola si care se pot log-a ca useri inregistrati!.../ deci, rabdare stimati cafegii, sa vedem ce iese pina la coada...
8 comentarii
modifica
Visez?
de Paianjenul la: 11/03/2007 13:15:32
...click-ez dezorientat pe toate butoanele de pe paginile de web ale cafenelei.com incercind sa ma obisnuiesc cu noul format si sa descopar imbunatatirile la care se facea referire inainte de "renovare".../ nu mai vad citate, paragrafe, aliniate... nu mai vad italicizatele si boldatele care dadeau culoare comentariilor... nu mai vad care dintre cafegii sint online... nu vad emoticoanele (care parca intelegeam ca vor constitui parte din imbunatatiri)... nu mai vad butonul cu comanda previzualizeaza text de postat (ca sa verifici daca esti multumit de forma in care va apare textul dupa postare)... visez eu... sau ce dumnezeu se intimpla?!...
6 comentarii
modifica
Viziuni
de Catalin Bolohan la: 11/03/2007 12:41:54
stiu ca voi deveni o umbra arsa/ de trecerea timpului/ in banala amintire./ stiu ca voi muri<br>/ in spatele retinei tale./ stiu,/ cuvintele mele cristalizate/ se vor sparge sub pasii tai./ in umbra ta voi zace,/ eu,/ copilul nebun.
3 comentarii
modifica
La Multi Ani!
de maan la: 11/03/2007 11:34:25
bine v-am regasit si mult succes cafenelei in format nou!/ multumiri lui daniel, ca-mi dau seama ca usor nu i-a fost!
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...