arhiva: 14/03/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Este
de Bitterdream la: 14/03/2007 21:26:59
indiferent cat de patetic va parea ce voi spune in continuare, voi spune. fara retinere, ca unor oameni cu care ma cunosc de mult timp./ nu ma deranjeaza sa recunosc dependenta pe care o am fata de cafenea. placerea de a deschide situl dimineata, asteptarile lungi....oare reuseste sa se incarce? conectarea, log in-ul, prima privire aruncata peste conferintele active / conferinte noi / texte publicate / useri online....apoi lectura, uneori amanata precum cea mai buna parte a unei prajituri. de fiecare data insa, provocand emotii...de toate felurile./ o lume virtuala foarte vie. prezenta. nu inlocuind viata mea reala, ci coexistand cu aceasta. atingandu-se intre ele./ apoi prietenii castigati  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Fata de la mare
de Daruma la: 14/03/2007 21:22:58
iata-ma..sunt fata secolului xxi,conceputa in vremurile comuniste,parte / din generatia de tranzitie,modelata dupa vanturile si ploile / schimbarilor../ iata-ma..am renascut din adolescenta naiva,m-am hranit cu propriile-mi / sperante si vise sfaramate,mi-am potolit setea cu lacrimile de ciuda si / ura pe mine si ceilalti si mai presus de toate am invatat sa tin / fruntea sus si ochii-mi patrunzatori atintiti asupra tuturor./ iata-ma..am revenit in forta,mai proaspata si mai / dulce,ironica,acida,cinica,sarcastica,precoce,prevazatoare,activa,avida de / suflete,razbunatoare,temperamentala,irezistbila./ sunt aici in fata ta iar tu..tu te comporti de parca m-ai cunoaste de / multa vreme,desi poa  ...continuare .
43 comentarii
modifica
Femeie cu subtitlu
de Stefan Doru Dancus la: 14/03/2007 16:49:12
suntem atât de tragici amândoi deschide consignaţia de suspine când devin etajul tău nocturn posteşte o zi apoi într-o oră analfabetă îţi voi injecta sistemul periodic al elementelor nu ceda starea de creier decât surprizei asexuate a creaţiei indiferent că naşti pe pitagora sau o statuie pentru ştreangul care te reclamă aşa vom pierde şopârla adormită între naşterile noastre obosim şi târziu se face în noapte auzi cum mai ouă mormintele câte-un strigoi – cum se paricopitează filozofii mileniului cum se acoperă sexele cu solzi sau cu frunze cum nu ştii până la urmă care e pasibil de etaj nocturn sau nu, nu auzi cum respir în triunghiul bermud al iern  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Noua Cafenea Ep. 4: Ce este
de admin la: 14/03/2007 15:56:09
asa cum ziceam in ep. 3, ceea ce exista azi este o prima versiune cu functionalitati minime, esentiale, lansata inr-o viziune de tip 'agil', urmand a fi completata pe parcurs. ce este, asadar... pe prima pagina apar subiectele selectate (gasibile la... 'selectate'). ele corespund cu 'prima pagina' din versiuena anterioara, adica subiectele selectionate manual de admin. la 'ultimele' se gasesc... ultimele subiecte publicate, fara exceptie, in ordine invers cronologica. la 'ale mele', disponibil dupa conectare, este afisata starea subiectelor publicate de utilizatorul conectat: la 'subliecte publicate de' se ajunge pe lista... subiectelor publicate de. daca exista subiecte care asteapta sa fie  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Mormantul lui IIsus
de serban66 la: 14/03/2007 14:15:13
am vizionat recent documentarul realizat de simcha jacobovici despre un mormant de familie descoperit prin anii 80 undeva in ierusalim. se afirma ca acel mormant apartine familiei lui iisus iar argumentele care se aduc sunt un calcul probabilistic bazat pe frecventa numelor gasite inscriptionate pe osuare, si pe comparatia semnaturii genetice a ramasitelor din doua osuare (un non-sens evident) trecand peste lipsurile vizibile in argumentatie precum datarea ramasitelor prin metode arheologice, si posibilitatea ca inscriptiile de pe osuare sa fi fost facaturi moderne, nu pot sa nu ma intreb de ce oare sunt luate in discutie teme esentiale ale crestinismului, acum cand pentru multi aceasta repre  ...continuare .
27 comentarii
modifica
PRIMĂVARA
de Roman Haduch la: 14/03/2007 12:15:16
când ai capul gol, inima goală, stomacul gol... nu te mira că până şi portofelul îţi este gol. / nu te mira insa nici nu dispera , eşti om , cafeneaua.com te provoaca sa gandesti, gandind analizezi , si, nu te opri, fiindca soluţia este lângă tine, la o licarire de energie , la un clik. / primăvara 2007 poate fi momentul optim în care mintea să îţi fie populată cu cele mai curate, puternice şi temerare viziuni, inima prinde vigoare , respiri mai amplu si simti cum succesul incepe sa te mangaie ./ gusta viata cu satisfactie si recunostinta . acum. nu amana./ sa fi convins ca esti nascut pentru succes. fie ca in primavara spir  ...continuare .
11 comentarii
modifica
la Cinema Eforie, "Regizori Spanioli la debut", 16-23 martie
de Institutul Cervantes la: 14/03/2007 11:23:07
institutul cervantes din bucuresti in colaborare cu arhiva nationala de filme. cinemateca româna prezinta in perioada 16-23 martie la cinema eforie, 8 lung-metraje spaniole. selecţia alcătuită de institutul cervantes, în dorinţa de a oferi o panoramă a tendinţelor creative ale acestei noi generaţii de regizori, prezintă publicului român iubitor de film opt lung-metraje (2003-2004) de debut aparţinând regizorilor antoni cuadri, dionisio pérez, vicente peñarrocha, jordi sole etc. filmele se vor proiecta între 16 şi 23 martie la cinema eforie, sala jean georgescu, str. eforie nr. 2, cu sprijinul arhivei naţionale de film, cinemateca română. seria de proiecţii se va inaugu  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Scaunul
de Radu Herjeu la: 14/03/2007 11:20:09
Închise ochii. pleoapele îi tremurară pentru o clipă, încercând să se agaţe de irizaţiile pe care genele le năşteau din lumina difuză a amurgului roşiatic, umed şi cald. În schimb urechile deveniră principala lui legătură cu lumea. sunetele se amplificară brusc, o mână neîndemânatică rotind prea mult butonul de volum de pe care sărise pe alocuri coaja argintie. la dreapta putea fi vântul. apoi îl ghici la stânga. aerul se încolăcea în jurul lui, ca şi când ar fi fost un arbust rătăcit într-o crăpătură de stâncă. Îşi simţea picioarele amorţind. undeva, departe de el, vuietul oraşului curgea monoton înmuindu-i simţurile prelungite peste graniţele  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Nu ne abandonam vocatia
de Stefan Doru Dancus la: 14/03/2007 10:27:38
ca să nu exagerez, avem de-a face cu propriile orgolii. avem de pus la punct propriile serbări care ne – ca pe nişte rarissime exemplare – slăvesc. numai în depărtare se aud copitele unui cal grăbit. călăreţul nu se vede, este una cu trupul animalului. fâşiile de ceaţă poate fac parte din trupul prăbuşit în şa./ ca să nu exagerez, avem de-a face cu semafoarele şi barierele pe care acest călăreţ obosit le întâlneşte de-o vreme încoace. el însă, cu toate piedicile, nu conteneşte galopul, ştie că la ora 10.00 începe şedinţa tribunalului./ n-ai cum te ascunde de obligaţia participării la condamnarea bietului şi obositului călăreţ: el a intrat deja în  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Transhumanism
de mircea68g la: 14/03/2007 10:17:11
va salut!/ vom trai mai mult?/ vom fi mai fericiti?/ postumanii si post-animalele cum vor arata?ce drepturi vor avea?/ vor avea drept de vot?/ dar mintile-masina?/ va fi o lume de cosmar sau un paradis?/ inca depinde de fiecare dintre noi?/ astept parerile voastre!/
25 comentarii
modifica
Istoria românilor din America de Nord
de lyria la: 14/03/2007 05:06:03
http://www.ourroots.ca/f/page.aspx?id=930551/ va invit sa rasfoiti cartea asta pe care eu am gasit-o intamplator pe internet in "culture canada"/ este in limba engleza dar destul de usor de inteles ce scrie in ea. / eu am fost surprinsa si nu ma pot abtine sa o popularizez./
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...