arhiva: 18/03/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ma minti cand mint!
de diana vlase la: 18/03/2007 23:29:29
e necinstit sa-ti spun ce simt,/ cand mint..ca mint.../ si simti ca mint,/ dar taci, asa faci tu, tu te prefaci/ ca inca ma mai placi...draci!/ as vrea sa nu te mai cunosc,/ si recunosc,/ de cand te tot cunosc am incetat sa mai cunosc,/ dar am sa-ti povestesc ce simt,/ si cum traiesc,/ sa stii,/ sa vii sa-mi zici ca ai stiut si ai tacut,/ si nu s-ar fi ajuns aici.../ dar minti...cum mint.../ si simti cum simt,/ si te-nfiori, in zori cu nori,/ cand vezi si nu mai crezi.../ ti-am zis de-atatea ori/ renunta la furori si la orori.../ asculta-ma.../ in zori totul e luminos,/ angoase toate, pleaca, e frumos.../ da, da...ai sa zici: ''pe dos''/ dar iar te minti ca minti cand zici ca nu mai zici.../  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Formatarea, numarul de comentarii
de admin la: 18/03/2007 16:33:33
precum puteti observa, am rezolvat problema formatarii textelor, si a numarului de comentarii. daca observati in continuare erori, lasati un mesaj aici. am adaugat si un link 'continuare' acolo unde este oferit doar o portiune din text./ urmatoarea ar fi sa adaug cateva explicatii la formularul 'adauga text/comentariu'.
9 comentarii
modifica
Secretul portii
de cher la: 18/03/2007 12:19:15
trecea zilnic pe langa acea poarta si nu o observase. zilnic trebuia sa ajunga la rasaritul soarelui in acel loc unde in timpul noptii mureau fluturii albastri.aduna cu grija fluturii albastri si ii punea in cutia rosie. dece era cutia rosie si nu albastra nu s-a intrebat niciodata.in acea zi a sosit ca de obicei dar spre uimirea sa nu mai gasi nici un fluture albastru si nici cutia rosie. erau doar cateva aripioare albastre pe care le-a adunat si le-a pus in buzunar apoi s-a asezat in locul unde trebuia sa fie cutia rosie si a privit inapoi. atunci a vazut poarta aceea intredeschisa si s-a hotarat sa arunce o scurta privire in spatele ei. in spatele portii era padurea...in padure sub fiecare  ...continuare .
57 comentarii
modifica
Vreau si eu sa pot
de andante la: 18/03/2007 11:14:50
declaratie de obida: vreau si eu sa pot trimite comentariile in timp real.
25 comentarii
modifica
HAOTIC VIS
de clipi la: 18/03/2007 09:03:42
pe aripi de cadere/urcusuri in abisuri,/de ganduri si durere/cosmare reci si visuri.../ /si pete de culoare/pe griuri de mormant,/copii ce dau in soare/cu bulgari de pamant./ /muscat de cerber/in trupuri de fecioara/si petece de cer/in negrl fum coboara./ /vorbe far` de sens/sensuri far` de vorbe/un haos in consens/pe buze reci de cobe./ /abstract pamantul pare/ideea e concreta/un om - e aratare/si cioara e profeta./ /si foamea e un suflet/al omului satul,/si-n chinuri e placere/nimic nu e destul./ /ropote de ploaie,/pe cer senin,/cascade si siroaie,/pamant strain./
6 comentarii
modifica
Poveste adevarata
de Valeriu Cercel la: 18/03/2007 03:12:58
eram atât de fericiţi,/ cam de vreun an ne cunoşteam,/ pe seară, zilnic ne-ntâlneam/ Şi-atât de mult ce ne iubeam/ perfect eram de potriviţi,/ aşa că, să n-o mai lungim,/ În parc, sub stele, iarbă, rouă,/ romantică şi-o lună nouă,/ ne-am hotărât (ea având două)/ serios să ne căsătorim,/ Şi cum noi asta am decis,/ ai mei părinţi m-au ajutat,/ amicii m-au încurajat,/ iar fata, că n-am menţionat/ era mai mult decât un vis !...../ o chestiune mă jena/ considerând-o chiar majoră :/ e vorba de a ei minoră/ Şi foarte-atrăgătoare soră,/ prin felul cum se prezenta,/ căci viitoarea mea “cumnată”,/ purta (c-aşa-s de ruşinat !)/ un decolteu exagerat  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Franturi de vise
de diana vlase la: 18/03/2007 03:05:19
eu sunt un urias...sunt atat de inalta, si ma si urc pe tocuri...sunt atat de inalta, incat uneori vad conturul continentelor, cand privesc in jos...sunt atat de inalta, incat uneori vad pamantul...vreau sa spun, tot pamantul! si ma bucur ca am puterea sa imi simt prezenta... dar, sa te ia dracu! tu imi strici orice bucurie, cand vii! ...si deodata devin mica, atat de mica incat incap in palma ta, atat de mica incat sunt o gargarita rosie cu buline negre, si tu devii o gradina imperiala, eu sunt un fir de iarba, iar tu o campie verde intinsa pe mii de hectare, eu un fir de praf, iar tu desertul ce ma inconjara...si imi las capul pe umarul tau si ma invalui in tine ...si uit cine sunt ...sau d  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...