arhiva: 19/03/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Noaptea îngerilor demonizaţi...
de Tezeu la: 19/03/2007 23:05:23
motto:/ femeie:/ Înger demonizat de libertate;/ pisică blândă, prădător în noapte;/ sirenă ce salvezi spre moarte;/ eşti doar o parte dintr-o lume de miasme./ ultimele minute ale luminii se mişcau lent, parcă nu vroiau să-şi încheie vieţile trecătoare sau poate doar eu nu vroiam să le văd trecând sub negura unui timp subiectiv. erau ultimele minute ce trebuiau să lase locul unei nopţi speciale din an, căci odată cu lăsarea întunericului peste cea de-a opta zi a mărţişorului, totul avea să se schimbe. Întregul univers avea să se contorsioneze iar fantasmele unei singure nopţi aveau să răsară din ape învolburate, stele căzătoare şi pământuri tremurăto  ...continuare .
11 comentarii
modifica
întâmplare sau destin
de tomazian la: 19/03/2007 22:46:10
viata este palpitanta si plina de surprize. de multe ori în urma uneia sau alteia ne punem întrebarea : as fi putut influenta cumva rezultatul sau asa a fost sa fie ?./ nu stiu de ce dar de obicei atribuim o surpriza pozitiva pe seama întâmplarii iar una negativa o dam pe seama destinului. este probabil o rezolvare psihologica a situatiei./ si totusi viata e plina de exemple incredibile, unii au reusit sa stranga atatea incat au putut umple cu ele carti de succes./ banal este exemplui celui care paraseste apartamentul pentru cumpara tigari de la automatul de jos, în timp ce introduce monedele trece pe langa el o tanara. o clipa de neatentia a fost destul sa traga din automat nu marca pe  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Ochii tăi
de guardiangel la: 19/03/2007 22:14:45
/ sclipiri de jad, tăcută simfonie,/ adâncuri de coral izbit de valuri.../ unduitoare alge clorofile/ Ţîşnind acut, sălbatic, peste maluri.../ Şerpuitoare piei de salamandre,/ dansând în jurul focului, sclipiri,/ smaralde şlefuite-n joc de flăcări/ ce mistuie trecutele iubiri./ acorduri de esenţe-ntunecate/ brăzdând sclipiri de-oţel încremenit,/ sunt ochii tăi, ce mă străpung empatic/ spărgând structura mea de monolit./
5 comentarii
modifica
Noapte...
de guardiangel la: 19/03/2007 22:11:56
/ e noapte.../ beznă, monotonă,/ aripi de îngeri,/ ferestre închise,/ aşteptare.../ probleme.../ un câine urlă bezmetic./ fără lună.../ paşi pe alee./ tomberoane răsturnate.../ patetic.../ probleme.../ mi-e somn..../ aştept ceasul să bată./ plumb curge prin vine,/ o stafie rătăcită/ Întreabă drumul.../ probleme.../ da’ ce faci dom’le cu atâtea probleme?/ păi... e noapte.../ le pun la culcare!/
4 comentarii
modifica
Faţă de străin
de Lexis la: 19/03/2007 21:16:28
iubită fiinţă,/ ce mi-a dat viaţă bătând din palme,/ iubite tată,/ ce prin viaţă treci fără cugetare,/ tu, ce te tocmeşti cu moartea,/ zăreşti cum îţi sclipesc ochii dureros de aprigi ?/ cum îţi tremură pupilele de furie,/ cum perdeaua nebuniei îţi acoperă gura,/ Şi mâinile-ţi sunt încleştate/ pe paharul cu otravă moale ?/ Şi gâtul tău negru, de ceară caldă/ se sugrumă-n sunete ascuţite./ amintirile se dilată într-o exprimare puerilă,/ “nu mai ştiu nimic”/ dispari, dragul meu,/ nu te văd decât acum./ eşti o sticlă ciobită/ stai pe o masă cu două picioare/ cu eticheta din stânga de încercări scobită/ Şi trei scaune fără spătare, înal  ...continuare .
8 comentarii
modifica
9 munci
de Mult prea uitat la: 19/03/2007 20:53:53
1. cearta/ ce am cerut, n-a fost aflat, destin de fier infipt in alb. cel mai dorit, ce m-a lasat doar pentru cateva monezi/ in plus./ nu au fost bani ci ura printre cei cu fata alba, cat de mic va fi un pai in ace...de ce exista doar un loc si nu si eu sa pot sa vreau sa stiu sa am egal in diferenta./ 2. motivul/ printre pionii de jos ce stau pe sfere-albastre ar fi fost de apreciat, asa de ingustat. pene s-au uscat de mana ta cea aspra si poruncitoare. la varfuri toti au ars, e inchis, ferecat si dominant. doar printre stele ca sa zboare as fi vrut eu daca nu macar ca tine, in ce-i bine, impacat. fara regi si reguli stricte, aer liber si curat. insa osul din a mea aripa, fracturat.../ 3  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Zebra cu patratele-n dungi
de anisia la: 19/03/2007 19:48:26
text sters de autor
15 comentarii
modifica
toate vin.....si....toate se trec:)...
de mistique la: 19/03/2007 15:06:37
off!!! nu stiu c asteptati voi in clipa asta cel mai mult...dar eu....abia astept vacanta mare..in fiecare zi numar zilele,,((mai sunt 88!!!!)) ..abia astept!!!/ ma gendesc la vacanta....e ultima din clasa a 11....si la anu vine bacu'....ce doamne o sa fac..nu stiu :))/ mor de plictiseala nu mai am rabdare sa scriu!!!......poate data viitoare o sa fiu mai calma,,,,si o sa am ocazia sa schimb ceva pareri cu "plictisitii de viata"..asa k mine:p/ pupeeeee!!
41 comentarii
modifica
Probleme in paradis
de Valeriu Cercel la: 19/03/2007 13:47:09
fusei azi-noapte-n paradis,/ aşa-ntr-o vizit'amicală,/ păi fraţilor, v-o spun deschis,/ situaţia-i foarte nasoală :/ de la intrare-am fost luat/ de blonde gol-goluţe-goale,/ fierbinţi că tot am lepădat/ nemaiavând spaţiu in ţoale,/ iar halbele îngulerate/ cu bere blondă de la gheaţă,/ Şedeau pe mese-aliniate/ că îmi venea să mor cu viaţă ;/ văzând măi nene-aşa minuni,/ am întrebat şi io cuminte,/ de nea mitică din genuni / Şi de sorin, zis dom' părinte ;/ oh, dragul meu, au evadat,/ (Îmi zise-un înger cu durere)/ precis în iad s-au aciuat,/ e plin de fete şi de bere,/ că n-aş dori să fac păcate,/ Şi eu ce m-aş...să n-am noroc (!)/ că halbe  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Poezie prea optimista
de domini la: 19/03/2007 11:30:04
frumoasă e viaţa în rai/ ninge cu flori de iubire/ cum pe pământ e-n luna mai,/ doar că aici e numai fericire/ trec care-ncărcate cu nori,/ nori albi de speranţă si viaţă/ vad sfere enorme ce-s pline de flori/ Şi chipuri de îngeri privirea-mi răsfaţă/ păsari de spumă plutesc liniştit/ deasupra pădurii de stele,/ iar colo-ntr-un colţ încet s-au ivit/ o parte din visele mele /
11 comentarii
modifica
nu vreau
de Sane la: 19/03/2007 10:36:07
mereu mi-a fost greu sa stau de vorba cu mine insami./ sa caut raspunsuri la intrebari indiscrete stiind ca n-am cum sa ascund adevarul./ sa vreau sa ma mint singura, sa vreau sa fie bine fara sa-mi dau totusi sperante false./ dar o sa fie oare bine?/ mereu a existat acolo o urma de indoiala care ma macina, care ma face sa fiu rea./ niciodata nu mi-a placut sa fiu asa gratuit, dar cateodata simt o voluptate anume chiar daca mai apoi regret ca am facut pe cineva sa sufere./ vreau sa fie bine, dar ce-o sa ma fac daca nu o sa fie asa? / mi-e frica de golul acela care-mi tine loc de suflet uneori, care se transforma intr-o gheara ce-mi prinde stomacul./ mi-e frica de ura pe care o simt uneori f  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Jurnal de bord (9)
de alex andra la: 19/03/2007 06:18:55
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă/ / tu şi eu... în altă existenţă.../ - uite, ţi-am luat perhidrol, să nu mă mai baţi la cap. unde-l pun ?/ - la locul lui. În.../ - aha, la perhidroale./ râdem cu lacrimi. eu de poanta ta. tu de râsul meu. contagios, spui tu./ nu e drept. a. nu are decat 27 de ani. Şi moare... În fiecare zi câte puţin.../ azi îmi pun fusta de ţigancă. lungă, creaţă, galbenă, cu flori mici negre şi cu frunzuliţe verzi-albăstrui. cu picioarele goale şi cu părul negru despletit. cu şalul de mătase grea atârnând de pe umărul stâng, gata să cadă pe podeaua nacelei. nu semăn cu mine. nu contează. doar aşa pot şterge  ...continuare .
25 comentarii
modifica
romani...in tari straine....
de dana22 la: 19/03/2007 03:01:17
sunt plecata de 5ani din tara.drumul vietii m-a dus la paris si eram super fericita cand in metrou(metro)auzeam pe cineva cantand de zor ceva in romana.ironia sortii m-a adus apoi in madrid,unde locuiesc in prezent si vreau sa va spun ca sunt total dezamagita de fratii mei romani care dupa 3,4luni sau chiar si un an sau6au uitat romana.nu pot intelege asta...esti roman si chiar daca locuiesti alundeva decat romania,cum poti uita limba ta?am observat acest lucru si pe acest site;oameni care au uitat romana chipurile.../ am intalnit si multi oameni care renaga de roamania dar apoi ii auzi ca isi cumpara nu stiu ce prin tara sau se duc in romania chipurile...doar in vizita.reneaga de romania dar  ...continuare .
42 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...