arhiva: 21/03/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Curiozitate
de Sane la: 21/03/2007 13:41:08
daca nu va e cu suparare, domni, doamne si domnisoare, puteti sa-mi satisfaceti si mie o curizitate? cati ani au domniile voastre? nu astept raspunsuri gen "buna, sunt x si am y ani" pentru ca sunt convinsa ca n-o sa primesc. dar, discutand cu un alt vizitator al cafenelei am ajuns la o....disputa, sa zicem. eu tind sa cred ca printre "fidelii"cafenelei nu exista doar adolescenti, in timp ce "dansul"sustine contrariul. am dreptate sau nu?
21 comentarii
modifica
CONOPIDA*
de picky la: 21/03/2007 13:30:16
cata poezie zace-ntr-o conopida ?/ un morman de conopide constituie o insumare (monument kitsch) a poeziei sau o stivuire, cu mare perseverenta, a acesteia din urma ? sau e o invazie ?/ si, in fine, cum se impinge conopida-n cotidian ? si cum poate fi stopata pandemia conopidica ?/ / _______________________/ nume conspirativ pentru pigmeii tantosi si infatuati.
129 comentarii
modifica
dedicatie cafenelei lui Admin
de maria de las maravillas la: 21/03/2007 12:41:43
intr-un cuvant, ma simt mandra ca sunt romanca. chiar daca in strainatate sare in ochi, la televizor sau in ziare altceva. eu stiu ca poporul roman e altfel de cum se crede. nici mai bun nici mai rau decat altele. dar nu putem ignora realitatea. si lumea este intr-o continua schimbare si intr-un proces de invatare continua./ si pentru ca "romanul s-a nascut poet" fac urmatoarea dedicatie:/ poetul, mi-a spus rĂtĂcitorul vÂnt/ poetul, mi-a spus rătăcitorul vânt/ făcându-mi ştrengăreşte semn în drum/ vădit mişcat de propriul său cuvânt/ e un trandafir ce împrăştie parfum./ senin, întinde faţa către soare/ tăcut îşi prinde viţa în pământ/ neprefăcut tulpina-şi  ...continuare .
17 comentarii
modifica
gand de confirmare
de maan la: 21/03/2007 12:19:40
ma gandesc sa-mi fac un bine si sa va rog a va spune parerea-n legatura cu numita confirmare a iuzerului "andante"./ cu aceasta ocazie as ruga admnistratia sa se gandeasca la oportunitatea de adauga la prima pagina a "selectatelor" un sticky cu regulamentul.
91 comentarii
modifica
Ultima...
de diana vlase la: 21/03/2007 11:26:40
nu am crezut niciodata ca o sa ajung sa fac asta...dar, priveste-ma...pe marginea vietii, ma uit peste umar, a fost bine, a fost rau, nu mai stiu cum a fost...imi amintesc de mama, cum imi pieptana parul cret si aratam ca o capita de fan, imi amintesc de primul, cum am facut dragoste si mi-a zis ca ma iubeste, imi amintesc de primul orgasm...surprinzator, la prima pocnitura ce avea sa se transforme intr-un torent de aplauze...imi amintesc de nopti in care beam vin si aberam cu ele, de nopti cand beam vin si aberam, cu mine, de mine, de mine.../ iubesc viata...am iubit sa mint, sa ma joc, sa plang...acum, la saptezeci si cinci de ani, iubesc florile...iubesc linistea si ea...ma iubeste pe mine  ...continuare .
20 comentarii
modifica
poveste
de cashpik la: 21/03/2007 11:01:13
elipse ator,/ / se facuse tarziu ...fumul ii cuprinse si cele mai negre ganduri.a ramas singur sub aceleasi vise si aspiratii sperand ca de data asta va fi ceva diferit..dar inspiratia il parasise.isi scoase o tigareta alba plina de praf si simtiri ascunse.si-a dat seama in cele din urma ca s-a terminat..el nu mai era el si cu toate astea ceva il facea sa para acelasi copil inocent pierdut in fosnetul pasiilor sai marunti. pentru el e doar un vis,lumea avea sa se schimbe…/ 3 decembrie 1876/ m-am nascut sub lumina unei scumpe mame.mi-am deschis ochii iar ea ingenuncheata in fata mortii a renuntat la aripi pentru a darui pamantului un nou nume.eram trist si cu toate astea ma nascusem d  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Disconnect
de Caragea Ionut la: 21/03/2007 08:55:58
şi dacă pică serverul mai sunt poet?/ şi dacă pică brusc internetul în toată lumea/ cine va mai auzi de mine?/ mi-ar plăcea să se dea o lege/ prin care să se interzică poezia în locurile publice/ să te duci în locurile special amenajate/ cu un creion şi o foaie de hârtie/ să scrii numai pentru tine/ ca şi când poezia ta/ ar fi un inel de logodnă/ sau o promisiune de iubire/ mi-am rănit sufletul pe hârtie/ într-o baltă de cuvinte/ tu îi spui clişeu/ deşeu/ sau pur şi simplu/ vorbărie/ în timp ce poezia/ este o trecere de pietoni/ între viaţă şi moarte/ sau un mistreţ fugărit de alice/ într-o pădure virgină/ ceea ce scriu nu-i o simplă îndelet  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Nu ti-as
de vlasi la: 21/03/2007 08:30:32
nu ti-as calca mainile decat in picioare goale/ / eu iti iubesc mainile pe care acum as vrea sa le musc sa le-ndoi sa le calc in picioare/ goale/ sa mi le infasor in jurul gatului sau sa le tin perna obrazului meu/ asa, ca domnisoara pogany/ eu am nevoie de ele pentru ca am inceput sa investesc in ele/ noaptea in intimitate/ cand incercam sa ne cunoastem mai bine, timizi fiind/ timid fiind, ma mangaiai cu talent, temator si prea constient de sensibilitatea-ti/ scoasa in lume/ in lume, in cearsaf, intre coapse goale/ in lumea noastra vorbeam in soapta si ne potriveam corpurile/ dar nu tinea mult, vorbele ne suscitau simturile si-ncepeam sa le potrivim in tacere/ in tacere uitam de maini, le l  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Nu mă voi încrede în faptele voastre
de Lialy la: 21/03/2007 08:28:31
nu mă voi încrede în faptele voastre,/ când ecoul inimii bătânde/ va aduce prevestirea cuvintelor nerostite în şoaptă./ deci,/ nu mă voi încrede în faptele voastre!/ poemele îmi strivesc versurile/ de caldarâmul viselor/ pentru a nu mă încrede în faptele voastre./ uneori,/ forţez rimele/ care singure vin a-mi spune mamă./ deci,/ nu mă voi încrede în faptele voastre/ pentru ceea ce sunteţi,/ ci pentru ceea ce faceţi;/ iar de veţi crede în vorbele mele,/ atunci mai există minuni.
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...