arhiva: 30/03/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
matinală
de alex andra la: 30/03/2007 23:15:54
eu –/ cea născută din coasta lui abruptă/ la ceas de rouă/ când turmele ies la păşune/ şi zorii viorii ridică pleoapa cerului –/ m-am smuls din visele de noapte/ frământ pâinea dimineţii/ pe masa tăcerilor noastre / îţi netezesc fruntea cu versul dintâi al zilei/ şi-mi beau cafeaua la umbra ţigării tale/ rotocoale de fum îmi încing mijlocul coapsele sânii/ mă dau prinsă în jocul de-a noi iar şi iar/ rimăm imperfect / ca într-un poem modern/ alunecăm spre miezul cuvintelor/ nespuse bucurii aşteaptă răbdătoare/ să terminăm pomelnicul de amaruri/ nu-mi ieşi niciodată la numărătoare iubitul meu/ ori îmi eşti prea mult ori prea puţin/
18 comentarii
modifica
anastasia
de mariusivanov la: 30/03/2007 22:21:59
/ anastasia/ cum cred ca ai aparut?/ ca un fulg, alb si pur/ te iubesc ca un nebun/ sant tatal tau, un crud/ iubit al mamei tale/ inebunit dupa mirosul tau/ si dealtfel un zalud/ cred ca din cauza ta/ nu ma mai sinucid niciodata/ astept sa cresti si sa / ma iubesti tu fata/ cantata de multe poeme / anastasia. / nu stiu daca sa te cred / sau sa te iau pe necrezute/ oricum ma gandesc/ la tine ca la un nor/ si un inger alb si bun/ esti sufletul meu/ curat si sincer/ cu fata ta rosie/ cu buzele tale moi/ cu sufletul tau pur/ cu mine si cu mama ta./ oricum cred ca nu pot/ sa-ti multumesc indeajuns/ pentru ca esti/ pentru ca sant / pentru ca!!!!!!!!!!!!/ multumesc./
15 comentarii
modifica
grylliolus
de Homo Stultus la: 30/03/2007 22:10:36
punctul oboseste. a incheiat marea aventura. un drum aproape nesfarsit se incheie acum in acceptarea unei nelinisti. ochiul se calmeaza privind pentru ca a invatat firescul. poate ca dincolo de lacrima albastrului, dincolo de tacere, nu mai este nimic. uiti punctule de sfera? o uiti desi nu ai incetat niciodata sa o alcatuiesti. si poate biet punct acum e nevoie sa ti se aduca aminte. in potente cel ce te-a zamislit te-a vrut crampei de cer. si tu esti mic, atat de mic. cum vei putea oare sa alcatuiesti o linie. cum vei alcatui acea linie care desparte visul muritorului de lacrima ingerului? pe langa acestea trebuie sa duci si propria-ti povara. sarmane trup! in infinitul potential ce il v  ...continuare .
14 comentarii
modifica
provocari bune
de maria de las maravillas la: 30/03/2007 21:33:46
citesc, precum atatia altii in cafeneaua.com si nu ma gandesc sa raspund;/ o poezie scrisa de lady ailla pentru bunica, alta de mann care se intreaba ce valoare are poezia ei./ eu scriu pentru ca-mi vine. si imi place anonimatul. dar cu mine ar muri lumea in tacere./ lui maan -visul oricarei stele/ fiecare stea viseaza/ sa incalzeasca o planeta/ pe care sa se nasca/ viata/ / lui lady allia - bunica/ ce mult as vrea sa poti veni bunica/ din alte lumi in care stiu ca esti/ sa-mi spui ca pe acolo nu e frica/ si ca e numai bine, ca-n povesti./ si-n drumul ce-l vei face pa-n la mine/ de-i intalni zadarnici ursitori/ tu sa-i intrebi de-n vremea care vine/ vor mai aduce-n viata mea multi n  ...continuare .
4 comentarii
modifica
"Stau si ma intreb pentru ce,
de munteanu rodica la: 30/03/2007 20:42:09
sintem doi cind puteam sa fim doar unul"/ eu cred ca cel care initiaza o conferinta invita la conversatie.foarte ciudat este ca nu de putine ori acesta conversatie se leaga intre diferiti cafegii dar,cu absenta totala a "parintelui "subiectului.fara sa facem trimitere la bunele maniere pentru ca uneori si pentru unii ,acestea sint o povara, as dori sa ma ajutati sa inteleg acest gen de / rationament./ m-am gindit ca poate cei care nu sint confirmati din cauza aparitiei tirzii , sa procedeze asa. dar m-am razgindit caci participarea cit mai des la discutii ar contribui la urgentarea confirmarii./ si atunci? sa fie timiditate? sa fie aroganta?sa fie sfidare? sa fie...orice ar putea fi.sau poa  ...continuare .
17 comentarii
modifica
am infestat lumea
de Radu Herjeu la: 30/03/2007 18:19:59
ce de mai durere bântuie prin mine/ târându-se scârţâind pe la colţurile ochilor/ am zis că scap de ea/ şi-am dat-cu capul de hârtie/ oasele scrâşnesc alb/ acum am două dureri/ una împachetată în celuloză/ cu ştampilă de post-restant expirat/ pete de cerneală uscată/ rupe rupe tot aruncă resturile pe geam/ durerea mea/ jumătate din ea în milioane de confeti/ infestează lumea
12 comentarii
modifica
viata...sau viata!?
de ionutz1801 la: 30/03/2007 15:27:01
ies din casa...dincolo de mizeria crunta din scarile blocurilor inca in constructie se vede undeva la etajul 12 o frumoasa gradina splendida de jos de aici...acolo e si mi si...devin putin visator ca poate intr-o zi....voia avea si eu...nu trece mult insa si cersetorul de l acolt de strada ma trezeste si imi spune:"domnul sa te apere sa te ajute!"raman surprins...el se roaga pt binele meu...in schimbul unei sume de bani ar spune unii...nu am nimic impotriva dar se roaga...de ce?/ pentru ca stie ca nimic nu-l mai poate scoate din situatia asta...dincolo de toate astea forfota orasului te indeamna sa te ascunzi sa fugi te goneste..nu mai traim viata noastra ci viata acelora care am vrea sa fim  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Dati-va cu parerea: link de stergere subiect
de admin la: 30/03/2007 13:00:27
ma intereseasa care e parerea voastra: este necesar un link 'sterge' pentru un subiect? ideea e ca astfel autorul il va putea sterge oricand. pe de alta parte exista comentariile care au fost facute la acel subiect, care , evident, nu vor mai fi disponibile. ce parere aveti?
197 comentarii
modifica
uneori
de Lady Allia la: 30/03/2007 12:56:20
uneori privesc prin mine ca şi printr-o fereastră/ şi pot să văd fiecare urmă de lacrimă/ prelinsă pe geam/ aş vrea să existe ceva magic să le şteargă,/ dar nu există decât vise!/ sunt zile în care dincolo de fereastră stau atârnate steluţe/ şi brazii de crăciun niciodată nu se ofilesc,/ iar zăpada cade încă peste suflete!/ sunt zile în care dincolo de fereastră răsar curcubee/ peste dimineţi senine,/ iar boabele de rouă iubesc cerul/ uitând de ropotele infernale!/ uneori dincolo de fereastră tot mai aud paşi şi ecouri sparte/ în neputinţe...şi tare aş vrea să pot/ închide geamul de la fereastră, dar uite, încă o lacrimă prelinsă/ printre trecător  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Piazzolo
de anisia la: 30/03/2007 12:53:44
text sters de autor
3 comentarii
modifica
de unul singur........
de cosmacpan la: 30/03/2007 12:49:37
proza scurta are burta/ poezia-i cu chelia/ prin eseuri dau rateuri/ la diverse sunt averse./ "o societate fr principuri, va-s zica ca nu le are"....morale/ actualitatea e una pe care politica ne-o arata/ doar asa sa sperii lumea si sa raman si eu o clipa singur, doar cu gandurile mele; florile viorile, vin sa-mi spuna o poveste, cu ce-a fost, ori poate este....../ sunt presat, papadie, intre file de poveste, inorogul nu mai este,paste oua rosii. phaethon ma poarta-n cale/ calea laptelui balaia, stelele, viorile,/ muzica si semnele./ nu te chem si nu te-ndemn, / las la poarta-acum un semn/ si dau drumul la catei/ sa-si alerge zanele, ielele/ sibilele.
602 comentarii
modifica
***
de Sane la: 30/03/2007 10:38:09
vreau sa ma transform in strop de roua, pur, sa ma trezesc in zori pe o petala, sa ma dizolve soarele si sa renasc din nou in zori de zi/
11 comentarii
modifica
operatiunea MOV
de sarsilovici la: 30/03/2007 09:07:23
va veti intreba ce reprezinta operatiunea mov! miel-ou-vin/ cine o desfasoara, politia romana !/ imi e scarba de institutia asta care ar trebui sa vegheze la respectarea regulilor societatii!/ ieri am avut sustinut examenul, pentru permisul de conducere./ am fost ales ca martor in masina pe care a dat examen o tipa.eu si inca un individ am stat pe locurile din spate ale masinii ca martori ca organul legii evalueaza corect deprinderile practice si respectarea regulilor de circulatie a candidatei la permis!la finalul examinarii (10minute) am constatat ca spaga e cheia succesului. nu 'pe fata 'in vazul lumii, nu, prin intermediari telefoane subtile. can d a fost vorba ca acelasi individ sa ma ex  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Loc de depus felicitari si urari pentru Baloo
de alex andra la: 30/03/2007 05:03:51
astazi e ziua de nastere a ursuletzului. liber la felicitari si la urari de bine ! :)/ si iar incep io:/ la multi ani, baloo ! sanatate, voie buna, bucurii mari si marunte, succes in tot ce intreprinzi si... tot ce mai vrei tu. lista ramane deschisa:)/
58 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...