arhiva: 31/03/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Văzându-mă prin alţi ochi
de Lexis la: 31/03/2007 23:19:23
dă-mi curaj să scriu aceste rânduri şi să spun lumii prin ce am trecut. dă-le curaj să mă citească căci slujba mea nu e usoară. ”curaj!” strig şi îmi încep ceea ce vrea să fie un roman sau poate doar o povestire./ nu vă exagerez, stau pe întuneric şi scriu, nu am bec.. adică am, dar dacă îl aprind mă ceartă părinţii că stau până târziu aşa că mă chiorăsc la becul de pe stradă, astfel mulţi ar zice “Îţi strici ochii”, dar nu mi-am făcut un obicei în a scrie pe întuneric aşa că “slabe şanse să chiorăsc”./ e o noapte foşnitoare, se simt spiritele agitate şi afară totul e calm, însă doar de suprafaţă. citeam mai devreme manus  ...continuare .
5 comentarii
modifica
La multi ani!!!!!!!!
de cosmacpan la: 31/03/2007 23:05:35
tuturor celor cu nume de floare, florin-ilor, florentinelor/ floricilor:/ bucurie, sanatate, fericire, spor in toarte...../ / http://www.metacafe.com/watch/224366/happy_birthday_to_you// http://www.shabbir.com/romance/bday.html/ http://www.ilovewavs.com/holidays/bday/bday.htm
3 comentarii
modifica
E deja azi?
de cosmacpan la: 31/03/2007 22:55:16
pacaleala nr. 0 din pacaleli celebre / recolta de macaroane in elvetia. faimoasa gluma a secolului trecut apartine postului de radio bbc, care a anuntat in 1957 ca elvetia nu mai poate face fata stocarii unei senzationale recolte de macaroane, iar fermierii omorau gargaritele ce le puteau compromite stocurile pe timpul iernii. britanicii, la randul lor, visau deja la frumoase recolte de paste fainoase, intreband bbc cum se cultiva acestea. raspunsul era politicos : puneti o mana de macaroane intr-un borcan, turnati apoi putin sos de rosii si ganditi-va la lucrul cel mai bun!... / pacaleala nr. 6 din pacaleli celebre / turnul eiffel va fi dezmembrat. le parisien se tine de sotii in 1986  ...continuare .
19 comentarii
modifica
doi vs. doua
de lopolo la: 31/03/2007 19:59:48
doi sau doua? cat ii ora? poate 14?!!! sau poante nu; poate-i ora una sau poate alta?/ ideea e ca nu inteleg de ce anumita lume spune: "este ora doua"; adica daca spun asa de ce nu spun si "este ora una" pentru ca ar insemna ca acordu se face cu substantivu "ora": o ora / doua ore = gen feminin. / va intreb pe voi ca le aveti mai bine cu literele, io-s mai mult cu numerele si nici alea prea multe doar 0 si 1. poate din cauza ca nu intzeleg ce dilema de mai sus n-am reusit sa trec dincolo de 1 :d
6 comentarii
modifica
Iubirea din noi….
de patrirhul la: 31/03/2007 19:25:24
/ / / ai spus sa ne luam inima/ s-o oferim soarelui in asfintit…./ sa sarutam lumina/ si sa citim destinul sculptat in nisip…./ / ai vrut sa pictam pasari/ sa nu uitam sa zburam,/ sa ne ascundem in mare/ colorati in toamna,/ si sa ne limpezim tristetea/ in stelele mirosind a speranta/ ai adormit rugandu-ma / sa nu uit sa mangai pietrele arse de dor,/ si mai ales,sa te trezesc/ cand vom fi devenit proprii nostrii ingeri…./ iar eu am facut tot ce mi-ai cerut…./ /
17 comentarii
modifica
din noi, in rai...
de diana vlase la: 31/03/2007 12:10:49
cineva mi-a spus, demult, sa ma comport ca si cum o mie de ochi ma privesc tot timpul... doar asa pot deveni un om mai bun. constiinta umana e ca o mama ingaduitore, ne mai lasa din cand in cand sa ne uitam la desene animate dupa zece, mai uita ca trebuie sa ne spalam pe maini, inainte de masa... maturitatea insa a inlocuit-o pe mama cu constiinta... asa ca o mie de ochi sa fie!/ / altcineva mi-a spus ca fata noastra trebuie sa emane tot timpul, in contactul cu semenii, bucuria pe care o ai pe chip cand un copil mic iti zice, asa din senin, privindu-te patrunzator in ochi, ''te iubesc''. hai, incearca, imagineaza-ti-l, are patru ani si fata luminoasa, ochii albastri si mari, parul blondut s  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Pesimism absurd
de Altharis la: 31/03/2007 10:33:43
scrisoare copilului./ sa merg... bucati de stele cazute pe jos... sa merg... prin bucatile unui ceas... sa merg... un film alb - negru ruleaza... sa merg... lumineaza (micut diamant) ochii unui orb... sa merg? unde? de ce zimbesti copile? ce vezi? e tatal care te iubeste? nu, nu e tata... e alb... a imbatrinit... nu e tata... mergi! destinul lui este epuizat! il vezi, un batrin nebun... dar te-a iubit... acum nu te iubeste... de ce? pentru ca ai esti ca el... ii este frica... mergi! lasa-l in urma, pe batrin... mergi! copile de ce alergi? unde fugi? stai... nu fugi... timpul nu il intorci stai... stai copile... da, acolo e mama. o vezi? da, este mama? spune ca o iubesti! da, acum spune... ac  ...continuare .
2 comentarii
modifica
AVERTISMENT !
de Valeriu Cercel la: 31/03/2007 07:14:19
/ ascultă băi ! păi să vă fie/ ruşine, că vă-njur de mamă !/ doar când mai trag câte-o rachie/ mă mai băgaţi şi voi în seamă,/ mi-eşiţi în cale precum hoţii/ Şi-atâtea aere vă daţi,/ Şi parcă, semănând cu toţii/ de-aceeaşi mamă-aţi fi…creaţi,/ doar de v-ating un pic, aşa,/ ori să vă iau pe sub picior,/ mă-njură lumea-n mahala/ Şi florăresele-n obor (hîc !)/ că dacă mă voi sictiri/ când plinul mi-l voi face bine,/ În şuturi, nene, veţi sfârşi (hîc !)/ devin mai rău decât un câine ;/ acu’ vă iert, să nu vă văd !/ că s-a pornit din ceru-nalt,/ furtună, ploaie şi prăpăd !!!/ pe toţi vă ia de pe asfalt./ hîc !/ valeri  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Pariuri sportive...
de pescadorul la: 31/03/2007 05:10:25
pe langa alte preocupari care imi ocupa timpul, din strafundurile inconstientului a mai razbit una: pariurile sportive. pe scurt ar fi vorba despre principiul, doi se intrec si al treilea castiga mizand pe unul dintre ei. in majoritatea zdrobitoare a cazurilor acest ‘al treilea’ este agentia de pariuri. pentru ca sunt un perfectionist nu ma dezmint nici in cazul pasiunilor pe care le traiesc cu intensitate. asa ca m-am apuc sa studiez constiincios pentru a patrunde in aceata lume, plina de suspans, in cunostinta de cauza. fara profesionalism nu ajungi la performanta. astfel ca 1 sau x sau 2, over sau under, numar de goluri, scor corect, castiga la diferenta, pauza/final, handicap au i  ...continuare .
2 comentarii
modifica
cântec de leagăn
de Lady Allia la: 31/03/2007 04:00:49
îţi scriu de aici de jos,/ din locul unde visele au murit înainte să fie visate pentru noi./ îţi scriu de pe malul născut din:/ scoici-durere,/ scoici-ţipăt,/ scoici-rugăciune,/ scoici-urlet,/ scoici-suflet...,/ unde construiesc din nisipul clipelor ... leagăne/ cu mâini ce nu te-au îmbrăţişat şi legănat vreodată!!!/ îţi scriu de aici unde valurile mi-au crescut din priviri/ ce s-au lovit oarbe de durere de stâncile ieşite din sufletul meu de mamă ... sfâşiind... cerul ... de dor de tine!/ încerc cuvinte din mijlocul disperării mele/ rupând din suflet răvaşul în care ţi-am scris:/ dragostea mea,/ îmbrăţişarea,/ cântecul de leagăn,/ primii paşi,  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Citate
de Homo Stultus la: 31/03/2007 01:55:34
va invit sa postati citatul care "va arata pe voi" in momentul in care dati cu ochii de aceasta conferinta. / nu voi sterge aceasta conferinta, puteti sa postati linistiti:)
43 comentarii
modifica
umor sec
de Sancho Panza la: 31/03/2007 00:59:31
să nu mă cerţi că iarăşi n-am dormit,/ că nu mi-am sorbit viata/ în caşete/ mai numeroase decât / bucuriile zilei de ieri/ fă-te că uiţi/ să mă porţi de mână spre ziua de mâine/ azi vreau să mă ghemuiesc la umbra puţinelor adevăruri/ ştiute pe de rost - / nu mai am chef de zaţul rozaliu/ al speranţelor fierte îndelung / pe nisipuri mişcătoare/ azi am rupt picioarele înşelăciunii miriapod/ care mă târâie-n spinare,/ frunză zemoasă şi crudă/ / hai, şezi lângă mine,/ ia şi tu o gură de apă rece/ poate ne-mbătăm destul încât sa ne iubim/ până-n pânzele albe/ sau până va veni o zi/ ca o pânză albă/ ce mai contează / cuvintele sunt mai f  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...