arhiva: 01/04/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Is there anybody out there ?
de alex andra la: 01/04/2007 20:29:56
mai facem o data apelul ? incercam o conversatie online ? ma simt de parca as fi singura pe planeta marte. heeeeelp !
1572 comentarii
modifica
azi frumos
de onutza la: 01/04/2007 18:56:34
ce anume va face sa fiti recunoscatori pentru ziua de azi? / chiar daca am avut o zi grea, trebuie sa fie ceva pentru care sa ne fi bucurat. un zambet. un copac inflorit.
57 comentarii
modifica
De întâi aprilie
de Astoniu la: 01/04/2007 13:44:42
azi e ziua păcălelilor,/ Şi mi-am dat seama de ce se râde de mine. Şi m-a apucat şi pe mine râsul !/ e reconfortant să râzi de alţii, dar parcă nu e tot aşa de bine să vezi cum râd alţii de tine./ iar dacă râzi şi tu de prostiile tale ai putea spune că eşti puţin cam sărit ?/ nu ştiu, dar nu asta e important. importantă mi se pare funcţia psihologică a umorului./ adică eu, un tip cam lipsit de simţul umorului, să mă prăpădesc de râs când îmi aduc / aminte de prostiile mele ? ce nu e în regulă ? / dacă stau bine să socotesc, ceilalţi, cu maliţiozităţile lor, m-au făcut ridicol, dar m-au / şi ajutat să-mi dau seama de ridicolul situaţ  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Invitatie
de diana vlase la: 01/04/2007 12:47:47
dupa galati si craiova, piesa de teatru tango, revine la bucuresti. sunteti invitati , in joia mare, la o controversata intanlire dintre cele doua lumi, a femeilor si a barbatilor. uneori muzica poate vorbi, poate spune o poveste, care sa te lase, la final, cu un gol in inima. piesa tango, de diana vlase, prezinta zbaterea unei femei, care nu-si are locul in iubitea dintre doi barbati. in distributie, alin gheorghisan, diana vlase, dan ursu. / / club malibu, in piata amzei, nr 1-3, in foierul teatrului ion creanga, va asteapta joi, 5 aprilie, la ora 20.00, la tango!/ / / diez1production, victory art, eurochanel, deltarfi, 24fun./
2 comentarii
modifica
azil în cer
de Radu Herjeu la: 01/04/2007 10:37:43
şi eu... într-o zi o să refuz să mai fiu om/ o să cer azil politic în cer/ şi dispensă pentru reîncarnare la alegere/ un cormoran speriat o pană aerul din urma ei măcar/ ceva care să nu miroasă atât de tare/ a pământ/ cui cer?
10 comentarii
modifica
Exista predestinare?
de iulia m. la: 01/04/2007 01:37:23
acum cativa ani "soarta" m-a dus intr-un sat apropiat de cel in care locuiam,caci urma sa lucrez acolo.nu m-a incantat serviciul pe care tocmai il obtinusem insa m-am gandit ca pentru inceput e bun,pe urma gasesc altceva./ intr-o dimineata,eram asezata in fata unei mese,iar persoana din fata mea imi povestea ceva care nu ma interesa;din politete incercam s-o urmaresc.in spatele persoanei cu care incercam sa conversez era o fereastra.soarele rasarise deja(fereastra dadea spre rasarit)si razele imi bateau in fata.mi-am mutat incetisor scaunul spre stanga-putin,apoi inca putin,pana nu am mai avut unde sa-l mut.persoana din fata mea ma plictisea,iar eu ma prefaceam in continuare ca ascul  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Popocatepelt sau orânduirea Patriarhat(u)lui
de Sancho Panza la: 01/04/2007 01:14:45
deschid cafeneaua...apăs ultimele, dau pagina...la pagina cu numărul 3 rămân aşaaa...atârnată de râsu-plânsu./ de sus până jos - erupţie!!!cu o excepţie( cea întăritoare...): un text de-al alexa_andrei,abia abia vizibil./ patriarhl./ ah...parcă mă apucă un dor de matriarhat sau de raporturi egale în familie de n-ai văzut!/ ii inţeleg pe uzerii vechi, demult netrecători pe-aici.pe om, pe rsi, pe lascar barca, pe horia,pe don,pe mao – ale căror comentarii le aşteptam...în alte ere geologice.la ce să mai deschidă uşa cafenelei, câtă vreme conferinţele sunt îngropate sub straturi groase de lavă versificată?/ Şi nu, nici nu poate fi vorba de a pune  ...continuare .
52 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...