arhiva: 12/04/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
argus
de Homo Stultus la: 12/04/2007 22:53:19
vertical impietrit te privesc. nu, inca nu m-am pierdut in reincepute sfarsituri. traiesc in pleoapa ta inchisa. si miros a cer decolorat spre apusuri. ma vezi? ma arata vantul starnit din seninul inimii mele. ma arata codrii crescuti din sangele meu. ma arata cainii ce se hranesc cu painea trupului meu. ma arat eu in taceri. ma vezi? ma arata copii nenascuti in palpairi de aripi. ma arata degetul lui dumnezeu ce m-a desenat din somn de tina. ma arata pacatul nesavarsit. ma vezi? ma arata aroma liliacului inflorit in racoarea diminetii. ma arata muntii ce-mi poarta strigatul. ma arata pamantul ce mi-a purtat povara in rastimpuri. ma arata lacrima nascuta in cuvant. ma arata mintile pierdute d  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Stau singur in pustiu
de None la: 12/04/2007 22:20:22
un poem ma chinui sa iti scriu/ dar nimic nu-mi vine-n minte./ stau singur in pustiu,/ stau singur si suspin/ incerc sa chem cuvinte,/ dar niciunul nu-mi raspunde./ e vid in jurul meu; totul este gol:/ e goala si hartia, e gol si pixul meu./ cuvinte-mi rad in fata, dar/ nu mai am cum sa le scriu./ te rog iarta-ma din suflet,/ un poem ma chinui sa retin.../ poate altadata, acum imi este somn!/
12 comentarii
modifica
Institutul de mistocareala=))
de munteanu rodica la: 12/04/2007 20:22:32
vestitul "institut de mistocarie" care / a dat faliment ,ca orice institutie normala care se respecta,isi redeschide portile odata cu intrarea in fondurile ue./ toti angajatii si dezangajatii sint/ poftiti sa ne comunice in timp util,/ daca doresc a-si mentine posturile.exista posibilitatea ca de aceasta data sa purcedem si la tinerea cursurilor./ invitam pe controversatii maan si picky/ a se alatura noua(caci data trecuta au lipsit din motive bine intemeiate si bineintelese de noi).promitem atit lor cit si celorlalti angajati si studenti venituri nete, astronomic de infinite.desigur vom avea si absenti carele nu mai stiu de glumele noastre./ declaram aici si acum, ca intelegem ceea ce nu es  ...continuare .
346 comentarii
modifica
ultima sansa
de maan la: 12/04/2007 17:39:29
'a cata sansa-i ultima?' se-ntreba acu' cateva saptamani un amic forumist./ va-ntreb si io, aici ...
54 comentarii
modifica
gandirea pozitiva
de queenmary la: 12/04/2007 17:13:35
gandirea pozitiva este un subiect care ma preocupa destul de mult in ultima vreme. motiv pentru care m-am si hotarat sa deschid aceasta discutie. mi-ar placea sa schimbam opinii, sa stiu daca mai este cineva interesat de acest subiect./ se pare ca gandirea pozitiva, dezvoltarea personala, nlp si alte asemenea se constituie in "ultima moda". eu n-am fost niciodata in pas cu moda insa, recunosc, gasesc lucruri interesante in aceste orientari. n-am citit foarte multe (sper sa-mi mai indicati voi ceva bibliografie), dar chiar cred ca gandul este cea mai puternica arma de care dispunem. realitatea este asa cum o gandim noi, este o functie de noi, de gandurile noastre. ele o influenteaza si o mod  ...continuare .
115 comentarii
modifica
Scrisoarea intelectualilor de la G.D.S.
de Astoniu la: 12/04/2007 12:31:54
scrisoarea intelectualilor de la g.d.s.,/ vă propun să vă spuneţi părerea despre scrisoarea intelectualilor de la gds pentru susţinerea/ preşedintelui băsescu , iniţiată după moţiunea parlamentară pentru suspendarea preşedintelui./ eu unul, am semnat pe internet ( pe site-ul revistei "22" ) scrisoarea şi sunt de acord cu ideile susţinute de ea. Şi nu-mi pare rău. am totuşi un regret. că intelectuali ca gabriel liiceanu / şi prietenii lui sunt în continuare împroşcaţi cu noroi pentru gestul făcut. s-au compromis ei / ( "moralmente" ) cu asta ?/ problema - eterna problemă - este : ar trebui sau nu ca intelectualii să se implice în politică ?/ (a devenit oare  ...continuare .
31 comentarii
modifica
subiect de discutie
de Sane la: 12/04/2007 11:47:01
ce va lipseste cel mai mult dupa ce ati incheiat o relatie? ma refer la o relatie care nu mergea, nu la situatia in care o persoana este parasita pentru ca aparuse altcineva la orizont.
27 comentarii
modifica
Scrisori din Impas
de alex andra la: 12/04/2007 07:21:05
dragul meu drag,/ seara asta curge egală cu sine, doar mie secundele nu-mi sunt identice, ci şchioape ca nişte versuri impare. cuvintele mi-s puţine şi slute. se înşiră înghesuite unele în altele, fără haloul lor obişnuit, golite de vrajă, seci. netrebnicele vor să mă părăsească, aşa despuiată de sensuri. mă simt asemeni unei foi albe, abandonată flaubertienelor chinuri ale stilului./ Şi totuşi... mâna-mi miroase a scorţişoară. poate dumnezeul mirodeniilor să fi trecut pe aici şi să-mi fi lăsat un semn al bunăvoinţei sale. / tu n-ai mai trecut de mult. de ieri. de o veşnicie. am aprins în ăst răstimp o candelă. la rugăciunea de dimineaţă. aia  ...continuare .
23 comentarii
modifica
DORINTA SUFLETULUI MEU
de gheorghe_cnstntn la: 12/04/2007 07:14:48
de multe ori pe-acest pamânt/ de când cu "neamul" cel mai sfânt,/ in lume multe s-au schimbat/ in bine,nu neaparat./ caci soarele de-i pentru toti/ si printre oameni sunt multi hoti,/ o sansa de a exista,/ de a iubi,de a crea,/ au numai cei "alesi" de sus,/ de domnul nostru drag,iisus./ ce trebuie sa facem noi/ sa nu mai fie vreun razboi,/ iar pacea pe care-o dorim/ in suflete s-o resimtim?/ când toti barbatii vor iubi/ cu-adevarat,niste copii,/ ai nimanui si-ai tuturor/ si vor ceda mult mai usor/ la plânsete si suferinte,/ atunci se vor crea fiinte/ asemeni îngerilor buni/ si-n lume ei vor fi stapâni./ de nu se va-ntâmpla asa,/ nici dumnezeu din cer n-ar vrea / sa mai traiasca pe pam  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Episodica
de Sancho Panza la: 12/04/2007 03:47:51
intr-o zi, m-am născut,/ uimindu-mă a plâns,/ ca toţi cei rătăciţi/ prin întâmplarea asta./ pe urmă, m-am grăbit să cresc./ nu ştiu de ce – credeam că e destulă ceară/ în stupii arhanghelilor./ am iubit, totuşi,/ brăzdând cerul cu inima,/ până s-a-ngreunat şi ea/ de văzduhuri străine./ ....../ acum.../ acum ţes cuvinte/ la războiul înţelesurilor târzii/ uneori, când ele se rup/ şi-atârnă inestetic pe sub candelabrele constiinţei/ întorc trecutul pe dos/ şi-i mai scutur câteva zile/ fără predicat./ ce bine, îmi spun,/ iată încă un subiect/ perfect disponibil./ / copyright adriana lisandru /
27 comentarii
modifica
este adevarat ca...'parazitii' este una din cele mai inteligente trupe de hip-hop din romania?
de andreib_cheloo la: 12/04/2007 02:54:55
ascult 'parazitii' din anul 2002, de la aparitia albumului 'irefutabil', care, de altfel mi s-a parut si cel mai bun. stiu ca nu e prea mult, dar am toate melodiile lor de pana acum si le-am ascultat foarte atent. toate au cate un mesaj mai mult sau mai putin educativ, in functie de cum percepe fiecare in parte.
17 comentarii
modifica
regretati destramarea trupei vama veche?
de andreib_cheloo la: 12/04/2007 02:40:44
"vama" este formatia alcätuitä din tudor chirilä, eugen caminschi si raul kusak, împreunä cu încä doi colaboratori care au sansa de a deveni membri permanenti ai trupei./ "trupa veche" este alcatuita din traian balanescu, liviu manescu si razvan "lapi" lupu, împreunä cu chitaristul marius rosiu si solistii vocali oana maria stoica si cristi bondor./ sincer, le urez succes!!!
5 comentarii
modifica
pescăruş
de Lady Allia la: 12/04/2007 00:35:21
/ mă simt asemeni unui pescăruş/ fără aripi.../ plonjez cu ochii închişi către mare/ şi.../ nu o văd!/ simt doar cum briza îmi uscă lacrimile,/ iar valurile îmi cântă simfonii în bătaia inimii/ ce stă să se spargă!/ mă simt asemeni unui pescăruş/ fără aripi.../ vreau doar să mai răsar o dată cu primul ţipăt,/ să zâmbesc soarelui/ ce sărută marea/ şi.../ vreau să o văd/ în timp ce valurile îmi cântă simfonii în bătaia inimii/ ce stă să se spargă!/
4 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: