arhiva: 14/04/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nimic despre sex
de A_Carmen la: 14/04/2007 23:35:19
ce părere aveţi despre anunţurile gen: "cuplu la vârsta a doua caută cuplu tânăr, deschis pentru schimb de experienţe intime..."/ cum priviţi genul ăsta de "relaţii"? cât de libertini sunteţi? acceptaţi, acuzaţi, judecaţi sau nu vă pasă? aţi putea?/ ce determină pe unii să facă asta?/ nu mă interesează ce-i sub plapumă, cum spuneam, numai ce-i în creier - idei, mecanisme de gândire, şi sper să fie un subiect interesant, incitant pentru un site cum e cel pe care suntem.../ în ce mă priveşte - nu exclud nimic, pentru că "nu aduce anul ce aduce ceasul". / ________________________________________/ niciodată să nu spui niciodată./
131 comentarii
modifica
Iarna
de None la: 14/04/2007 23:23:38
un vis frumos/ intr-un timp pierdut.../ atat ai mai ramas./ cat de mult imi doresc/ sa te mai pot zari odata/ sa-ti cuprind intinderea nemarginita cu privirea,/ sa-ti plang de dor in puru-ti vesmant./ te rog, odata,/ sa mai treci pe-aici.../
4 comentarii
modifica
TU ESTI TOTUL...
de gheorghe_cnstntn la: 14/04/2007 20:14:37
când cerul e întunecat,/ cuprins de-o tainica simtire,/ ma-ntorc la viata ce-am visat/ si te absorb cu o privire./ cum luna doar a rasarit,/ e semn ca rodul mintii mele/ este bogat si a-ncoltit/ si urca,urca pân' la stele!/ te vad aievea cum plutesti,/ iar gâtul plin de nestemate,/ nici chiar minunile ceresti/ din sufletu-mi nu îl pot scoate./ o ceata parca de matase/ te-nvaluie si te-nconjoara;/ in jur sunt mii si mii de case,/ iar eu ce vreau?sa iesi afara./ si cum te vad m-apuc-un tremur/ si fiinta-ntreaga se framânta,/ când numai tu c-un simplu murmur/ ma faci ca cei ce nu cuvânta./ dar zorii albi si nepatati,/ ma prind alaturea de tine/ si te iubesc cu mult nesat,/ ca t  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Link pentru stergere subiect
de admin la: 14/04/2007 19:52:13
pe pagina fiecarui subiect am adaugat un link 'sterge'. un subiect poate fi sters de autorul lui atata vreme cat nu exista comentarii la el./ astfel devine disponibila din nou una din funcionalitatile care existau si in versiunea anterioara.
comenteaza!
modifica
probabil ai mai multe fructe preferate
de LoveKey la: 14/04/2007 18:26:22
ştii că lumea ar fi mai bună dacă ai fi cu mine/ nu ar mai sta bucurii aruncate în colţ/ sau fulgere încarcerate pe retină./ mai demult mi-ai spus că inima mea are gust de cireaşă/ te-ai tolănit împrejurul gâtului meu cu mâna / şi mi-ai aruncat privirea ce spune multe./ probabil / ai mai multe fructe preferate/ sunt trei ani de când/ aşteptarea scrisorii tale a ruginit în cutia poştala.
6 comentarii
modifica
In amintirea Izabelei
de LoveKey la: 14/04/2007 18:13:39
o întâlnisem în sala de lectură a bibliotecii oraşului. stătea aplecată asupra unei cărţi de pictură, cu faţa senină aşezată între mâinile fine. stând în faţa cărţii mele uitasem de toate şi începusem să o privesc fascinat printre gene, îi observam linia dulce a gâtului, ochii mici şi albaştri....mi-a observat privirea şi a ridicat încet capul treacându-şi mâna peste părul scurt şi blond. am început repede să par interesat de cartea din faţa mea, dar ea a continuat să mă privească iscoditoare...nu ştiam de ce şi începusem să devin jenat. razele soarelui care se strecurau pe fereastră m-au făcut să îmi întorc ochii şi am observat ceasul...vrem  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Buletin de analize
de thebrightside la: 14/04/2007 16:47:39
ajunsese in gara centrala de cateva minute bune. mergea incet, nehotarata, printre oameni, patrunsa de un straniu sentiment de siguranta. se simtea de parca zeci de maini o ridicasera si o purtau lin deasupra capetelor tuturor. un geamantan care-i lovi gamba si rasul strident al adolescentei ce-l tragea absenta dupa ea ii sfredelira reveria. dintr-o data, mainile multimii se repezira sa-i astupe gura, nasul, ochii, iar trupurile o impresurara strans, mai strans. ochii negri scrutara speriati in jur. imbrancind doi barbati ce mergeau inaintea ei, isi atrase o disperato! si un hohotit ho, fa, ca nu pierzi trenu’!, dar isi facu loc si din cativa pasi ajunse la ghiseul in fata car  ...continuare .
6 comentarii
modifica
privire
de Homo Stultus la: 14/04/2007 15:11:08
in acum ma ridic privindu-ma in fata. nu sunt nici ieri nici maine. sunt azi. o racoare parfumata ma invaluie. sunt eu privindu-mi viitorul. dar acest viitor al meu nu ma traieste. si, parca, pentru prima data, dupa mult timp, mi se arata a senin. nu visul ma poarta. nici macar gandul. somnul de lut nu mai e nici lacrima, nici tristete. este doar o calma asteptare. increzatoare. se naste intrebarea. dar nu ma mana nicaieri. simt ca, bine ascuns, undeva in subterane este si raspunsul. in fumul straveziu pentru prima data - am timp. si stau in fata mea, drept, egal cu mine insumi. salcamii dainuie in mine, ma inconjoara protector cu visare alba. sunt copilul lor rodit in primaveri. m-au invatat  ...continuare .
8 comentarii
modifica
naşte-mă
de Lady Allia la: 14/04/2007 12:38:38
/ naşte-mă.../ naşte-mă imposibil, frumos.../ îngenuncheată la marginea sufletului tău/ naşte-mă astăzi!/ înainte să uiţi să mă simţi/ mâine...mi-e teamă să nu fie prea târziu/ şi inima să îţi bată fără mine/ agăţată de valul năvalnic/ naşte-mă acum!/ iubeşte-mă cu tăcerea ta adâncă,/ creşte-mă din ramurile copacilor/ ce i-ai ridicat / înspre cerul nostru/ şi lasă-mă să stau cuminte/ pe marginea mării din noi să ne simt/ cu tâmpla căruntă a tălpii/ ce nu o păşesc niciodată.../
10 comentarii
modifica
Fumatul nu dauneaza...
de diana vlase la: 14/04/2007 11:48:59
''fumatul nu dauneaza nebuniei... si nici resemnarii.''/ / spune ea, pe un ton aspru, cand el ii stinge inca o data tigara. nu o lasa sa fumeze pentru ca fumatul dauneaza grav sanatatii... ce mai tampit. cine are nevoie de sanatate, cand nebunia si depresiile se succed, una dupa cealalta, ca programele la tv. il priveste ca pe inamic, numai pentru ca el ii vrea binele fizic, fara sa inteleaga necesitatea ei de a-si ineca psihicul intr-o latentza anesteziata. ea se ridica, ia scrumiera curata de sticla, si o arunca pe podea, in fata lui. zeci de cioburi colorate se impart prin toata camera, iar in lumina asta puternica de dimineata, dormitorul lor pare conturat de ''special effects'' din fil  ...continuare .
6 comentarii
modifica
marea cuvânt
de Radu Herjeu la: 14/04/2007 09:56:12
toate visele brăzdate de fregate/ cuvintele curg în tăcere să nu sperie gândul/ adormit înfăşurat în aripi/ atâţia oameni nu ştiu să-noate şi dau din mâini/ disperaţi ca şi când ar vorbi/ stânga dreapta/ norii-şi fac unii altora cucuie/ vântul n-are cu cine să se mai joace se-ncolăceşte timid pe ţărm/ după un asemenea potop şi nisipul ştie să zboare nu se mai fac ferestre/ oamenii trebuie să-şi găsească alte scuze/ de ramele crucificate se-agaţă naufragiaţii muţi şi curioşi/ scoicile sunt tot nişte oase, nu?/ altă dimineaţă-întrebare/ cărţile stau stoarse lângă-ntunericul lămpii/ daţi-mi drumul/ o să-ncerc din nou/ să merg pe apa aceste  ...continuare .
5 comentarii
modifica
CUVINTUL DE ONOARE AL APOSTOLULUI PAVEL
de holt la: 14/04/2007 01:12:52
daca ar fi sa il credem pe apostolul pavel pe cuvint de onoare,el este singurul in masura sa ne prezinte cum au stat lucrurile atunci...si ar fi primit harul si permisiunea sa prezinte lucrurile intr un anume fel chiar de la domnul isus...ok,dar......matei,marcu si luca,au scris noul testament la 60-70 de ani de la cele intimplate,ei nefiiind nicidecum martori la faptele si minunile lui isus./ mai mult,in scrisorile sale celebre,parca intrezaresc o usoara teama in tonul folosit de pavel....si atentie,nu cumva el se adresa celor ce detineau adevarata invatatura a domnului isus?adevaratei biserici a lui cristos?...voi ce spuneti?sa l credem pe romanul de saul,sau sa ne gindim ca lazar a fost  ...continuare .
26 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...