arhiva: 18/04/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
...urmare...la vorbe bune
de nostravramus la: 18/04/2007 21:33:17
multumescu-ti doamne pentru c-ai dat unui roman vointa si puterea sa-si imparta sufletul la oameni,(studentii campusului universitar din virginia-u.s.a.)pana-n panzele albe,chiar si dincolo de sublimul altruism.amin! / nostravramus
comenteaza!
modifica
Strada cu un tei inflorit,
de munteanu rodica la: 18/04/2007 20:59:58
se ia un oras. sau poate sat.la intimplare sau la alegere./ cei care doresc si au asa ceva ,posteaza o amintire, o intimplare,placuta sau neplacuta, ceva vesel, ceva trist, sau ceva albastru,legat de acel loc.apoi povestitorul va propune un alt loc, alt oras ,sau sat./ din tara sa fie doar./ propun sibiul/ / avantajul moderatorului -va participa / numai daca are ceva de spus./ avantajul participantilor-nu sint obligati sa poarte o conversatie intre ei decit daca le face placere.
35 comentarii
modifica
"Administratoru de bloc"
de Daniel Racovitan la: 18/04/2007 19:41:13
"stimati proprietari/ dela scara -1-/ - va rog iertare! dar sint obligat sa va atrag atentia la ceva nereguli in comportamentul nostru, nu este in concordanta cu stima noastra!/ - sa facut curatenie in jurul blocului, sa sarat, sa varuit pomii, dupa ce am platit aceste munci, observ ca nu ne impacam cu curatenia, aruncam pe fereastra: hirtii, sticle, peturi din pastic, lenjerie intima care atirna prin copaci./ - rog proprietarii apartamentelor cu 3c sa nu mai arunce gunoaie pe spatiul verde din fata blocului, bine inteles ca nu condamn toti proprietarii, deoarece mi-am cerut iertare de la d-voastra sa nu credeti ca acuz pe cineva, doar pe cei care savirsesc asemenea fapte reprobabile, sa fim  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Poem cu unica respirare
de inshade07 la: 18/04/2007 18:59:29
te chem,/ cu toti cerceii tai prinsi/ intre pleoapa si pleoapa/ si cu nici o urmatoare privire,/ si imi deschid inima aici/ intr-un singur/ mugur/ si infloresc/ astepatand pasarile/ si toate celelalte culori/ ale umarului tau/ desperecheat si abrupt!/ cumva,/ sarutandu-ti / urmatorul cuvant,/ tampla nu mi se mai / chema pe nume,/ pe os,/ inverzeste sub carne/ campie frumoasa,/ dintr-o singura respirare,/ frumos!/
4 comentarii
modifica
Poem cu inimi
de inshade07 la: 18/04/2007 18:58:36
nuntita in struguri/ in inmuguriri simetrice,/ adanci/ dragostea noastra viitoare/ inchisa in geometria nedreapta/ a trucului ieftin/ isi pleaca tamplele / sortind zborului/ prima ei respirare !/ noi ne suntem inca departe/ sub umbra intai/ a orei exacte/ tic tac, tic tac/ ne adunam aerul dintre noi/ si-l imparteam,/ si-l ridicam / la patrat./ intr-o continua stare de trup/ aidoma/ imbratisari,/ sarutului..!!!/
7 comentarii
modifica
Kitsch
de inshade07 la: 18/04/2007 18:57:13
destins/ vorbesc despre carne,/ cercuri inselandu-si / materia proprie/ pana la capat/ pana la caderea in organic,/ in viu/ pana langa inima,/ pana in inima/ si nimeni nu mai plange/ cu ingerul la un loc !/ destinis/ vorbesc despre carne,/ cu mirosul sangelui / langa tampla,/ langa ureche/ asemuit si neasemuit,/ cu sau fara pereche/ si nimeni nu mai plange/ cu ingerul la un loc !/ astazi/ prefacut in ieri,/ in altcumva./ altcineva se aseaza la glezne/ si imi canta/ sarutul/ ridicat in statuie/ in unghii,/ in piele,/ in gri,/ vorbesc despre carne/ destins,/ invingator uneori/ sau invins/ cu ochii inca desfacand cercuri/ unul cate unul/ fiecare nascandu-l pe fiecare/ ca o iarba incoltit  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Scrisori din Impas (3)
de alex andra la: 18/04/2007 17:57:21
/ dragul meu drag,/ a crescut rata inflaţiei în mod îngrijorător. mă întreb ce consecinţe va avea asupra traiului cotidian al motanului nostru iubit. probabil că va trebui să renunţ la nisipul ăla scump şi să-l înlocuiesc cu unul mai ieftin, fatalmente mai slab calitativ. nu e cazul totuşi să te îngrijorezi. o scoatem noi cumva la capăt./ În altă ordine de idei, să ştii că pe la noi a venit primăvara. În jardiniere au crescut o grămadă de mucuri de ţigară. de la vecinii de deasupra. de când s-a făcut cald nu mai fumează în casă, ci în balcon, dragii de ei./ te informez că tot n-am făcut nimic cu bazinul wc-ului. instalatorul n-a venit. l-am aşteptat  ...continuare .
21 comentarii
modifica
gratii in cer
de Homo Stultus la: 18/04/2007 17:54:42
cuvinte nevrand cad implantate adanc in cersetori de linte. iti sorb tacerea ce ma invaluie./ aud un cantec pe care nici un cuvant nu il poate spune. din intuneric ma articulez. si trecerea imi suna a nimic. / pe acest nimic te-ai infiripat. in sincopatele momente de impreuna respirare te-am acumulat. nu ma indoiesc de nimic. poate de mine. dar aceasta indoiala imi este demult o intima certitudine. / in fata unei lumi zabrelite m-am privit poate pentru prima data dupa mult timp pe mine insumi ca existenta concreta si finita. in fata unei lumi pierdute ma uit la tine, salvarea mea - tacandu-mi. / spre ochiul din triunghi intind neputincios mana. ma incalt cu vise de zboruri spre  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Dor de Adjud
de Lady Allia la: 18/04/2007 15:59:49
/ străzi pavate cu dale de priviri frumoase/ cu paşi ce te ating/ păstrându-te acolo mereu/ cimentul care te strigă din copilărie/ cunoscându-ţi atingerea/ când numărai..."unu, doi, trei...te iau cu lopata"/ între clădiri şi străzi uitate/ umbrite de ramuri bătrâne de castani.../ unde pitulicele păstrează încă/ ascunzătoarea.../ albie mică plină de "scălzile" copilăriei noastre/ zâmbind amintirii cu ape curate/ în care peşti fermecaţi de argint/ îmi şopteau valuri/ câmpuri unde parcă se mai dădeau bătălii/ bunica mă striga din adâncul puterii ei/ să merg la culcare/ "merg"...îngânam eu, dar mai bag o dată/ picioarele în trotuş/ să simt apa pe ele  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Scenarii
de mirabelle la: 18/04/2007 15:52:08
imi plac f mult filmele , de aceea am decis sa ma apuc sa fac un film , am tot ce am nevoie pt filmat , am gasit si cativa actori dar nu am scenariu , cine are vreo idee si vrea sa se implice sa ma contacteze elena_17grl@yahoo.com , ast scenarii originale pt a crea un film bun
7 comentarii
modifica
schimbarea la fatza vs. rutina
de picky la: 18/04/2007 14:54:15
un alt ambalaj poate fi antidotul mecanicismului? te poate scoate din curgerea monotona, dar caldutza pentru ca-i batatorita?/ o haina noua, o freza schimbata, sunt la-ndemana oricui./ virarea-n modul de gandire se poate?/ adica se poate cu adevarat sau e doar o mimare, o forma de adaptare glazurata dupa gust cu perfida ipocrizie?/ altfel spus, continutul se poate (sau nu) upgrada la fel de usor precum carcasa?/ imi permit sa subliniez imperioasa necesitate de considerare a titlului si respectiv a rezumatului conferintei./
307 comentarii
modifica
De acord?
de Sane la: 18/04/2007 11:05:00
si totusi e frumoasa viata! frumoasa ca o zi de primavara, de vara, toamna sau iarna. frumoasa ca un pom inflorit ori plin de fructe, de regrete sau de turturi. depinde numai cum o privesti, prin ce ochi trece, prin ce sentimente, depinde doar de filtru. / aceasta e o reclama: iubeste viata! / surprinzator, dar ai doar una (chiar daca ar exista reancarnare, tot o singura viata vei cunoaste). asa ca n-o irosi. hakuna matata!/ exista liberul arbitru, tineretea. ce alte argumente vreti sa va aduc? exista soarele, nisipul fierbinte, muntele, zilele libere, week-enduri, clipe furate. / hoti de timp – asta ar trebui sa fim. sa furam cat putem, de unde putem, fara frica, fara mila. fara regrete!/  ...continuare .
8 comentarii
modifica
VISE UCISE
de gheorghe_cnstntn la: 18/04/2007 08:50:36
intr-un abis de tainice chemari/ si într-o lume plina de-ntrebari,/ ce se mai poate oare întâmpla/ ca oamenii sa nu sfârseasc-asa:/ in decadenta,poluare si necaz/ ar trebui întors si celalalt obraz?/ dar pâna când sa înduram calvarul/ acelora ce parca dau cu "parul",/ in stânga-n,dreapta,oriunde si oricum,/ ei chiar nu vad ca nu au nimic bun?/ rostirea e firava, precum firul de ata,/ o vorbe prefacuta, ce sufletu-ti îngheata./ de neputinta firii,ce multe se îndura,/ astfel încât si omul este cuprins de ura./ o ura ce "mocneste" în sufletul patruns/ de boala,de durere si de un ochi prea plâns,/ ce nu mai vede zarea,seninul,marea larga;/ ati chinuit voi,fameni,o / omenire-ntreaga  ...continuare .
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: