arhiva: 24/04/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
filosofareala
de irma la: 24/04/2007 23:15:22
am senzatia ca deseori interactionam cu altii atribuindu-le propriile noastre ganduri si simtiri./ asta e comunicare?
22 comentarii
modifica
Ireconciliabil
de Sancho Panza la: 24/04/2007 22:03:58
ce nebunie -/ nu mai pot intra în viaţa mea/ până nu sun de trei ori, codificat,/ să nu o iau pe nepregătite/ cu deziluziile căzute în ochi,/ cu scrumiera viselor răsturnată-n cearşafuri,/ să aibă vreme să împingă sub preş/ cioburile zilelor sparte în pumn,/ să aspire polenul căzut din înserări ofilite / ce să-i faci aşa se întâmplă dacă te părăseşti/ fără explicaţii convingătoare - / bâjbâi după clanţă prin păienjenişul/ uitării de sine,/ înlăuntru dai de timpul ce şi-a ros braţele/ până la umeri/ de plictiseală/ şi acum se-aruncă vinovat în ceasornic/ cu picioarele înainte,/ adormind imediat în poziţia fetus/ în care sertar mi-  ...continuare .
26 comentarii
modifica
chiar e greu?
de andreib_cheloo la: 24/04/2007 17:48:53
presupun ca site-ul acesta a fost creat pt niste dezbateri serioase... am si eu o intrebare serioasa(din pct meu de vedere):ce culoare are oglinda???/
28 comentarii
modifica
Haide, lasa-ma...
de monte_oro la: 24/04/2007 16:06:49
haide, lasa-ma.../ sau mai bine... nu...;))
5 comentarii
modifica
Au
de Charon la: 24/04/2007 14:55:25
au ficatu!/ au splina!/ au ficatu!! / au picioarele!!/ au capul!! / au capul??? / ma doare capul?? / au ficatul!/
13 comentarii
modifica
Spectator in viata mea
de Lady Allia la: 24/04/2007 14:01:12
aşteptând micuţul-infinitul meu miracol..., privind către burtica unde din când în când se simt mişcările unui omuleţ ce luptă să trăiască, să învingă, să se nască... mă gândesc că legătura dintre mamă şi copil ar trebui să fie una magică, deosebită..., o legătură de viaţă!/ pe mine copilul meu nenăscut încă m-a învăţat să trăiesc, să zâmbesc, să vreau să biruiesc şi să urc munţii cei mai înalţi ai destinului...pentru el, pentru dragoste, pentru mine...! m-a învăţat că viaţa este un dar absolut magic şi mă învaţă mereu lecţii importante pe care nu am ştiut că voi putea vreodată să le învăţ!/ trăind această minune...nu pot  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Una dintre durerile mele
de Lexis la: 24/04/2007 13:47:31
pentru azi, dragii mei, v-am pregătit o poveste. e foarte frumoasă, o să vă placă dacă o înţelegeţi. dacă nu o înţelegeţi, fluieraţi. / povestea e despre un grup de hiene ce trăiau cu un grup de vulpi. se înţelegeau foarte bine, vulpile roşcate, hienele gri, sângele victimelor roşu... perfect, o armonie de culori în adevăratul sens al cuvântului. din totdeauna hienele au fost superioare vulpilor, nu atât în calitate ci mai mult în cantitate. aşadar, într-o zi, cele două părţi au pus la bătaie un plan. fiecare cu al său, apoi au prezentat schiţele în faţa tuturor. planurile hienelor nu erau atât de bune ca ale vulpilor şi ştiau asta însă ele au continua  ...continuare .
11 comentarii
modifica
IoShiMitzu
de Charon la: 24/04/2007 13:17:10
imposibilul la mine incepe cu "daca". ipocrizia la mine incepe " ma iubea dar eu nu am fost acolo".nerusinarea incepe cu " ti se vad chilotii, ti-s galbeni." mizeria este peste tot, mizerie sunt eu. dupa mizerie maturi sau tragi apa./ in cugetul meu sinistru nasc monstri care se preumbla prin casa asemenea unor linii lasate de lumina cand intra printre zabrelele celulei tale. linii verticale, obsesive.nu am perdele si draperiile nu le trag.cugetul.datorita cugetului imi plang de mila, datorita cugetului desertul meu se mareste.datorita cugetului ma inec in nesfarsite inundatii.pornirile mele animalice izbucnesc in lungi crize de epilepsie.ochi holbati la tavan, caut solutii. ma folosesc d  ...continuare .
29 comentarii
modifica
Scandal in Parlament!
de Daniel Racovitan la: 24/04/2007 12:38:53
"scandalul a pornit de la doua amendamente ale prm si psd prin care se incerca fortarea constitutiei si a legii referendumului in sensul de a simplifica procedura demiterii presedintelui si de a lasa libertate totala parlamentului in cazul in care scrutinul nu este validat./ peremistul gheorghe funar a propus organizarea celui de-al doilea tur de referendum in cazul in care nu este validat primul scrutin, prin neparticiparea celor 9 milioane de romani./ tot el a propus ca, in al doilea tur de scrutin, demiterea presedintelui sa fie aprobata daca a intrunit jumatate din numarul celor care au votat.(...)" / http://www.evz.ro/article.php?artid=301924
14 comentarii
modifica
Cafeaua de noapte
de monte_oro la: 24/04/2007 12:17:01
cafeaua de noapte/
6 comentarii
modifica
***
de manta la: 24/04/2007 10:00:51
cind ai vasal doar visul,/ imperiul ti-e-ntr-o stea.
13 comentarii
modifica
se duce veşnicia şi nu mai vine înapoi
de Radu Herjeu la: 24/04/2007 09:45:59
soarele se joacă ascunsa cu rodiile mustind tăcute între rădăcini/ verii i se arămesc margini de uliţe ciulinilor dându-le frunze de joacă/ din opinci a căzut pulbere de piele umblată colbuind toate tristeţile neduse/ spicele se culcă docile pe braţ mirosind a pâine/ frământată între două jelanii/ cu ochii la poarta neunsă de la ultimul scrâşnet al cuielor pe cruce/ căpiţele astea de pe marginea drumului/ transpiră a palme de răzeş venit de la război/ din copac în copac se şopteşte tainic/ noaptea vine mai devreme/ să-i surprindă pe copii/ plăsmuind adami şi eve din ţărână/ cerul se stinge în fuioare de fum aspru/ casele torc încolăcite pe dealuri/  ...continuare .
5 comentarii
modifica
*
de Sane la: 24/04/2007 08:47:14
a fost odata....ca intotdeauna de altfel, o fata obisnuita. care s-a indragostit de un baiat la fel de obisnuit. si au trait o dragoste mai mult decat obisnuita. / numai ca-ntr-o zi, dragostea s-a plictisit si a plecat. ea s-a uitat la el, el s-a uitat la ea...si s-au departat. si anii au trecut./ ea si-a dat seama ca dragostea se poate vinde. si a inceput s-o imprastie pe ici pe colo, prin locurile cele mai nepotrivite, uitand de ea, uitand de lume...uitand. / el, in schimb, a inceput s-o caute pe prima ea. a gasit-o intr-un tarziu la un colt de strada. mirosea a primavara si fericirea o invaluia ca o manta. insa nu stia ce-i dragostea.../ /
17 comentarii
modifica
cinci pentru un text
de alex andra la: 24/04/2007 06:17:34
se dau cinci cuvinte. ce faci cu ele ?/ un text. de care vrei tu, cu conditia sa fie coerent. evident că nu te vei rezuma la ele, ci vei adauga de la tine toate cuvintele de care ai nevoie. te rog să nu uiţi să le marchezi pe cele cinci cu bold sau italice, ca să le observăm mai uşor./ apoi depui în cuibar altele cinci, pentru cine o mai trece pe aici./ primele cinci:/ letopiseţ/ adâncitură/ cremene/ slută/ perpendicular
161 comentarii
modifica
este?
de andreib_cheloo la: 24/04/2007 00:43:01
k doar dupa ce pierdem p cineva din viata noastra, de abia atunci realizam cat de mult conta acea persoana pt noi...de ce oare???
8 comentarii
modifica
La un ceai
de Sancho Panza la: 24/04/2007 00:31:31
cu dumnezeu mă-ntâlnesc uneori/ la o cană de ceai/ în dimineţile absolute de vară,/ eu – în balconul meu de sus,/ de la etajul zece,/ el, în firida sa din al nouălea cer./ ce zi perfectă, doamne! / îi spun,/ luând o înghiţitură de senin aromat/ în vreme ce pădurile îmi stau înşiruite/ pe marginea privirii,/ ca nişte biscuiţi glazuraţi cu fistic./ el/ tace / cu toate iernile-n gânduri,/ porneşte o privighetoare şi dă ceva mai tare/ trei grauri şi o adiere de vânt/ în mâna stângă, ceaşca îi tremură / bătrâneşte/ stârnind delfini şi ploi de meteoriţi/ iar dreapta-i cumpăneşte/ ciutura întâmplărilor/ ori coboară/ mirul uitării peste s  ...continuare .
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...