arhiva: 26/04/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
intalnire romantica
de cl3opatra la: 26/04/2007 23:55:47
azi am trecut pe langa el...nu o data!un iz de frustrari a pus stapanire pe mine:ba asa, ba asa.obosita, stresata, pe alta planeta si in primul rand nervoasa. / se uita la mine si-mi zambeste...un suras calm care-ti da un sentiment de pace launtrica dar totodata o stare de neliniste.am crezut ca-mi zice ceva dar a trecut deja de mine.sunt invizibila pentru el./ suntem intr-un labirint, tu intr-un colt, eu in altul.eu pe tine vreau sa te gasesc.se poate insa sa gasesc prima oara iesirea, s-ar putea ca tu sa gasesti pe altcineva in acel labirint, labirintul viselor noastre, sau poate pe mine.insa ne putem invarti in cerc, epuizati si infometati, pierduti, descumpaniti../ oare voi putea sa-mi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
La întâmplare
de Sancho Panza la: 26/04/2007 20:33:44
doamne cât se vor mai cerne/ iubiri rătăcite/ în poala mea,/ pe fustele mele încăpătoare, de voal stacojiu/ ca păcatul/ iubirile acestea sunt roşii/ sunt roşii/ sunt roşii/ ca o ploaie de nisip cad, mi-e vânăt sufletul/ şi obosit de-atâta susur prelung/ atâtea priviri ajung, doamne, / în braţele mele/ (destinul ăsta! mai mereu scrie destinatarul greşit...)/ şi-atâtea cuvinte cuvinte cuvinte/ aţi observat? / dacă vă opriţi, uneori,/ dincolo de/ voi înşivă,/ şuieră cuvinte în jur,/ tânjind după culcuşul timpanelor,/ „singur” „vină” „iartă” „iubesc” / şi multe altele/ cum să le mai recunoşti pe cele/ care trebuie să te găsească,/ să le  ...continuare .
56 comentarii
modifica
DOAR intrebari si raspunsuri
de om la: 26/04/2007 16:08:10
am observat ca se fac confe numai ca sa se puna o intrebare tip:unde gasesc x sau ce este y./ deci cine vrea o informatie punctiforma sa o ceara, iar cine stie raspunsul sa-l dea./ oricine si orice domeniu este acceptat!/ :))/ ps: aceasta confa se vrea vechea confa "voi intrebati, voi raspundeti" pe care nu mai stiu de unde sa o iau :(/ /
100 comentarii
modifica
de la prost in jos
de M a o la: 26/04/2007 15:30:05
este necesara o lege. e gandita de cei care au ajuns la concluzia ca e necesara. e aprobata de toata lumea si institutiile abilitate. apare legea, fara norme metodologice, intra in vigoare la data:... legea nu se poate aplica. se incepe lucrul la normele de aplicare. se ajunge la concluzia ca legea e pur si simplu proasta. mai mult, ue atrage atentia ca legea e proasta si cineva trebuie sa raspunda. dupa ce deja o multime de romani au suferit de pe urma legii, aceasta se schimba. oamenii spera... dupa multa gandire din partea alesilor, apare mult asteptata schimbare. oamenii rasufla usurati, sunt curiosi. stupoare! legea apare cu o schimbare de 180 de grade in continut, un continut cu o doza  ...continuare .
22 comentarii
modifica
EI NORI
de munteanu rodica la: 26/04/2007 14:36:33
da, bineinteles este vorba despre ironie./ mai ales, despre modul cum percepem ironia./ la ce foloseste ea(ironia).si cui?/ au,poate este "daunatoare"?/ are ceva comun ironia cu nestiinta, neputinta,necuviinta???/ cine se simte lezat si cine intelege?/ si de ce?/ lista intrebarilor poate fi completata de voi dar si cea a explicatiilor.
61 comentarii
modifica
Respir...deci exist!
de Vylete la: 26/04/2007 14:16:34
exist si-ascult de inima,/ si merg dincolo de marginea pozelor/ si ma imbrac si ma dezbrac si stiu ca trec/ (otelul e cinic si lemnul e stramb)/ marile orase putrezesc pe chei/ norii de vara ling cerul si canta/ ca un blestem,/ totul se destrama si mi-e aproape.../ ard banii castigati de tarfe,/ si ma coc si ma storc si ma pastrez in beciuri,/ proaspat si viu ca un clopot,/ ma doare fiecare absenta/ sufar pentru orice neinceput;/ pamantul, ochi deschis pentru univers.
6 comentarii
modifica
Iluminare
de monte_oro la: 26/04/2007 13:36:14
iluminare/ opreste-te si spune-mi:/ nu-i asa ca lumina aceasta / de pe chipul meu/ o recunosti?/ nu-i asa ca-n ochii mei/ iti privesti singuratatea, / iar in cuvintele mele/ descoperi ca traiesti/ de mult, foarte mult timp?/ ramai, minunato!/ tu, candela aprinsa,/ binecuvanteaza-mi tacerile/ pentru ca icoana sufletelor noastre/ sa imbratiseze/ candva/ vesnicia...
8 comentarii
modifica
Amintiri despre viitor
de monte_oro la: 26/04/2007 13:32:13
amintiri despre viitor/ tu crezi ca-n urma-ti sunt numai furtuni/ neiertatoare, ce te-au desfrunzit/ si zilele de ieri ti le aduni/ la clipele de azi ce crezi ca mint/ dar nu-ncerca, iubito, sa privesti/ doar ochiul gol al timpului ce moare/ in umbra lui se naste-un alt ecou,/ al inimii etern cautatoare/ calauzeste-ti pasii, dar, prin el/ si-mbodobeste-i calea cu lumini/ si vei vedea, candva, inmugurind/ iubiri, acolo unde azi sunt spini/ iar cand de toate-ti vei aduce-aminte/ gasi-vei printre poze si destine/ parfumul celui ce purtase-n suflet/ ecoul ce-a-nflorit printre ruine.
10 comentarii
modifica
21 grams
de Charon la: 26/04/2007 09:53:13
salutare/ caut filme.incerc sa gasesc filme care se apropie cat mai mult de realitatea umana. / exista o serie de filme pe care vi le recomand si pe care le pot numi filme de colectie : amores peros, 21 grams, crash si babel./ "21 grams" - "cand murim dam din noi 21 grame" / este un film care trebuie vazut de mai multe ori pentru a putea fi inteles foarte bine. ( eu unul recunosc ca l-am vazut de 2 ori ca sa imi dau seama ce si cum se intampla in film)/ nu am sa il povestesc. am ramas la o idee din film : un tip calca un barbat cu doua fetite, ii omoara. un alt barbat are nevoie de o inima pentru a putea trai. familia decedatului ii doneaza inima barbatului mort. cel care primeste inima  ...continuare .
48 comentarii
modifica
"Exploatarea omului de catre om" ???
de Informatorul la: 26/04/2007 09:43:15
cotidianele din romania au relatat pe larg cazul ralucai stroescu, fata care a murit de epuizare si de foame. era angajata la o firma de audit din ploiesti foarte fitoasa, ernst&young. "este evident ca saraca fata a murit din cauza efortului si a subnutritiei" a declarat la antena 1 doctorul la moda streinu cercel. cazul ralucai nu este unul izolat. evenimentul zilei a scris ca zeci de tineri mor anual in romania din cauza "stresului". un mod bland, foarte bland prin care se descrie exploatarea zdrobitoare la care sunt supusi tinerii (si nu numai ei) in romania. sa ne amintim de tinerii fotbalisti, vreo zece la numar morti pe terenul de fotbal. de cei 112 oameni morti "de foame si frig" in bu  ...continuare .
48 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...