arhiva: 30/04/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
celibatara, 35 de ani...
de rebele la: 30/04/2007 23:49:48
in anul 2007 "speed dating" , seara celibatarilor, croaziera celibatarilor nu mai suna ca ceva iesit din comun ../ a devenit normal sa fii celibatar (si mandru de a fi asa) la 30-35 de ani?/ cati dintre celibatari (celibatare) fac intr-adevar un efort in a-si gasi jumatatea? / la ce varsta celibatara/ul devine fata batrana (sau flacau tomnatic) care nu mai are nici o dorinta de a fi cu cineva ./ acel cineva care ar putea sa deranjeze ciucurii covorului (care pana atunci erau aliniati) ..printre alte neplaceri/ cum isi gaseste celibatarul de pe cafenea jumatatea? / in discoteci, la serviciu, la sala de gym, internet?
103 comentarii
modifica
inca o betie
de Homo Stultus la: 30/04/2007 21:40:29
hai, vino muza beata. sa petrecem un timp impreuna. ne mai povestim de zari uitate. / lasa-ti aripile alea in cuier. aici nu zboara nimic, nici macar gandurile./ sper ca ti-ai adus tigari, data trecuta mi le-ai fumat pe toate. din jertfa viei mai am eu cateva secunde. / cu gluga de inger clandestin pe cap era sa te confund cu un zbor de iele. / data viitoare cand vrei sa mai zbori asa sus te rog sa anunti. am cateva cutii de bere, am auzit ca pilotii din nebunia a ii-a asa isi raceau berea./ spune, spune multe, spune totul. ai vazut padurile, ai vazut raurile, ai vazut zarile? dar cerul? poveste-te orbului, spune-mi de ce e cerul obosit a rosu? / lasa paharul si vorbeste. imi zic  ...continuare .
8 comentarii
modifica
tueu
de Radu Herjeu la: 30/04/2007 17:57:24
acoperindu-ţi ochii cu mâinile/ irişii tăi rătăcind/ prin linia vieţii mele/ scurtă orbecăită călătorie/ blestemul vineri al marginilor încă neatinse/ tueu al necunoaşterii/ urmă
6 comentarii
modifica
Ganduri de .... siesta
de om la: 30/04/2007 16:06:59
va invit sa postati si/sau comentati gandurile declansate de motzaiala filozofica a unui stomac plin. / :)))/ de ex cuvintele da si nu:/ negarea este cam la fel pe toate limbile (mai de pe langa noi ;): nu, no, non, niet, nem, etc. este imposibil sa nu o deduci/pricepi. / in contrast, da-ul este diversificat: yes, oui, tak, si, igen, etc./ concluzia de siesta: negarea/refuzarea este primordiala, apoi in timp (dupa ce a cazut si babel-ul si fiecare trib s-a imprastiat pe unde a vazut cu ochii) s-a ajuns si la acceptare ;))/
28 comentarii
modifica
Regret?
de cosmacpan la: 30/04/2007 15:51:47
imi pare rău că versuri nu ştiu scrie/ am încercat câteva rime-nlănţuite/ mi-e pleoapa grea de visul ce-ntârzie/ si ceasul bate-n dungă, secunde ravasite:/ ora zero a venit, omul negru n-a sosit./ in fiecare seara-s rastignit de-o intrebare, / si viata-ntr-un ciob de stea s-a agatat,/ visele toate, roi de fluturi, si-au luat zborul./ ducand dorintele, polen dospit si dorul./ avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor./ legatu-m-am de lume cu prietenie,/ si ma vedeam o litera din alfabet./ ma doare si m-apasa neputinta/ de-a fi pe veci, din mal de val purtat./ podul de piatra s-a daramat, a venit apa si l-a luat./ zilele se trec ca anii, stranse-n amagite clipe/ doamna tace si ne  ...continuare .
4 comentarii
modifica
scurt eseu despre tacere
de Homo Stultus la: 30/04/2007 02:09:20
cuvantul sare intru intampinarea gandului articulandu-l. si in aceasta articulare se pierde sensul si apar sensuri. doar gandurile care au o putere deosebita strapung slabiciunea cuvantului si parvin intelegerii din celalalt. drumul e greu nu numai catre ci si intru. / e greu sa ajungi de la cuvant la originea gandului. pe aceasta din urma o resimtim ca pe o tacere. imi este imposibil sa mi-o pot defini altfel decat prin tacere. uneori chiar cuvantul, notiunea, are o dimensiune ce se poate cunoaste si una destinata sa ramana taina. o astfel de viziune a raportului cunoastere paradisiaca - cunoastere luciferica incearca sa aduca pe firmamentul epistemologiei lucian blaga. nu subscriu total  ...continuare .
36 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...