Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 06/04/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cand un eu se pune in cuvant
de Homo Stultus la: 06/04/2007 13:06:44
amarasteni bucurosi ca la circ au vazut ghiocei negrii./ privighetoarea a ragusit azi. si toate ciorile radeau de ea./ s-a schimbat machiajul soarelui. acum este mult mai strident. / cand puii de rata au invatat sa viseze eram dus departe. ma intorc si gasesc doar rate cu responsabilitati. / s-a rezolvat criza provocata de emigrarea visului. compromisul a fost solutia. de azi se intoarce cosmarul./ cand m-a lovit iubirea am ucis-o. era, cred, legitima aparare. / m-am ratacit in complexul unei lacrimi vinovate de pelican. inca nu stiu cum sa ies./ pretentia umbrei ce zambeste de a fi inteles cine sunt ma nedumereste. / luna este impudica. se dezvaluie tuturor. sa-i spuna cineva  ...continuare .
20 comentarii
modifica
dragoste la prima vedere
de Anytza la: 06/04/2007 12:21:58
eu de exemplu nu cred ca exista dragoste in sensul propriu al cuvantului la prima vedere,dar poate e doar o atractie.chestia asta e luata din filme cred ca de cei mai visatori sau romantici pe care filmeele ii fac sa creada ca exista in realitate cam tot ce se intampla in film.astept sa va spuneti parerea si sper ca cei care cred in asa ceva sa nu se supere pe mine si sa nu ma critice.
21 comentarii
modifica
in ochii tai sunt aripile mele
de diana vlase la: 06/04/2007 12:14:57
e un vers care mi-a dat peste cap o saptamana de somn. sunt un barbat care iubeste, si tipa, si vrea, si spera... dar simt ca ma zbat ca un orb intr-o grota sa ma auda cineva din sat! probabil ca nu ma va auzi nimeni, cu atat mai putin ea... dar nu vreau sa ii spun decat ca fara ea sunt doar om, fara ea sunt urat!/ e ciudat cata poezie si mizerie poate sa iti creeze lipsa cuiva, dorul.../ / ea e un fel de mara, tanara si frumoasa, indiferenta la chinurile mele, inalta si bruneta, cu gatul lung si ochii scaparatori./ / m-a iubit nopti intregi, m-a alintat si m-a convins ca sunt cel mai bun barbat de pe pamant, imi vorbea despre pielea mea, despre uitarea ei de sine cand o iubesc, imi sopte  ...continuare .
9 comentarii
modifica
degetul pe gât
de Radu Herjeu la: 06/04/2007 12:08:03
atât de proprietari ai înţelesurilor fără sens/ recunoscători în genunchi că suntem făcuţi din mâzgă/ plină de cruci/ atât de singuri în unicitatea noastră/ şi atât de mândri de asta/ plini de iubire şi goi de ceilalţi/ atât de mari/ că ne-ntoarcem monoclul când ne privim în oglindă/ doar sunete fără ecou/ mereu mişcare niciodată gest/ omenire/ bagă-ţi dracu’ odată/ degetul pe gât
9 comentarii
modifica
Iubita din vis
de gheorghe_cnstntn la: 06/04/2007 10:14:37
luna pe cer pulseaza si e vie,/ stelele iara formeaza un alai/ si ma gândesc la clipa ce-o sa fie/ când aparea-vei cu parul tau balai./ vuiet prelung se-aude de departe/ ce-mi rascoleste-n inim'-amintiri,/ doar clipocitul apei ne desparte/ si-n sufletul încins simt racoriri./ intins pe iarba moale te vad pe tine,/ zâna cu chip de înger, venind încet,/ cum te asezi pe trupu-mi si e bine/ si doar nu sunt eroul lafayette./ o bufnita cu ochii ca de sticla/ te-a-nfricosat si tu dispari subit,/ iar eu tresar în pat cuprins de frica,/ mâhnit,ca nici macar nu m-ai iubit.
15 comentarii
modifica
O partidă…la masa tăcerii
de Valeriu Cercel la: 06/04/2007 02:08:17
/ / ce om serios (?), uitaţi-vă la mine (!)/ să aştepta la o aşa ruşine ?!/ că totu' a-nceput pă negândit/ dă la o damă şi al ei gambit :/ vro doi pioni, fură sacrificaţi/ fără motiv şi doi nebuni şchimbaţi,/ iar caii, ca la mine pă dudău,/ aveau loc de păşune, căcălău…./ da’ iată că-ncepu încăierarea,/ un alt nebun, le dete deşteptarea,/ dă au pornit pă flancuri şi central/ bă’ vere, cu întregul arsenal !/ că-ntr-un minut, (le trebuia pesemne)/ cei doi aveau, nu mint, un braţ dă lemne/ Şi doar aşa parcă s-au liniştit/ da’ muică ! mi să pusă pă gândit !...../ ce-a mai rămas, era harababură,/ regina-nţepenită într-o tură,/  ...continuare .
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...