arhiva: 09/04/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
brichete
de Homo Stultus la: 09/04/2007 21:58:53
plutesc intr-un vis necurat cu miros de tigara. / negandul ma poarta in necautari./ si fiinta pulseaza a voci de pustie/ eu cad in pacat, tu mai speri./ / de fluturi fara aripi si coame sangerande, / de cainii din suflet si rani oblojite, / de ochi de paun in pururi acum nu-mi pasa deloc. / de mare sarata cu suflet albastru ma tem. / si cantec si jale incap in acelasi refren. / si tainice soapte, in inimi de margean, imi spun cine sunt./ imi spun ele clar, dar eu nu ma pot pune`n nici un cuvant. / si nici un izvor din ochi nu ma poate seca./ nu e sipot! e soapta, e chemare la ea. / de paduri care parca'ncet cresc din carnea mea/ uitand sa ma doara uitandul din ea.  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Jocul de oglinzi
de Nirvana-girl la: 09/04/2007 21:23:27
ciudat cum privind la oglinda mamei pe care o poartă aproape mereu cu ea mi-a venit ideea de a vedea în ea semnificaţia personalităţii unei persoane. aşa şi probabil vă întrabaţi ce vreau să vă zic cu toate astea...păi mai întâi am să va întreb dacă puteţi să faceţi un exerciţiu de definire a propriei personalităţi în oglindă? nu pare greu, dar oare are vreun rost? asta depinde de fiecare. / viaţa poate să fie o oglindă, la un moment dat se sparge, rămâne aşa pentru o perioadă, vine cineva şi lipeşte bucăţelele de oglindă una lângă alta cu scopul de a restitui acel întreg iniţial şi tot aşa procesul se repetă până oglinda dispare şi lasă în ur  ...continuare .
7 comentarii
modifica
DUMNEZEU
de gheorghe_cnstntn la: 09/04/2007 20:47:20
il simt pe dumnezeu cum ma strabate/ adânc,cu seara si cu valul înspumat./ cu el plecam cu totii.innopteaza./ cu el vom înnopta,orfelinat.../ dar simt pe dumnezeu.chiar mi se pare/ ca,straniu,îmi dicteaza o culoare./ ca un ospitalier,e bun si trist;/ s-a ofilit dispretul sau de-ndragostit:/ mult inima pesemne ca îl doare./ o,doamne,ti-am sosit de azi pe mâni/ în seara-aceasta când iubesc anume;/ când în balanta falsa a unor sâni/ tot cumpanesc si plâng fragila-ti creatiune./ iar tu,cum vei mai plânge...-ndragostit/ de un asemenea sân în vâltoare.../ si, pentru ca iubesti:fii domnul-te-am ursit;/ pentru ca nu zâmbesti;si,totdeauna,/ mult inima pesemne ca te doare.
11 comentarii
modifica
Biserica-pub, lumanarile-accesoriu de ocazie@slujbadeInviereorijinala.ro
de Lexis la: 09/04/2007 20:05:34
aseară, cică să mă duc şi io la biserică ca tot omul, ştiam cum a fost în ceilalţi ani, ştiam cum se procedează... cine vine şi ce înseamnă, dar niciodată nu am avut ocazia să povestesc cum e. / am plecat acasă de la 23.30, nu aveam de gând să stau la slujbă, niciodată n-am stat... Întotdeauna ne-am umplut de nervi pentru că era prea multă lume şi ne pierdeam. parinţii mei nu obişnuiau să meargă la biserică în noaptea de Înviere, să ia lumină, (repercursiunile comunismului, fireşte) dar când eram mai mică le-am zis să mergem, şi am rămas de atunci cu această tradiţie. printre primii ani, când am fost la Înviere m-am pierdut de ai mei... adică mai b  ...continuare .
18 comentarii
modifica
viata
de maritza la: 09/04/2007 14:40:19
ce e viata../ viata e un camp de lupta,/ cu armuri faurite de mari mesteri/ e ca o floare ofilita!/ in raze aurii,ce se risipesc/ miile de voci ale unor copii/ strigand dupa al lor parinti./ osteniti si plini de jale/ in ale valuri de cuvinte/ ne intrebam noi oare?/ ce e viata?cum e oare?/ plina de urcusuri,dar si mii de coborasuri,/ e ca o balta de vapaie/ ce se pierde in vazduhul ostenit de soare./ doar o pasare launtrica mai zboara, si vesteste cu a ei chemare,/ viata e muritaore./ dar prin eterna ei faptura,/ noi putem sa facem o cugetare oare?/
7 comentarii
modifica
definitia iubirii
de cactus la: 09/04/2007 14:36:23
ieri, plimbandu-ma prin parc, am vazut ceva care m-a dus cu gandul la insasi "definitia iubirii"...un baiat isi ducea in spate, prietena care avea piciorul rupt.../ daca ar fi ca din 1000 de gesturi sa alegeti unul care sa defineasca iubirea, care ar fi acela?
27 comentarii
modifica
Basescu: Modul netransparent in care a fost format actualul guvern afecteaza imaginea tarii
de Daniel Racovitan la: 09/04/2007 12:41:49
"primul-ministru trebuie sa se abtina de la fapte care afecteaza imaginea romaniei, se afirma, intr-un comunicat al presedintiei, remis vineri presei./ reactia lui traian basescu vine dupa ce premierul a solicitat politicienilor, inclusiv presedintelui, sa se abtina de la declaratii care pot afecta imaginea romaniei, mentionand ca standard & poor's ratings services a revizuit in sens negativ perspectiva ratingului de tara al romaniei."/ http://www.hotnews.ro/articol_69305-basescu-modul-netransparent-in-care-a-fost-format-actualul-guvern-afecteaza-imaginea-tarii.htm/
11 comentarii
modifica
în oraşul în care nu...
de Radu Herjeu la: 09/04/2007 10:26:58
m-am rătăcit prin oraşul acesta/ încrâncenat şi gol l-au părăsit străzile/ şi copacii şi trotuarele calde/ oraşul acesta orb/ ferestrele au zburat care-ncotro fluturi transparenţi/ mă loveşte cu băţul să-i arăt drumul/ semafoarele clipesc speriate le-au fugit culorile/ să se spele la ochi de atâtea intersecţii goale/ mă ţine de braţ oraşul acesta strâns ca pe o pedeapsă/ se agaţă de mine străin lângă străin/ ne jucăm echilibrul pe şine ruginte/ cine mănâncă pe cine/ dar rămase/ printr-un blestem urban/ paralele/ doar pietrele din pavaj încearcă parcă să uite/ izbindu-se între ele ca nişte zaruri măsluite/ rămaşi brusc fără poduri ne ciocnim c  ...continuare .
4 comentarii
modifica
A la... alex andra...
de Paianjenul la: 09/04/2007 00:48:35
prezentul subiect se vrea o provocare la (un) joc (ideea fiind preluata - precum insusi titlul o sugereaza - din unele texte cu profil asemanator, postate de colega de cafenea alex andra... originalitatea versiunii mele constind doar in cliseul sugerat ca tema de inspiratie)./ provocarea se adreseaza cafegiilor care scriu poezie, si le cere sa exprime in limbaj propriu (!) gindurile care li s-au perindat prin minte dupa citirea veştii/ "keith richard a inhalat cenusa tatalui sau..."/ (...ma refer, evident, la "filozofia" care ar fi putut motiva un asemenea gest/actiune...)./ sa vedem ce iese... :-w :-w :-w ...
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...