arhiva: 11/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Sahul este pentru tocilarii cu cosuri, corect?
de Daniel Racovitan la: 11/05/2007 23:43:10
verificati la linkul de mai jos :)/ http://www.chesspics.com/rating.php?r=1
6 comentarii
modifica
Prostanacul
de Daniel Racovitan la: 11/05/2007 23:28:07
"un apelativ coroziv spus la nervi de ion iliescu ii aduce vizitatori pe blog presedintelui psd mircea geoana./ axa bucuresti-washington/ la cautarea in google.ro, dupa "prostanacul", primul rezultat este blogul lui mircea geoana. mai mult, potrivit statisticilor de trafic, cea mai frecventa cautare care duce in blogul politicianului este tot "prostanacul"."/ sursa:/ http://www.ziare.com/geoana_castiga_trafic_cu__prostanacul_-88335.html
2 comentarii
modifica
Sinceritate
de Alli la: 11/05/2007 23:08:19
poem manelistik / eu te-as fi iubit fericita si trista,/ as fi iubit zambetul si lacrimile tale/ ti-as fi aratat ka orice vrei exista/ si ka meritzi infinit mai mult decat oricare;/ jur ka dak-ar fi sa beau doar lacrimile tale/ si sa ma hranesc doar cu suspinul tau/ ash fi tot timpul la reanimare,/ deshidratat si subnutrit mereu. :)/ ti-as fi adus orice tu mi-ai cere,/ oricat de greu sau de departe-ar fi,/ iar pentru mine n-ar mai fii alta placere decat ka te-am iubit si inka te-ash iubi./ eclipsadedurere@yahoo.com
17 comentarii
modifica
Poveste adevarata
de arthur la: 11/05/2007 16:44:07
credeam ca "fetita cu chibriturile" e doar o poveste pentru copii.andersen o lasase sa tremure de frig si de foame la un colt pustiu de strada./ nu-mi inchipuiam ce poate face un simplu bat de chibrit aruncat ca din intamplare pe trotuar./ calatorul din mine a zarit licuriciul si a dat sa-l stinga. dar brusc, fetita cu chibriturile a aparut ca din senin si m-a rugat cu glas tremurator :/ "te implor, nu-l stinge, nu-mi lua visul din seara aceasta!"/ oare sa fie cu putinta, mi-am zis.m-am frecat la ochi si ea era inca acolo,in fata mea, tremurand toata de frig si foame, cu lacrimi in ochi. doi taciuni aprinsi m-au ars pe loc iar chibritul aprins mi-a cazut din mana instantaneu./ am ramas pret d  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Femeia...perfecta?!
de iulia m. la: 11/05/2007 16:39:29
"femeia perfecta"exista oare?/ / si seamana cu cea pe care o vedem zilnic in reclame,cu ochi de gheisha,cu zambet perfect,cu parul proaspat coafat,cu mers de pisica,cu maini dulci,picioruse fine si talie de viespe,cu parfum de...de ce va place mai mult?/ cu toate ca "unele" ne-am dori sa fim ea,iar "altii" ne-am dori-o.../ este ea reala?sau doar o imagine -cuceritoare,e drept- in spatele careia se ascunde o intreaga industrie cosmetica,a modei...si... atat?/ e suficienta imaginea aceasta sau dincolo de ea trebuie sa existe si omul real,cu suflet(?!),cu maini -uneori triste,parul ciufulit si miros de...scortisoara?
60 comentarii
modifica
Ochii din alta lume
de Giordano Bruno la: 11/05/2007 14:43:53
asi vrea sa fiu ceva , dar sint doar compozitia materiei , si lucrul acesta ma deranjeaza ( dar il accept si totusi nu vreau sa-l las asa ) .sint aberant ... stiu . tu in schimb crezi ca existi undeva aparte-n eu-ul tau . dar nu este asa , sau , daca este , e ceva temporar dupa care devi si tu materie , sau , in cel mai bun caz o idee sau o imagine halucinogena ori un exemplu de urmat . ma deranjeaza impertinenta ta , stiind ca , in cel mai bun caz poti deveni o idee demna de urmat , si tu deja te crezi mare cuceritor(are) . eu sint mai avid , pentru ca imi doresc sa devin mult mai mult decit o idee . desii nu tratez situatia in ordine cronologica pentru ca , eu vreau sa sar peste un trepte  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Sete
de Sancho Panza la: 11/05/2007 13:11:43
au fost, m-au golit de-nţelesuri,/ mi-au lăsat fumul trecerii lor,/ au plecat./ liniştea din urmă/ îmi zvâcneşte-n artere - / călugăr nebun/ bătând toaca/ într-un schit părăsit./ destul,/ mi-e o sete aspră / de zgomote vii./ porniţi clopotele./ / copyright adriana lisandru / din volumul "de-a baba oarba"
26 comentarii
modifica
Pe cine n-ati reciti?
de monte_oro la: 11/05/2007 12:44:00
nu, n-o sa intreb cine nu ar fi meritat nobelul, pentru ca, dupa logica unora, daca l-au luat inseamna automat ca l-au si meritat. as intreba insa ce scriitori nu ati mai citi niciodata dupa ce i-ati citit deja sau, oricum, ati "dat cu nasul" prin cartile lor?.../ am avut intotdeauna o problema cu thomas mann si cu proust, n-am putut deloc sa trec de primul volum din harry potter - (da' am vazut filmu'!...), m-am blocat rau la gogol (nu stiu, nu ma-ntrebati de ce) si faceam eforturi sa am rabdare cu stilul hortensiei papadat bengescu (ca sa dau si "din casa". aaa...si n-as mai citi inca o data cartea lui jose saramago despre viata lui isus. imi placuse pana i-am simtit prea otraviti coltii  ...continuare .
68 comentarii
modifica
alchimie
de Homo Stultus la: 11/05/2007 10:49:33
te scriu in vise schioape pe foi imaculate. cand in privire aluneci din zborul tau inalt, cand marea naste ceruri si cerul naste ape, asa nerabdator de suflet ma descalt./ astept cuminte sprijinit de ziduri cand tu cobori a scop. si stalp uitat de sare din trupul meu ramane, in clipa de sens seaca mor un strop./ nu vreau pe plac sa fac mirarii, nu vreau captiva in idee sa te tin. da-mi draga mea doar vantul primenirii, sculpteaza-mi sufletul intr-un pahar cu vin. / nu te uita pe la pricini ca-s rostuite, incearca pe spinarea-mi sa te sui, mai da-le necuratului de sensuri, de ma transformi in cal te port hai-hui. / te recunosc in adormiri sub visul parfumat de roua. spui ca nebunii te  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Amintiri
de gheorghe_cnstntn la: 11/05/2007 09:39:22
am stins televizorul si camera a ramas în bezna,nu-mi aprinsesem veioza fiindca n-apucasem sa citesc.pret de câteva secunde n-am vazut nimic,apoi ochii mei se obisnuira putin cu întunericul,nu prea mult însa.roxanei îi place sa doarma cu jaluzelele trase,mie nu.m-am întors cu spatele la ea,nu ne spuseseram noapte buna,dar poate ca nu era nevoie sa ne spunem mereu,în toate noptile anilor viitori.insa în noaptea aceea poate ca da,înca./ -noapte buna,i-am spus./ -noapte buna,raspunse ea./ facându-ne urarea,nu ne-am mai spus în niciun fel,nu ne-am mai dat nici unul din numele obisnuite./ -eu n-o sa vreau sa stiu daca ai de gând sa ma omori într-o buna zi,i-am spus pe întuneric roxan  ...continuare .
12 comentarii
modifica
de dorul tău
de Lady Allia la: 11/05/2007 09:37:09
/ de dorul tău am născut îngeri/ din priviri/ o aripă - din lacrima de ieri/ cealaltă aripă - din lacrima de azi/ timpul îmi lasă îngerii fără aripi/ dar eu îi renasc iar şi iar cuminte/ iubindu-te/ te desenez în sufletul meu munte/ să te simt când te urc încet/ cu buzele şi sufletul meu/ ţi-am găsit izvorul/ ascuns după privirea mea/ în care te pierzi fără să te văd/ şi adorm pe palma ta/ ca într-o poieniţă de zâmbet,/ visele îţi conturează îmbrăţişarea/ în timp ce eu/ te sorb din căuşul sufletului
13 comentarii
modifica
fără tine
de alex andra la: 11/05/2007 07:11:53
/ nu te mai ştiu de o amară zbatere de aripi/ unde-ţi mai sunt ploile şi toamnele / ce mere-ţi mai rotunjesc palmele/ cine-ţi mai tace numele ca mine/ nu te mai iubesc de o tristă vreme/ în intervalul dintre mine şi mine / sori mi-au răsărit şi mi-au apus/ mi s-au închis nopţile împrejurul trupului/ inutile centuri de castitate/
14 comentarii
modifica
autobiografică
de alex andra la: 11/05/2007 05:38:38
păşesc pe vis de ape / θΑΛΑΘΑ o θΑΛΑΘΑ/ mă însoţesc cu sirenele/ şi mor cu marinarii/ legaţi-mă de cel mai înalt catarg/ ori aruncaţi-mă în mare/ et in arcadia ego/ am benchetuit cu platon/ m-am ţinut cu apollo si dyonis/ ora pythiei n-a venit încă/
10 comentarii
modifica
-
de Honey in the Sunshine la: 11/05/2007 00:23:50
sparg tic-tacuri unul dupa altul intre dinti. / numai doua calorii. / patru, sase, opt, zece… / ce placut e sa-ti imaginezi ca te sinucizi cu aroma de menta si lamaie./ ca si cum ai muri undeva in sud sub 12 lamai in floare dupa ce tocmai te-ai spalat pe dinti./ mai bine as dormi, dar nu pot... cum naiba sa dorm daca inca n-am inteles care-i diferenta intre crema de zi si crema de noapte?/ or sa ma apuce sigur tentatii diabolice si o sa-mi pun crema de zi chiar inainte sa ma arunc in pat. sau, si mai rau, o sa mai stau juma' de noapte cu borcanasul in mana, prinsa intr-a o suta cinci zeci si treia dilema inutila a vietii mele...si jumatate. daca o adaugam si pe aia cand m-am intrebat daca  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...