arhiva: 15/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Am sa zic NU!
de Intruder la: 15/05/2007 23:27:06
/ am sa zic nu / dupa perdele / cu zgrumturi mici intre masele / si cu un nod marunt in gat / ca sa n-o luam de la-nceput / "...mai mult decat atat"! / am sa zic nu / ca sa nu tac / sa nu apara in tricolor / vreo palarie intr-un picior / sau trandafiri mult preaiubiti / sau chiar un varcolac! / am sa zic nu / pentru ca cei / ce dorm in scaun (de misei!) / sa nu mai rada intr-o buza / din funduri groase, cu osanza / in timp ce-si freaca / pe sub masa / ceva ce nu mai au demult / (si daca au, e de-mprumut...) / am sa zic nu / desi, ma indoiesc de fel / c-apuc sa vad lumina din tunel / ori mamaliga, daca va plezni / cand gasesti chifle chiar si-n farmacii! / am sa zic nu / caci inca ma mai doare  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Frig
de Sancho Panza la: 15/05/2007 22:25:45
În noaptea asta nu se doarme - / se ascultă timpul gâfâind, / cu urechea lipită / de pântecul întunericului. / undeva se nasc prunci – îi auzi? / undeva lunaticii scriu poveşti / pe cornişe, cu raze de lună, / într-o iubire făcută ghem / un bărbat şi-o femeie / îşi varsă nespusele în aşternuturi impecabile / şi le contemplă, / îmbrăţişaţi. / uh cum plesneşte tăcerea / pe buzele celor singuri / cum îşi frâng mâinile îngerii / măsurând cu paşi albi holuri lungi de spital / mi-e frig mi-e gol mi-e ireal / în noaptea asta / descheiată la toate minutele / hai, bate-mi odată la uşă, / vreau să-mi aduci o întâmplare / fără cifru / şi o felie  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Poveste de pe trotuar
de Valeriu Cercel la: 15/05/2007 15:20:53
/ demult de tot, în colţ la cişmigiu,/ lângă un chioşc, cum sunt astea de ziare,/ era un amărât de lustragiu/ negru de briza verii şi de soare ;/ prea mulţi bănuţi, săracu’, nu făcea/ cu toate că umblam noi încălţaţi…/ pantofi de piele, nu de muşama,/ Însă la pungă foarte strâmtoraţi ;/ dar vremurile iată, s-au schimbat,/ trecând pe-acolo, chioşcul l-am găsit/ exact cum arăta el altădat',/ dar lustragiul…cred că a murit…./ iar de trăia, nu-mi era cu mirare,/ avea să aibe-o viaţă de coşmar,/ uitându-mă şi eu pe la picioare,/ mai mulţi adidaşi umblau pe trotuar !/ valeriu cercel
2 comentarii
modifica
Certitudine
de Sane la: 15/05/2007 15:20:05
- te mariti. clar! asta spun cartile. uite........de toba, pe curand, la drum de seara. uite si temeiul. / si am cazut pe scari in zi de boboteaza. foarte bine. la drum de seara. pe curand. deci, ce tre’ sa fac? seara plec. mereu. nu conteaza unde. si mai ales in multime o sa stau. prea era aglomerarea aia acolo. si cu tipul de verde ce fac? cum ce fac? il uit. idioata mai sunt. pai nu asta era scopul? hai cu tipul de toba sa-l uitam pe cel de verde. care vine neamule? care vine mai repede, uita-ti-as tie ochisorii? ochii aia verzi, niciodata sa nu-i crezi. terminam cu toate. sa uitam sa uitam sa uitam. psalm, ruga, nebunie, uitare. uitare! si a trecut atata timp. si am crezut ca te-am u  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Ramanem prieteni!
de Josef la: 15/05/2007 15:12:34
eu n-am fost nici la alegerile cand basescu a ajuns presedinte./ nu ma intereseaza daca va fi suspendat sau nu./ deci mi se pare corect sa nu merg nici la referendum./ cei care l-au votat pot sa-l sustina sau nu si acum, la fel le recunosc acest drept si advesarilor lui./ "schimbarea domnilor - bucuria prostilor!"/ suspendarea a fost o pierdere de timp si de bani publici./ adversarii lui puteau sa-l faca praf si fara sa recurga la metoda asta (dar nu i-a dus capul)./ e mai importanta o atmosfera calma in societate, trebuie sa colaboram intre noi pentru a ne face viata mai buna pentru ca niciun conducator nu ne va oferi nimic (nici nu-i mai cerem)./ deci... ramanem prieteni!/
20 comentarii
modifica
watergate muzical
de alex andra la: 15/05/2007 06:26:46
/ îmi pun fusta hippy şi păpădii în păr/ îmi iau chitara în bandulieră/ şi plodul mucos de mână/ mă salut cu oamenii străzii/ zâmbesc cui vrea să mă vadă/ cu janis joplin si jimi hendrix/ plecăm din woodstock/ asaltăm parisul/ ocupăm malurile dâmboviţei/ umplem pereţii tramvaielor cu graffitti/ facem gaură în cerul cenuşiu al londrei cu pumnii ridicaţi/ urcaţi pe podium in hide park/ make music not war/ / à bas les politichiens/ cui ce-i pasă de voi/ râmători în gunoaiele naţiunilor/ cu poeţi fătălăi cântându-vă în strună/ o să vă crape ochii de lumina noastră/ o să vă amuţească vorbele în gât înainte de rostire/ sub biciul rock-ului de  ...continuare .
37 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...