arhiva: 17/05/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Nu-i nimic
de Omerta la: 17/05/2007 23:39:12
hector e mort si tortele-s aprinse in troia/ un timp maret, plin de mireasma s-a dus.../ nu-i nimic daca timpul cosmar stapaneste;/ si trupul-vioara, tina-ncrusita-l sluteste./ nu-i nimic! un glas de caverna rasuna/ 'te iubeste' e tot ce ea stie sa spuna
5 comentarii
modifica
Nu voi mai discuta politica în autobuz
de gheorghe_cnstntn la: 17/05/2007 20:39:35
intr-una din zile în autobuzul 43,doua doamne discutau în contradictoriu,dar civilizat:/ -era mai bine în comunism!sustinea o doamna,cu convingere nemotivata./ -poate pentru nomenclaturistii care aveau accesul privilegiat la magazinele partidului!raspunde interlocutoarea./ am intervenit:/ -doamna,daca va este dor de comunism,va sfatuiesc sa cereti azil politic în cuba.patria zaharului are zaharul pe cartela.ouale se dau numai ca medicamente la farmacii.doamna!ati uitat când nu gaseam un ou de pasti,pentru a-l vopsi si a respecta traditia crestina.când nu se gaseau cartofi,când tarabele aprozarelor erau goale.ati uitat de lungile cozi,atunci când se dadea salam.si acum magazinele sunt  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Gica-contra
de om la: 17/05/2007 17:54:20
va propun o confa pentru ruperea reflexului "pavlovian" de gandire. / o gandire alternativa de descoperire a unor noi sensuri/intelesuri in ceva bine "incarcerat"/definit (poate sa fie actiune, expresie verbala, etc)./ contrar obiceiului, nu va dau exemplul de introducere pt ca nu vreau sa va canalizez pavlovian pe ceva anume. / in plus, va las pe voi ca sa incepeti exemplele ca sa vedeti ce greu este sa te rupi din rutina cea de toate zile ;) bineinteles ca exemplele pot sa fie comentate si de altii, asta ca sa se valideze ineditul ;))/ succes si ganditi altfel -daca puteti-;))
91 comentarii
modifica
despre tine
de arthur la: 17/05/2007 15:29:12
ai spus sa nu ma catar niciodata pe cele mai inalte varfuri avand soarele in ochi./ nu mi-ai spus care erau varfurile si daca ochii erau ai tai./ m-ai alungat chemandu-ma seara de seara si m-ai chemat alungandu-ma dis-de-dimineata./ nu stiam ca numele meu era raspunsul intrebarilor tale./ 'sa nu ma mai cauti niciodata,nici acum, nici in week-end si nici in varful picioarelor!' ai trambitat glorioasa, vibrand de sentimentul victoriei a la phyrrus./ te-am crezut si am botezat toate zilele sambata si duminica si am inceput sa iau lectii de balet./ doi copii joaca sotronul pe strada. cand si cand schimba rolurile./ noi?/
30 comentarii
modifica
loc pentru fumat
de maan la: 17/05/2007 15:27:54
io am fumat odata o juma' de polmol...de fapt, la al doilea fum am cazut lata (nicio legatura cum domnul cu nume similar)./ auzisem ca te calmeaza iar eu eram furioasa ca mi-a dat papucii inainte sa-mi pun io acelasi plan in aplicare./ eh, da-mi place mirosul de tutun./ de-aia promit ca dupa ce construiesc locul asta, am sa mai trec./ sancho, treci la tzagari!
234 comentarii
modifica
Uneori noi
de Emma Brad la: 17/05/2007 12:35:37
uneori tu/ te joci cu degetele înfoiate în părul meu/ ca o lînă de aur ce toarce/ orele răsfirate de jocul de cuvinte goale/ se văd/ se simt/ se aud/ dincolo de înlănţuirea erotică a celor două corpuri/ ce îşi consumă sufletul schingiuit/ la un ceai/ / uneori eu/ ca un copil zvăpăiat mă agit continuu/ în jurul tău/ în cămaşa cu care îţi stă atît de bine/ deschisă la primii doi nasturi/ ca să te simt aproape/ şi atunci cînd nu esti lîngă mine/ mi-e frig/ şi te strig/ my darling/ uneori noi/ ca într-un joc banal ne compromitem prin emfază/ ne frîngem trupurile/ ne ardem buzele/ ne vindem sufletul.../ într-un pat al nimănui/ ca o ramură de rai/ ca o ma  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Ochii din asta lume
de Giordano Bruno la: 17/05/2007 11:50:02
ma aflu in localul in care , acum citva timp , eram noi doi , indragostiti . usor inclinat spre tine pt a-ti simti parfumul , pentru a-ti gusta buzele sau pentru a-ti arata afectiunea-mi . / acum , privesc de la alta masa , un alt cuplu . el , tot asa . inclinat spre tipa , curtenitor sau chiar lasciv . ea rece , distanta , cu privirea orientata oriunde , dar nu la el . saracul . este anesteziat . pun ramasag ca , daca s-ar sfirsi lumea in acest moment , nu ar baga de seama . ma invaluie panica la gindu ca poate am fost in aceeasi situatie , in urma cu citeva luni . incerci sa ma consolezi ca nu a fost asa . nu !!! , nu se va mai repeta aceeasi situatie . pe viitor nu voi mai sta inclinat sp  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Loc pentru giugiuleli. Ediţia a 2-a
de alex andra la: 17/05/2007 10:03:27
copleşită de atâta dragoste de aproape şi de departe câtă emană din paginile cafenelei (termenul „dragoste” puteti să-l luaţi cum vreţi, la propriu sau ironic ori şi şi) m-am gândit să deschid ediţia a doua a binecunoscutului şi controversatului loc pentru giugiuleli, în dorinţa de a vă oferi o tribună de la care să vă clamaţi ofurile şi ah-urile, să vă eliberaţi suspinele, să vă „turturiciţi” gângurelile, sau, dimpotrivă, să vă scuipaţi veninul şi fierea, dar exclusiv ca „discurs amoros” (roland barthes, mă rog frumos:) ) / puteţi să mă înjuraţi drăgăstos pentru idee :))/
331 comentarii
modifica
pe dinafară
de alex andra la: 17/05/2007 07:30:32
/ nu mă mai pot cuprinde/ îmi rămân mereu pe dinafară/ sufletul răstignit mi-l port cruce pe umeri/ donatoare de sânge/ mă risipesc în eprubete de laborator/ amarul ca fierea îmi stă pe limbă/ inima mi-am pus-o în palmă/ şi iubirea în vers/ cu visele la pământ/ şi capul pe tavă/ doar aripile ce le mai am crescute înauntru/
8 comentarii
modifica
Matinală
de Sancho Panza la: 17/05/2007 05:30:39
să vă spun bună dimineaţaaaa/ rostogolind silabele prin glazura somnului aburind/ îmi trag ceaşca de cafea mai aproape/ împing visurile sub colţul stelei călăuzitoare/ mă învelesc cu amintirea subţire a mamei/ acum sunt gata/ vă pot zâmbi cu toate verbele înşirate/ pe portativul imperativului/ (allegro allegro allegrissimo/ forte fortissimo)/ viaţa gâlgâie prin pereţii arlechini/ înţepătoare/ deşănţată/ risipitoare/ ...doar cântecul greierilor în vara aceea lichidă/ şi salcâmii din colţul grădinii grunjoşi ca palma bătrânului/ şi porumbeii pe care-i hrăneam în foişorul moscheii albastre/ şi unda unui cuvânt din care mă năşteai/ lasci  ...continuare .
40 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...