arhiva: 19/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Seara
de Omerta la: 19/05/2007 22:22:28
si noaptea se lasa domol peste oras, lasand semanate puncte galbene, aliniate pe strazi si ici-colo se mai pot vedea linii rosii si albastre care contureaza nume night bar, insomnia… raman in statia de tramvai cugetand la zile trecute, zile ce vor veni sau la caldura de acasa, dac-o mai fi si aia. privesc in jur pierdut si totul mi se pare rupt dintr-o realitate pe care o cunosc, dar care nu-i a mea. / insipid! gandesc, si-mi strang mai tare fularul la gat./ e doar una dintre acele seri in care poti gandi doar imagini haotice si straine de timp, fara vre-o legatura intre ele; seara aceea cand ceaiul nu mai este un oaspete important, ci mai degraba ignorat, cand filmul nu-si mai are noima s  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Bocet târziu
de Sancho Panza la: 19/05/2007 21:38:06
unde mi-ai plecat,/ unde mi te-ai dus,/ în ce ape de cer ţi-ai strămutat lăcaşul/ tu, femeie-seceră, femeie-plug,/ femeie cu mirosul pământului înnodat între sâni/ cu ploaia şi arşiţa, brazda şi snopul/ roşu-ncrustate în ştiutele trecute din tată în fiu/ drept puncte cardinale/ tu, cea cu palme/ aspre uscate uşoare ca un oftat/ alunecat prin pâclele somnului,/ cea cu obrajii carte deschisă - / decalog săpat de custura dorului în carnea căzută/ îmi tăceai a mirare cu mâna ascunzându-ţi amar colţul gurii/ când îţi povesteam cum cresc şi-mi las rădăcinile/ ca pe-o piele prea strâmtă/ prin lumi străine, prin ochii străini/ îmi făceai cărare cu pr  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Lupta continua...
de tomazian la: 19/05/2007 20:41:42
din declaratiile liderilor de partide dupa doo ore jumate de la inchiderea urnelor nu am auzit decat ca basescu trebuie sa se schimbe. asta inseamna ca cei care au incercat sa-l inlature nu renunta la intentia lor./ din pacate prevad si pe viitor o instabilitate politica in romania.
18 comentarii
modifica
Estimari: 78% voteaza impotriva demiterii lui Basescu
de Daniel Racovitan la: 19/05/2007 18:58:41
sunt primele estimari la iesirea de la urne./ moral vorbind, parlamentul ar trebui sa is de demisia sau sa fie dizolvat./
13 comentarii
modifica
"Un vot neexprimat e un vot impotriva democratiei"
de Daniel Racovitan la: 19/05/2007 16:02:24
...auzita azi langa ambasada de la paris./ asadar, misca-ti fundul si du-te la vot! :)/ (la mine a durat cam o ora si un sfert -statul la coada si votul prorpiu zis)
8 comentarii
modifica
Prima scrisoare (sonet)
de Valeriu Cercel la: 19/05/2007 12:21:10
/ când te-am văzut pentru întâia-şi dată/ simţeam că îmi vei fi a mea pe veci,/ n-ai să mă laşi cu buza dezumflată/ luând ce n-ai pe tine şi să pleci,/ că io ţi-o spun, mă ştii că nu fac glume,/ satana de te-ar pune să greşeşti,/ un altu’ mai frumos pe astă lume/ Şi mai deştept, nicicând n-ai să găseşti ;/ Îţi scriu acum, plecat la vânătoare,/ sper să slăbeşti un pic, măcar un gram,/ În frigider mai e ceva mâncare/ nişte costiţă şi-un pic de salam,/ aşa că de nu vin, ucis de fiare,/ eşti singura ce te iubesc….adam./ valeriu cercel/
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...