arhiva: 20/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Traian Băsescu fura telefonul unei ziariste: 'Ţigancă împuţită'
de Daniel Racovitan la: 20/05/2007 23:43:49
"cu aceste cuvinte a fost "gratulat" reporterul antenei 1 andreea pană după ce şeful statului i-a luat telefonul cu care-l filmase./ după ce i-a smuls sâmbătă telefonul reporterului antenei 1, andreea pană, preşedintele traian băsescu l-a băgat în buzunar. Însă nu l-a oprit. astfel, discuţia pe care a avut-o cu soţia sa, maria, despre ziaristă, a rămas înregistrată pe telefon. spp-iştii au şters-o din memoria telefonului, dar nu şi de pe card. cuvintele adresate andreei de preşedinte sunau cam aşa: păsărică, agresivă, ţigancă împuţită.(...)"/ http://www.jurnalul.ro/articole/92980/traian-basescu-tiganca-imputita
113 comentarii
modifica
Strainul de dincolo
de irma la: 20/05/2007 22:13:57
tocmai iesise din baie. se indrepta spre dormitor agale, molesita de baia fierbinte. in trecere se privi pe furis in oglinda din hol. un zambat linistit ii scanteie pe chip. deschise usor usa dormitorului, in timp ce-si tuguia buzele din cauza concentrarii. el dormea, ca de obicei cu fata in sus, bratele inconjurandu-i capul. oare care-i cel adevarat, se intreba ea in gand. barbatul ei treaz care intelege lumea doar ca pe un teritoriu ce trebuie cucerit sau barbatul ei dormind ca si cum s-ar preda in fata unui adversar? chicoti in surdina la gandul asta si inchise la fel de usor usa la dormitor./ inca nu-i era somn si se indrepta din obisnuinta spre bucatarie, inca nestind ce cauta acolo. a  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Simbioza senectutii sau senectutea simbiozei?
de picky la: 20/05/2007 10:35:08
sa faci parghie cu encefalu'./ variante. taxonomie. aplicabilitate.
30 comentarii
modifica
Scrisoare de dragoste
de gheorghe_cnstntn la: 20/05/2007 08:50:17
iubirea mea este judecata.juratii pregatesc verdictul fara a asculta avocatul apararii.inima obiecteaza.in zadar.e prea târziu!le citesc fericirea în ochi...verdictul e crud./ ma ridic,mi se striga pedeapsa:trebuie sa iubesc în tacere!/ obiectez...caci dragostea care mi-a invadat inima si mintea este atât de profunda încât as vrea sa le strig tuturor în fata,ca în mijlocul egoismului lor,eu m-am îndragostit!/ dar pedeapsa!...ma doare!imagini mi se rotesc în minte si amintirile mi se perinda prin fata ochilor.reusesc în mijlocul nebuniei ce ma învaluie sa deslusesc promisiuni si iluzii care se sparg pretutindeni în jurul meu./ le aud caderea grea si zgomotul ravasitor, ca al unor  ...continuare .
6 comentarii
modifica
interviu
de alex andra la: 20/05/2007 07:15:38
mi s-a înduminecit a întristare/ zorii palizi îmi iau un interviu/ cu ce vă mai umpleţi timpul doamnă/ cu nimicuri tandre/ am doar de dat domnul meu/ datoare pe veci cu iubire/ mă tem doar că n-am să trăiesc destul/ să-mi plătesc restanţele/
9 comentarii
modifica
Despre ură
de alex andra la: 20/05/2007 06:51:23
n-am de gand s-o definesc. n-am de gand sa vă pun întrebări. n-am de gand să moderez conferinţa. vă invit doar să reflectaţi la temă şi să vă expuneţi punctele de vedere.
99 comentarii
modifica
Cateva ganduri despre iubire
de kali alina la: 20/05/2007 00:03:59
e ziua mea si am trait-o mai profund decat mi-as fi inchipuit./ pt ca a fost cumpana dintre trecutul meu si viitorul pe care il proiectez intr-un anumit mod./ ai omorat in mine tot ce era mai frumos, mai curat, mai sincer, dar desi e o moarte a fiintei mele, mi-o asum ca pe o renastere./ orice initiere este o moarte, iar orice moarte inteligent aumata, poate echivala cu o initiere./ experienta cu tine, m-a marcat profund si definitiv. nu credeam ca va fi asa, caci nu mi-ai oferit decat cateva clipe de iubire, in care nu ai reusit sa ramai niciodata./ am privit cerul si stelele au luminat singuratatea mea./ mi-e greu, dar m-am eliberat de tine./ te-am inchis in sufletul meu si sunt con  ...continuare .
115 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...