Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 26/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dati-va cu parerea: ordinea de afisare a comentariilor?
de admin la: 26/05/2007 23:32:04
cum preferati sa fie afiste comentariile:/ - ca acum, adica invers cronologic (ultimele comentarii sunt afisate la inceput)/ - cronologic (primele comentarii sunt la inceput, ultimele comentarii sunt la sfarsit, pe ultima pagina)
80 comentarii
modifica
împlinire
de alex andra la: 26/05/2007 21:33:00
/ îmi spun poveşti cu tine/ cel venind din târziu/ cu braţele pline de aşteptarea trupului meu/ prin suflet mi se perindă timpii morţi/ mâncaţi de lăcustele nepăsării/ din vremea când tu nu-mi erai mare/ şi eu nu-ţi eram râu/ nimic nu mă mai întoarce din curgerea către tine/ calc liniştit pe albia-mi largă/ cu ochii în zarea ta albastră/
5 comentarii
modifica
Jocuri capcana !
de Angel_of_love la: 26/05/2007 20:55:37
vreau sa stiu parerea voastra in legatura cu ce am sa spun mai departe ./ nu demult ,am intrat pe un site cu jocuri, chiar ieri seara , am spus, nu demult ,deoarece am mai intrat pe astfel de jocuri,sa revin , este vb despre un joc de logica ,in care tu trebuie sa te uiti pe un fond de culoare gen mozaic si sa-ti dai seama ce cifre se ascund in multitudinea de culorii , am scris cifrele pe care le-am vazut pana la un moment dat, cand eram foarte concentrata privind la imagine si deodata imi apare un "mort" care tipa ingrozitor , m-am speriat foarte tare , aveam si sonorul dat destul de tare . ce vreau sa spun in concluzie , nu credeti ca daca un copil ar juca un astfel de joc si i-ar aparea o  ...continuare .
88 comentarii
modifica
Daca se face verde
de thebrightside la: 26/05/2007 19:51:47
rase sonor, isteric amintirii pustiului slabanog privind plin de speranta la semafoarele rosii cu inima batandu-i tare de emotie, daca se face verde pana ajung la 0, mama o sa vina inapoi. cateodata se facea, iar copilu’ prost alerga ca nebunul acasa si astepta la geam pana in miez de noapte, dar maica-sa nu se intorsese niciodata inapoi./ rotocoalele se largeau si se asezau in jurul lui unele peste altele, din ce in ce mai mici. vegeta in conacul de fum ca un eschimos intr-un iglu. televizorului cu functie de tablou ii faceau concurenta doar accesele violente de tuse. in rest, liniste. da, teoretic nu-l deranja nimeni. intepaturile sfredelitoare din cosul piepului incepusera sa se e  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Sonet nostalgic
de Valeriu Cercel la: 26/05/2007 18:50:06
pe vremuri, când răceam, a mea mămică/ atât de simplu mă doftoricea,/ cu-n fel de spirt, diana se chema,/ Îmi da pe cap, pe spate şi burtică,/ / era într-o sticluţă mititică,/ dar cel mai mult, mirosul îmi plăcea,/ nu mai vorbesc, ce bine îmi făcea/ că mă sculam în zori, hopa-mitică ;/ acuma, nu mai e a mea mămică/ Şi singurel mă tot doftoricesc,/ mi-o pun şi-n cap, mi-o pun şi pe burtică,/ dar cum eu am o pensioară mică,/ mă duc alături, chiar de nu răcesc,/ diana-i tare bună…vecinică !/ valeriu cercel/
comenteaza!
modifica
ce pot manca intr-o zi
de banuta la: 26/05/2007 18:19:06
vreau un meniu pentru o zi sa nu depaseasca 1000 de calorii,va rog.vreau sa va zic ca imi place sa mananc mult
20 comentarii
modifica
Libertate versus siguranta.
de Laocoon la: 26/05/2007 15:07:42
supravegherea prin camere video a locurilor publice constituie o amenintare pentru libertatilfundamentale ale omului, arata un raport oficial al comisiei europene pentru democratie si lege, postat pe pagina de internet a consiliului europei. comisia amintita atrage atentia ca filmarea indivizilor fara acordul lor reprezinta o amenintare la adresa garantiilor privind respectarea vietii private si libera circulatie a persoanelor. de asemenea, potrivit articolului 26 din constitutia romaniei, “nimeni nu poate interveni in viata intima, familiala si privata a altei persoane fara consimtamantul acesteia din urma”. este interzisa aducerea la cunostinta publica a aspectelor din viata conjugala  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Ploi (3)
de alex andra la: 26/05/2007 14:41:30
reîncepu să plouă. ca o obsesie. se întunecă brusc, deşi era încă devreme. se vedea nevoită să-şi amâne vizita la melania. o să-i dea un telefon. sigur o să se supere, că aşa era ea. dacă apucai să-i promiti că treci s-o vezi, să te ferească dumnezeu să n-o faci. orice s-ar întâmpla. aşa fusese toată viaţa, dar acuma parcă era mai rău ca înainte. de, era o femeie bătrână, la ce să te aştepţi. meli era mai mare decât ea cu un an şi două luni. Îşi zicea cu satisfacţie că asta explica multe lucruri./ se luă cu gândurile şi uită de telefon. rămase multă vreme în picioare, în faţa ferestrei, uitându-se la ploaie./ tot aşa plouase şi  ...continuare .
comenteaza!
modifica
ma intreb oare ce simti tu
de unseenangel la: 26/05/2007 14:13:14
scriu ce citesti si simti ca nu existi... citeste'ti nelinistea inimii si scrie cuvinte de aur in sufletele bantuitilor analfabeti. o litera, un mare mister si un cuvant ce dispare in praful plumburiu al albastrului ochilor tai senini ce zambesc, agitand linistea. aprinde lumanarea intuitiei si arde pacatele morale la care esti supusa zi de zi. luna plina te zareste si incearca sa te ocroteasca in timp ce tu te pierzi in lumea de afara. uita ce a fost si traieste ce vezi, nu te gandi la ceea ce va fi si iarta noaptea goala ce se afunda in padurea vrajita de emotiile mele. arunca'ti surasul si vorbeste cu tine, intelege'ti copilul dinlauntrul tau si hraneste'ti teama numai ca eu apoi sa ti'o t  ...continuare .
14 comentarii
modifica
Leonard Cohen: videoclipuri cu favoritele mele
de Daniel Racovitan la: 26/05/2007 13:10:38
leonard cohen: de ani de zile, cantaretul oficial al casei daniel racovitan -- ca sa zic asa :)./ spre deliciul dumneavoastra, iata doua videoclipuri cu melodii care pentru mine vor ramane intotdeauna magice. / take this waltz/ http://youtube.com/watch?v=dswgnse8a-i/ dance me to the end of love/ http://youtube.com/watch?v=ki9xcds9jrk/ si nu, vocea lui nu este depresiva. nici macar o singura clipa nu am perceput-o ca fiind asa. este adanca, misterioasa, catifelata, ca o rochie de seara neagra sexy, mulata pe corp.
26 comentarii
modifica
SUBSPECIA DE BALTA ( II )
de esteu la: 26/05/2007 12:58:52
lecţie despre cum plictisul, devenit aici a doua carne, pluteste precum aerul cel mai adevarat. sunt aruncat în laboratorul de anatomie precum o simplă specie, printre atîtea altele, alături de o profesoară experimentată. nenorocul meu e că nu deţin un vocabular englezesc performant. pentru a scăpa de presiunea momentului, i-aş fi povestit lui nancy cum la orele de zoologie din clasa a şasea profa ne adusese la fiecare două bănci cîte un ochi de bou cu o tăviţă, lamele, bisturiu, şi trebuia să facem secţionări, să observăm, să notăm în caiet tot ce descopeream. Îmi plăcuse iniţiativa profei, era un fel de concurs de detaşare la care eram supuşi fără să ne î  ...continuare .
1 comentariu
modifica
SUBSPECIA DE BALTA ( I )
de esteu la: 26/05/2007 12:56:08
subspecia de baltă – în legătură cu vaporul suspect/ am auzit deseori expresia „cutare o zguduie”. mi-a plăcut al naibii de mult şi-am urmărit-o o vreme încercînd să-i stabilesc cît mai precis conţinutul. concluzia a fost că trebuie să mă rezum la trei explicaţii, mai degrabă nuanţe: „a o zgudui” înseamnă (1) un fel de a pierde timpul, (2) o eschivă, (3) evitarea unei poziţii clare. pe scurt, o ambiguitate intenţionată. nimic nu mi se pare mai potrivit pentru viaţa de-aici. aici - unde toţi o zguduie, inclusiv eu. pluteşte deasupra apelor un refuz al responsabilităţii, încît în clipa în care sesizezi că nu prea mai ai unde să te mai ascunzi, te a  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Trandafirul si femeia
de gheorghe_cnstntn la: 26/05/2007 10:35:38
trandafirul e o floare/ binecuvântata;/ alb sau roz,orice culoare:/ un obraz de fata./ o dulceata de femeie/ e ca visu-n zbor,/ de-as scrie o odisee/ ma apuc-un dor!/ sa le vad,/ sa le adulmec,/ sa le strâng la piept;/ viata e un sir/ de fapte./ unde sa le-astept?
1 comentariu
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...