arhiva: 29/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Conferinţa de marţi
de A_Carmen la: 29/05/2007 20:02:37
dragii mei, azi e marţi. se spune că marţea sunt trei ceasuri rele, dar nu are importanţă. sau are? / spre disperarea unora, am deschis o nouă conferinţă, însă regula propusă de mine este ca voi să comentaţi numai marţea. dacă se poate./ în schimb, eu, ca autoare a conferinţei, a ideii, am să pot comenta, răspunde, în orice zi a săptămânii, rezervându-mi dreptul de a nu răspunde celor care comentează în orice zi afară de marţi. excepţie face admin, desigur, care e tăticul nostru, al tuturor. am să ţin cont şi de fusul orar, şi am să vă propun în fiecare marţi câte o temă./ pentru marţea asta vă propun următoarea temă: o fi ceva adevărat în le  ...continuare .
102 comentarii
modifica
tiganca împutita...
de tomazian la: 29/05/2007 19:50:35
...a medializat întregul spectru timp de peste o saptamana. s-a initiat, püpescian cum era si firesc, un boicot la care a participat aproape toata presa scrisa si vizualizata. odata cu reintrarea "in normalitate" tiganca imputita a fost data uitarii. totusi ma întreb cum îsi permite un senator, sef de partid parlamentar, sa faca afirmatii ca cele de mai jos si intreaga presa sa il ignore total. oare de îi este frica presei de un wc tudor ?/ “asta e culmea nerusinarii unui individ, fie el malefic si mitocan: dupa ce a amenintat 322 de senatori si deputati ba ca ii arunca peste balustrada, ba ca ii impusca, jignindu-i ca ar fi infractori - sa vina in parlament si sa joace teatrul de p  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Oraşul pustiu 2
de Lady Allia la: 29/05/2007 18:10:15
vise ascunse. Între pereţii scorojiţi de lacrimi şi amintiri, chipuri vor să iasă asemeni unor fantome. urlă în spatele vopselelor zgârâind cu durerea. urme de unghii pline de clipe. lanţuri de timp le ţin în loc. timpul trece în ierni. În urma lui se nasc flori de primăvară. plouă alb-roz, liliachiu. ne înfloresc paşii. paşi tineri. sub tălpi goale, timpul plângea înflorind mut. o florăreasă împrăştia amintiri sub balconul privirilor din care se prelingeau pe pereţii bătrâni flori agăţătoare. flori galbene, roşii, albe împrăştiau miresme. din când în când se auzea glasul ei dulce: "flori frumoase! flori tinere! flori pentru îndrăgostiţi!". lumea  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Plan 9 From Outer Space - cel mai prost film al tuturor timpurilor
de Daniel Racovitan la: 29/05/2007 15:55:35
"plan 9 from outer space" -- s-a spus de spre acest film ca este atat de prost incat paroxistic devine aproape bun./ un scenariu cretin, actori care joaca oribil, decoruri ieftine de carton care se prabusesc neintentionat, farfurii zburatoare agatate de fire care se vad, umbre vizibile pe cerurile de mucava, reflectoare care intra in cadru, o serie greseli si erori de racord, dialoguri de un tembelism greu de imaginat, o coloana sonora dezastruoasa. iata-l pe ed wood la apogeul carierei sale, cel mai prost regizor din istoria cinematografului./ obligatoriu de vazut, asa ceva nu se rateaza :)))))/ spre deliciul dumneavoastra, iata filmul integral:/ http://www.youtube.com/watch?v=g0zw-du2  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Nu dau extemporal!
de Intruder la: 29/05/2007 11:59:25
sunt propria voastra creatie, / adulti proletari in patru labe! / generatiei mele / inca-i mai curge/ votca ruseasca in sange. / mi-am vazut scoala / in gaura de la steag. / erati toti la careu / va dadeati unul altuia / palme peste bot / si cerul era senin/ si ningea cu praf de creta. / am invatat tot ce se putea invata: / s-arat europa de vest pe harta, / sa calculez pe degete axa ab, / sa scriu "fuck you" prin toalete, / sa fac abstractie / de genunchii profei de fizica./ not a step farther!/ am invatat sa copiez la teze / din manuale / ca un joc de puzzle; / am invatat pe de rost / "ce-ti doresc eu tie, / dulce romanie..." / stiu ca bomba atomica / se face cu apa grea, / ca lumea e rea  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Furt de idee ?
de tomazian la: 29/05/2007 08:33:10
imediat ce se aduna lauri se strang si probleme. un autor, dan mihu, sustine ca mungiu a furat de la el ideea filmului . oare ar fi fost la fel daca filmul lui mungiu trecea neobservat ?<a href="http://editura.liternet.ro/carte/222/dan-mihu/sa-iubesti-si-sa-tragi-apa.html">cititi singuri</a>
16 comentarii
modifica
Ploi (4)
de alex andra la: 29/05/2007 06:52:11
inimă de piatră. să nu te impresioneze nimic, să nu te înmoaie nicio suferinţă. să rămâi rece la toate cele. asta şi-ar fi dorit uneori. atunci când se zbuciuma inutil pentru fleacuri. atunci când murea de grija pomilor înfloriţi prea devreme. atunci când o întârziere de un minut a telefonului de dimineaţă al lui mihai o arunca în panică./ alteori îi mulţumea proniei că o făcuse asemeni unui instrument sensibil de măsurat schimbările din atmosferă. era atentă la sunetele şi culorile lumii. le asculta şi le privea cu suflet de artist, iar inima îi fâlfâia doar şi la vederea defilării norilor pe cerul amiezii. Şi ce de bucurii îi erau date de contempla  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Povestea unui scriitor
de Valeriu Cercel la: 29/05/2007 04:04:47
nu vă spun c-a fost o dată/ că-i poveste-adevărată,/ de iubire şi-alte cele/ ca şi în telenovele :/ el, ca bradul, mândru tare,/ ea, făr' de asemănare,/ el, frumos şi chipeş foc,/ ea subţire la mijloc,/ el isteţ, nevoie mare,/ ea, ce cap şi ce picioare,/ ce flăcău şi ea ce fată,/ ce pereche minunată,/ până într-o bună zi/ (important nu e, să ştii)/ s-a-ntâmplat, că nu-i de şagă,/ lumea când le fu mai dragă,/ a plecat (ce tragedie !)/ ionel la cătănie ;/ "fă mărie, fă mărie"/ prima zi scrisoare-i scrie"/ cred că după al tău dor/ până mâine am să mor"/ "te-am visat, aş vrea să ştii"/ scrie el a doua zi,/ iar a treia zi îi scrie,/ "fă mărie,  ...continuare .
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...