arhiva: 30/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cate asemanari?....
de monte_oro la: 30/05/2007 23:38:33
stau io asha, fumand pe luna plina si ma chestionez:/ cate asemanari pot desparti doi oameni?
21 comentarii
modifica
intruchipare
de unseenangel la: 30/05/2007 21:16:14
un suflet ce urla fara sa fie auzit/ un suflet ce spune un nume negrait/ doi ochi ce zambesc un plumb aurit/ doi ochi ce simt un suflu nesimtit/ un soare obscur, o luna umbrita/ un sentiment ascuns, o lume urata/ numai tu, un copil, o floare stralucita/ numai tu, un abis, ce'mi da o viata insorita/ un cer si doua stele, o dorinta si un vis/ un om ce simte un foc nestins/ o farama d groaza te'ndeamna sa spui/ "o, tu, iubirea mea, numai tu nu mi te supui!"/ tu, copil batran, ce pururi tanar vei fii/ tu, crud destin, ce moartea'mi vei gasi.../ singuratatea dispare in eternul nebuniei/ veselia apune odata cu intensitatea dorintei/ vantul imi sterge ganduri ascunse/ ploaia imi spala cuvint  ...continuare .
48 comentarii
modifica
Vara italiana
de esteu la: 30/05/2007 17:48:18
vară italiană/ a fost cea mai frumoasă. Şi cea mai scurtă. o vară cu vocea gianei nanini, o voce gîjîită, de fumătoare şi beţivă, amîndouă deodată. Şi pe deasupra, al naibii de senzuală. nici bine începută, vara 1990 s-a sfîrşit în iunie, cînd daniel timofte a tras slab la poarta lui pat bonner, şi mai departe, spre sferturile de finală, a mers irlanda. de necaz, i-am cerut lu’ tata o ţigară sumer, prima, la filtrul căreia am ataşat de nervi englezescul-irlandez summer, ca să nu pot uita un meci sfîrşit prost. / aşa mi-am desfiinţat cea mai frumoasă şi mai tristă vară a mea. dar vara aceea începuse mai devreme decît mă aşteptasem. 1990 era prevă  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Fantoma mea iubitã
de Giordano Bruno la: 30/05/2007 14:08:44
incerci sã ti pasul cu mine , incerci sã te ridici la nivelul meu spiritual sau poate doar te strãduiesti sa-ti menti pozitia sau statutu de om , agatindu-te de firul subtire ce tocmai il torci , in vederea obtineri motivatiilor actiunilor sau trãirilor tale , acum , in timpu in care citesti " textu " meu . ai cistigat toleranta mea prea putin motivatã de vre-un interes , tolerez pentru-cã la rindu-mi sint inteles ori tolerat . constiinta-ti artificialã mã dezgustã , nu stiu cit timp o voi mai putea privi . totu depide de tãria-mi oferitã de valul energetic , ratiune , compasiune pentru ceea ce reprezint , dorinta pentru echilibru insignifiant ce-l ofer sistemului ori ecosist  ...continuare .
comenteaza!
modifica
japonez inteligent
de gheorghe_cnstntn la: 30/05/2007 09:01:02
mi-as dori într-o buna zi sa ajung pe everest,dar nu cred ca voi fi în stare sa escaladez nici macar 2000 m./ cum va explicati faptul ca doar japonezii ajung la astfel de performante,mai ales la asemenea vârste?/ hrana,clima,modul de viata?!toate împreuna cred ca-si pun amprenta pe psihicul lor,excelent,de altfel./ http://www.hotnews.ro/articol_74182-un-japonez-este-cel-mai-batrân-om-din-lume-care-a-cucerit-everestul.htm/ p.s.i-as recomanda d-lui ion iliescu(tinând cont de vârsta pe care o are),sa treaca în revista aceasta posibilitate si sa faca dovada abilitatilor sale psihice si fizice, mergând sa mai faca politica si pe everest.
7 comentarii
modifica
Ploi (5)
de alex andra la: 30/05/2007 07:46:36
/ mihai era copil făcut la maturitate. trecuseră bine amândoi de treizeci de ani. n-a fost o întâmplare. În primii ani ai mariajului simţeau că nu e loc pentru încă cineva între ei. Îşi ajungeau pur şi simplu. nu se mai săturau unul de celălalt. se lăsa explorată pas cu pas, asemeni unui teritoriu virgin. la rândul ei, avansa liber în cunoaşterea lui, uimită de fiecare descoperire. Şi i se părea inepuizabil, o desfăşurare nesfârşită de suprafeţe şi adâncimi, de culori şi nuanţe. Învăţau să trăiască împreună, şi se bucurau descoperind că gândeau şi simţeau cel mai adesea la unison. iar disonanţele nu făceau decât să le sporească interesul  ...continuare .
28 comentarii
modifica
şi-i vară
de astrid_ la: 30/05/2007 05:46:59
deschide cortina de piele, aplaudau cuvintele cu palme prelungi,/ e vară/ se scutură pomii de zirconiu şi-şi frâng inelarele/ doar lobii urechilor mai poartă femei/ acum se fâţâie pe străzi şoapte de-o singură noapte/ şi-un măr târziu cu seminţe la piept/ mai lasă florile astea cu tălpile arse să treacă/ aşa cum mi-au venit pe buze/ sărut/ în craşma palmelor tale ude / se-mpleticesc femei destrămate în curbe/ de sânii lor se-agaţă luna şi scârţâie în vânt/ pustii mai suntem împreună/ şi-i vară/
8 comentarii
modifica
Sonet octogenar
de Valeriu Cercel la: 30/05/2007 03:48:33
/ papucii tăi, ţi i-ai uitat la mine/ când ne-a prins mama, erai doar în ei,/ ai luat-o-n zbor căci locuiai la trei,/ iar eu am luat vreo două, ce ruşine (!)/ sunt ani de-atunci şi-mi spui acum că-i vrei (!?)/ cum să ţi-i dau ?! doar ştii cât te iubesc…./ erau de catifea, îmi amintesc/ de-un roşu-aprins şi-aveau şi ciucurei…./ aveau fundiţe ?! vârful ţuguiat ?!/ Şi erau verzi (!)….eu mă cam îndoiesc…/ În altă parte cred că i-ai lăsat…./ papucii roşii ? alta i-a uitat ?!!/ oooo! au fost galbeni ! sigur nu glumesc !/ ….probabil c-amândoi ne-am înşelat ?!/ valeriu cercel/
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...