Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 31/05/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Controlul
de onutza la: 31/05/2007 22:31:55
de ce dorim sa detinem mai mult sau mai putin constient controlul?/ controlul in relatiile interumane, in diferite activitati, comportamente pe care le avem.controlul propriilor sentimente./ ce valoare general umana(sau individuala) acopera aceasta dorinta de a controla?/ ce pierdem daca "ne lasam dusi de val"?/ controland castigam ce?/ nu pledez aici pentru vreun soi de iresponsabilitate. sunt situatii care cer sa fii acolo.
76 comentarii
modifica
Ce carte esti?
de Yuki la: 31/05/2007 20:26:43
am gasit acu' ceva vreme pe gramo's world asta: http://bluepyramid.org/ia/bquiz.htm ,un test care arata ce carte esti. eu mi l-am facut si am iesit " the hobbit" de j.r .r. tolkien.ok, asta nu-i nimic, dar acum cativa ani cand am citit cartea si trilogia " lord of the rings" vedeam hobbiti peste tot :d./
62 comentarii
modifica
Alex Brie: "Romania, un pays mereu surprinzatoare! "
de Daniel Racovitan la: 31/05/2007 19:00:57
citez de pe blogul lui alex brie, o poveste incredibila:/ "marti ma intorceam la tara. deja am fost refuzat pe avionul de la 16h20, si dupa o ora de certare cu tipul de la tarom, am avut un loc pe zborul de la 18h40./ pe aceasa zborul erau vreo zece muncitori care lucrasera pe santier in franta. sa intorceau la tara ca barosani facandu-si bani cinstiti. au facut plinul la duty free de tot fel de alcol la fel de tare ca ei se credeau barosani. pe bord, cel mai tanar, cu craniul stramt, isi umplea o sticla de cola cu whiskey de la duty free si o golea cand gitul se facea prea uscat de a spune ce smecher a fost, adica cam des. incepea sa intrebe pe colegul lui ce sa-i da ca sa nu spune lui n  ...continuare .
5 comentarii
modifica
DESPRE CULORI
de esteu la: 31/05/2007 16:27:23
despre culori/ albastru. Şi-atîtea feluri, destule chiar. albastrul cerului. al mării. apoi al ochilor mei şi-al ochilor lui faluhin. singurul lucru care ne leagă. noi ştim asta prea bine, de-aia ne şi ferim unul de altul, să nu ne apropiem. Şi mai este albastrul chiloţiu. dacă într-o dimineaţă voi primi vestea mutării mele în altă parte, albastrul va suferi modificări radicale. deasupra va fi un cu totul alt fel de cer. marea s-ar putea chiar să-şi înceteze existenţa. poate cel mult vreun rîu, ori dunărea, îmi vor fi pe-aproape. dar, la fel, va fi o altă mîncare de peşte. cînd voi coborî în şalupa lui sergiu-sergione îmi voi lua rămas bun şi de la faluhin  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Pantomimă pe fundul heleşteului
de picky la: 31/05/2007 15:54:40
se dedică domnişoareeeeei ...(indicaţii pentru regie : pauză lungă)... limpede, dimpreuna cu întreaga smerenie, întru solicitarea de analizare literaturnică./ / cu ganterele-n străiţucă/ şi cu restitutio-n braţă/ se apleacă far' de 'odină/ pedagoga cea semeaţă./ prima dată-şi aranjează,/ ea, meticulos creioanele./ apoi işi cam ondulează/ ... inclusiv bretoanele./ pălăria-i ascuţită / scoate-un zumzet de trabant./ n-ai ce-i face, -i meserie/ bâlbâitu-i elegant./ chiar dacă-i far' de simbrie,/ este tot un fel de ... brand./ / / / din operele complete şi postume, vol. xxvi, texte polemice pp. 873/ editura ars annonym  ...continuare .
65 comentarii
modifica
eu sunt femeia
de Lady Allia la: 31/05/2007 13:00:54
eu sunt femeia ce ai pierdut-o/ şi ai regăsit-o/ stăteam cuminte înghesuită de tristeţe/ la colţul vieţii/ când mi-ai întins mâna caldă şi blândă/ am început să mârâi a teamă/ asemeni unui animal rănit/ îmi murise timpul,/ iar eu începusem să cred/ că îi sunt ultima lumânare/ doar că...mă stinsesem demult/ nu m-ai îmbrăţişat de prima dată/ mi-ai întins doar strachina cu zâmbet/ din ea m-am hrănit lihnită/ cu viaţă/ m-ai adăpat cu răbdare şi linişte,/ iar din paharul de suflet/ am gustat prima oară regăsirea/ în ochii mei încă mai pâlpîia viaţa/ a soare şi speranţă,/ iar tu ai reaprins-o cu iubirea/ sărutându-mi tristeţea ca pe o mână  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Amintiri din viitor
de Lady Allia la: 31/05/2007 12:58:21
alţi paşi. o viaţă îmbinată în altă viaţă. ajungem uneori să stăm la coadă în propria viaţă. privim din afară cum alţii râd. oameni se învălmăşesc în noi furându-ne până şi dreptul de a fi noi înşine. părem a fi proprii noştri chiriaşi. hilar. stau la fereastra mea şi mă privesc în mine. afară se aud sunete groaznice. câinii latră muşcând în gol fantome. vântul mă plesneşte peste faţă, iar lacrimile îmi curg. am privit o clipă vântul în ochii. simţeam cum vrea să intre în mine să mă arunce asemeni unei foi goale, dar i-am arătat şi lui înăuntrul meu. a tăcut pentru o clipă. am încheiat un pact. el să nu mă mai bată şi să nu  ...continuare .
2 comentarii
modifica
marş funebru
de alex andra la: 31/05/2007 09:20:40
/ mărşăluim goi de idei şi plini de emfază/ frângem în cale spinări inimi degete de pianist/ avataruri pe internet/ măşti în carnavaluri iute improvizate la nevoie/ lepre în lazareturi cu nume de instituţii oneste/ matroane în baluri de cristal/ rupem gurile târgului cu fiţe / ne arătăm muşchii şi buricele/ trecem în goană peste pietoni/ ne urlă manelele de la termopane şi celulare/ ne iubim grăbit şi indecent într-un nesfârşit film porno/ vaca mea e mai cornută/ ba a mea e mai acută şi mai conformă/ muri-ţi-ar vaca vecine/ hey you / yes you/ don’t you dare/ că te pun la punct la zid la şmotru/ ce te dai mare că ştii să citeşti pârlitule/ nemâncatul  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Profa si saritorul pe fereastra
de brod la: 31/05/2007 09:11:12
haideti sa privim mai atent povestea asta cumplita. sa vedem daca anatemele aruncate si tot balciul mediatic (de larg consum) nu sunt, cumva, completate si de alte aspecte. din ceea ce se stie, gratie mahalalei nationale multilateral dezvoltate, ce credeti ca a determinat saltul fatal al lui bogdan costache? ce fel de profesoara este aceasta controversata corina vasile?
21 comentarii
modifica
SIMTZUL RIDICOLULUI
de munteanu rodica la: 31/05/2007 07:28:05
in zarva care ne inconjoara, aproape nu ne mai auzim, ca sa putem deosebi ce este important,esential si ce este nesemnificativ, pasager./ pentru unii,in confuzia generala de valori ar fi nevoie de repere sigure,/ si de ce nu de o analiza la rece a / reusitelor si nereusitelor./ nu odata gresim.dar uneori greseala este fluturata ca steguletz iar ridicolul sta cu noi la masa./ ce credetzi despre "simtzul ridicolului" ???/ unde sint granitzele??? ca de obicei/ se poate discuta mult si bine mai ales cu zimbetul pe fatza./ mentziune:/ ideea conferintei nu este a mea,nu mai retzin cine a avut-o dar am asteptat citeva luni si daca nu a fost facuta am preluat-o acuma, cerindu-mi si scuzele cuvenite  ...continuare .
58 comentarii
modifica
Poezie
de elengeor la: 31/05/2007 02:03:36
chiar de ziua mea e..../ cunoscand un om frumos,/ cu un glas duios si bland,/ si cu gandul s-al cunosc./ tot tandrete si iubire/ ne destainuiam noi doi/ fericire, bucurie/ ne-o doream numai noi doi./ intr-o zi de dimineata/ la o masa-afara stand,/ imi intinse doua maini/ te rog draga mea iubita/ sa alegi un biletel./ draga mea, el imi sopti/ vrei sa fii sotia mea?/ bucuroasa, fericita/ ii raspund cu fermitate/ eu voi fi numai a ta./ eram fericiti la culme/ se apropia si nunta,/ actele le-am pregatit/ la biserica sa mergem./ alai mare nasi, nuntasi,/ muzica si veselie./ nunta noastra romaneasca/ ce m-io amintesc si-acum/ / nu trecu mult de atunci/ cand  ...continuare .
31 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...