arhiva: 09/05/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Escrava Isaura
de Daniel Racovitan la: 09/05/2007 22:34:34
mai tineti minte?... :)/ parca era duminica pe la ora 1-2./ "zumba zumba nu eeee zumba zuuumbaa eee"./ habar n-am avut ca a fost telenovela care detine recordul de audienta mondial.../ http://en.wikipedia.org/wiki/escrava_isaura/ http://www.youtube.com/watch?v=fqulgbi9qew
48 comentarii
modifica
excursii...
de apollo la: 09/05/2007 21:56:19
care ai fost pe unde ai fost cu cine ai fost de ce ai fost de ce nu ai ramas de ce dracu' te-ai mai intors...astept raspuns
32 comentarii
modifica
Lumea privita de la geam
de ego sum la: 09/05/2007 21:45:37
spin de vara la fereastra mea / deseneaza lumini prin perdea. / vibreaza la atingerea ta si coloreaza lumea. / de ce ai crede ca cerul ne imbratisa?cand fugeam spre lacul din stea? / nu erai oare hipnotizat de vraja ce ne adormea?... / chin proaspat de mai ce ma alunga in rai... / lasa-ma sa aduc speranta pe rana ta / sa-ti sarut lacrima ce incearca sa se adaposteasca... / critica-ti visele ca sa te poti controla / contureaza luna ca sa o poti lupta / nimiceste calea ca sa mai poti zbura. / cuvinte pierdute pe strazi pustii / ne invata ca semaforul nu va mai lumina / el isi va pierde speranta ca omul ziua.
27 comentarii
modifica
bancuri si replici de tot rasul
de limpede la: 09/05/2007 21:41:35
de ce nu poarta babele fusta scurta?/ pentru ca li se vad sanii.
24 comentarii
modifica
Seara de mai
de arthur la: 09/05/2007 19:55:41
visam ca/ ti-am sigilat / surasul/ cu/ un vis de dimineata/ / mirosea a flori/ pereche/ iar tu/ avei cirese/ dupa urechi
11 comentarii
modifica
control periodic
de Sancho Panza la: 09/05/2007 17:10:20
ce mai faci? cum îţi merge?/ binişor, doctore,/ doar primăvara asta mă strânge-n coşul pieptului/ şi mă zgârie liliacul/ când respir/ de câtva timp,acuz şi o gravă/ incontinenţă poetică - / mă trezesc scriind versuri ferestrelor deschise,/ copacilor, surzilor,/ trecătorilor,morţii/ ieri, un prieten mi-a spus că metaforele/ au început să-mi pălească şi să facă riduri/ nu ştiu.../ oricum, zilele au tensiunea fluctuantă/ şi dimineţile mi se perpelesc îndelung/ în cearşafuri,/ arse de febra aşteptărilor./ în rest, sunt bine./ ca orice om,/ îmi mişc buzele,spun bună ziua, mulţumesc frumos/ şi seara/ mai rup o filă / din calendar./ / c  ...continuare .
30 comentarii
modifica
ex silentio
de Homo Stultus la: 09/05/2007 17:00:48
În vântul de mai te regăsesc uitată. au căzut multe clipe de când în mine pulsai. Şi vântuirea îţi dezvăluie chipul îngropat adânc în praf de amintire. mi te aduc aproape din colţul fiinţei mele. / parcă nici o secundă nu a îndrăznit sa îţi atrofieze zâmbetul. pulsezi din nou, şi gândurile mele cad inerte pe lutul uscat de lacrimile cerului în abstinenţă. ochii mei nu îmi ajung să mă nasc în privire lângă tine. mă desfac din chingile cuvântului şi cer ochii lui argus - voi zei din vremurile omenirii juvenile daţi cerşetorului prilejul revenirii. / Îţi înţeleg zâmbirea peste timpuri şi sensul ei îşi făureste loc în mine doar târziu, în  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Vorbe
de Emma Brad la: 09/05/2007 16:09:17
într-o seară de mai pe la unşpe vorbeam cu el/ se uita la mine prin albastrul imuabil al ideilor de epocă/ de la care eu am pornit ajungînd la piepul tău/ versul acesta se scrie singur şi se repetă de cîte ori îţi vorbesc/ mă asigur că nu-ţi este frică şi/ nu o să-ţi sară nodul din gît cînd facem sex eu ştiu că/ eşti la fel de încordat ca mine atunci cînd scriu despre nimic/ şi mă doare capul de-mi vine sa dau cu el de toţi pereţii/ inimii tale nu-i pasă/ mă ridic/ în absenţa ta mă plictiseşte viaţa şi/ lumea şi poveştile ei de adormit/ la ce-ar servi ştirile în reluare nu-ţi mai spune nimic nou/ despre mine şi el mă enervează uneori/ liniştea ş  ...continuare .
2 comentarii
modifica
...pentru acele zile fara soare...
de ego sum la: 09/05/2007 14:53:55
pentru ploaie/ e martie!...e cald si afara adie primavara ../ copacii prind culoare si se trezesc la viata iar soarele le lumineaza cu dragoste chipul./ numai iarba ramane parca rusinoasa,neindraznind sa deschida ochii vrand sa mai doarma.../ in aer pluteste mireasma iubirii iar parul meu inca miroase a iarna,/ miroase ca acel parfum alb ce ingheata sufletele si rascoleste amintiri.../ simt cum si eu rascolesc natura caci pamantul starneste un miros plapand de ploaie./ cerul parca cere iertare si picaturi mari ca niste lacrimi virgine imi ating intregul corp...dar.../ si el cere aceasta mangaiere stranie./ primeste cu palmele intinse si ochii tremurand aceasta ploaie de martie.../ pri  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Cafeaua uscată
de bluebird la: 09/05/2007 13:51:39
un altfel de drum/ se deschide– n apus./ inundă cuvântul/ şi-n palme presară/ întuneric şi vid/ din paharul de vorbe./ pornite,/ secundele cern întâmplare/ în care mă mint/ că sunt mână,/ o pană înmuiată- n răbdare./ leg între ele punţi de durere./ mă ascund după zâmbete moarte/ şi casc a- ntrebare./ dintre toate lucrurile/ aleg doar ceaşca./ pe fund a rămas/ un strop de vigoare./ cafeaua uscată împrejur se întinde./ coroană de ghimpi/ o descânt să devină./ buchet de candoare,/ tandreţe şi taină,/ iubirea mea vie/ fără gând, fără seamă/ e unică treaptă neroasă de ape.../ o ating cu un deget,/ plimb visul prin ceaşcă./ simt conturul speranţei/ c  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Uitare
de bluebird la: 09/05/2007 13:47:47
rotundă uitare/ apus de toamnă ploioasă/ zâmbetul îngheaţă/
2 comentarii
modifica
URÂTUL
de brod la: 09/05/2007 13:42:21
nu-l iubeau deloc. chiar îl dispreţuiau, privindu-l de sus. un ceva, acolo, de mâna a doua. la ce bun să te împiedici tot timpul cu privirea într-o vechitură antipatică, moştenită din alte vremuri, când utilităţile, dar şi gusturile, erau altele? de folosit... le era şi silă să o facă. rar erau obligaţi să apeleze, fără nici o plăcere, la serviciile lui – îndeobşte, când nu ajungeau destul de sus. se hotărâseră de atâtea ori să îl arunce... la ce era bun? aşa că l-au tot mutat de colo colo, prin casă. Îi căutau un loc cât mai dosit. Şi i l-au găsit, până la urmă: în magazia din dos . să zacă naibii acolo, ca un obiect de prisos ce era./ c  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Bai,.. ce imbecil! (1)
de Alyx la: 09/05/2007 12:38:41
asa suna o replica ce am auzit-o mai acum cateva zile la o mica adunare cu niste cunoscuti. propietarul replicii , de altfel, un tip bine, impunator prin muschii ce-i afisa ostentaviv ori de cate ori trecea o domnisoara pe langa el, era recunoscut intre prieteni, ca fiind omul cu o replica spirituala pentru orice situatie. mai putin cand venea vorba de problema relatiilor sentimentale. in cazul acesta el sustinea hotarat, ca toate femeile sunt niste, citez :"atarnatoare", avide dupa bani, masini...etc. insa referitor la barbatii indragostiti , pe care ii numea, ranjind :"prostii prostilor",omuletul asta era mut. tacea subit. isi gasea de lucru , se facea ca vorbeste la telefon, orice numai s  ...continuare .
18 comentarii
modifica
moral
de ayleen la: 09/05/2007 11:08:06
eram trista ca nu aveam pantofi...si l-am intalnit pe unul care nu avea picioare...
19 comentarii
modifica
Maraton literar la Radio Romania Actualitati
de Yuki la: 09/05/2007 08:25:19
azi, de ziua europei incepe un maraton literar la radio romania actualitati, maraton desfasurat simultan in 8 tari europene. scriitorul roman ales este mircea eliade. lectura din opera marelui scriitor roman incepe la ora 12, ora romaniei./ cei interesati pot accesa www.radio2net.ro
2 comentarii
modifica
Iubeste-ma,de vrei
de gheorghe_cnstntn la: 09/05/2007 08:11:45
iubeste-ma,de vrei/ ca pe-un intrus/ ce a venit tocmai/ din belarus./ iubeste-ma,de vrei/ ca pe-un copac,/ cu scoarta putrezita/ zac în lac./ iubeste-ma,de vrei/ ca pe-o icoana,/ dar nu te închina:/ nu-s domnul geoana./ iubeste-ma,de vrei/ atât de mult/ dar nu mi-o arata,/ eu sunt un cult./ ................/ cu flori te-oi încarca eu/ zi de zi,/ mai bine,uita-ma,/ nu ma iubi!
33 comentarii
modifica
Reţetă de cozonac (pentru cei casnici)
de Valeriu Cercel la: 09/05/2007 04:13:12
/ am fost la ziua lui costel/ Şi-un cozonac, ne-am lins pe deşte!/ profesional făcut de el,/ nevastă-sa, doar se găteşte,/ că mi-am adus aminte-aşa,/ când m-apucai să pregătesc/ ceva special, de ziua mea,/ că şi io rar când mă gătesc ;/ mi-a dat costică imediat,/ reţeta-i scrisă cu creion,/ a luat-o-asear’, c-am fost plecat,/ gigel al meu, prin telefon ;/ v-o dau şi vouă s-o ‘ncercaţi,/ al meu deja este-n cuptor,/ tre’ să îl scot, deci, mă iertaţi/ de v-o dictez mai repejor :/ se bat şase ouă sparte/ fără coajă, zăhărel,/ drojdie jumate lapte/ dizolvată (zice el),/ un vârf de cuţit, mai mare,/ (eu am pus o linguriţă)/ rasă bine, scrieţi, s  ...continuare .
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: