arhiva: 10/06/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poezie nudă cu un bărbat
de Sancho Panza la: 10/06/2007 23:38:52
văzduhul devenise greu de tine,/ disipat cum erai în efemerul orei/ asemeni argintului viu./ arşiţa se târâia pe brânci,/ să-ţi lingă umbra,/ coapsele fetelor de optsprezece ani/ se acordau în glorioase simfonii wagneriene/ în preajma ta/ şi/ fără-ndoială, toate gospodinele din balcoanele cu muşcate/ te strecuraseră-n sân,/ în timp ce-şi agăţau în cârlige / oftaturile/ laolaltă cu pantalonii fiului imberb,/ te gătiseră-n gând şi te-nmuiaseră în cerul gurii/ mai dulce, mai condimentat,/ mai fierbinte,/ tu păşeai învelit într-o crustă aurie de adjective,/ dizlocând cu umerii mirosul amiezii, tăcerea stătută,/ însingurat ca o acvilă rătăcită-n  ...continuare .
92 comentarii
modifica
Adica ce,..?
de Muresh la: 10/06/2007 23:00:13
adica ce, americanii, rusii, englezii, etc. da, iar parasul nu?/ bomba adeca. a atomica./ dreptate-i asta?/ pai daca nu o vor avea, n-or pute sa participe la conf. de interzicere a armelor neconventionale (cian), ca sa nu mai spunem ca nu vor avea cu ce alunga mushtele, mushtele fiind niscaiva daunatori inervanti, veniti de departe (sau de aproape)./ si ce va crede bin? lada, adeca./ "sunteti blegi", va spune. "pajalusta, dati punguta cu 2 boi, la tata inapoi./ oi vei!"/ bin asta, treba musai spus, a invatat yedish la zidul plingerii din irak./ asa ca avem o problem aici./ bine ca nu raspund io si de cestia asta, ci nenea bush-itul./ cit despre uno, ce sa mai zic./ cred ca pe cestia intrebari  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Ploi (13)
de alex andra la: 10/06/2007 21:57:40
/ avort spontan. aşa spusese ginecologul. nu credea în spontaneitatea a ceea ce i se întâmplase. Şi-l dorise. cu toată fiinţa ei. nu-l provocase altfel decât cu gândul, dar îi ajungea pentru a se simţi gâtuită de vinovăţie. faţă de ceea ce ar fi putut să fie înfiriparea aia de om, trecută în nefiinţă înainte de a fi. faţă de pierre, pe care cu siguranţă îl judecase greşit. faţă de meli, care probabil habar n-avea despre ce era vorba. avortul venise până să fi putut pune capăt gândului criminal. până să înţeleagă că asta nu era o soluţie. se simţea golită de sens, inutilă, rea. / trebuie că a fost o coincidenţă nefericită. meli tocmai divo  ...continuare .
15 comentarii
modifica
INTOARCEREA
de esteu la: 10/06/2007 18:23:59
Întoarcerea/ noi ştim, băiatule, ştim cel mai bine, că trenul o să-ntîrzie, dar, ca în fiecare joi, noi am tăcut. Şi am tăcut cît mai ştiam, cît mai puteam. o joi îndestulată, cu gura plină, o seară umedă pe buzele cărnoase, ştiam foarte bine, băiatule, şi în ciuda a toate astea tu alunecai, alunecosule. cu mîinile legate acolo, pe drumul tău, pe locurile tale de care ne-ai vorbit, despre care ne-ai scris scrisori lungi şi întîrziate. somnul nu a lăsat urme pe faţa ta, tu întotdeauna pari atît de proaspăt, parcă n-ai avea trecut, parcă nimic nu s-a întîmplat între noi. nici bine, nici rău, toate sunt ca un început continuu. noi ştim tăcerea asta, n  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Criticã venitã din mine
de Giordano Bruno la: 10/06/2007 17:06:23
pãşesc în matricea textului tãu .../ privesc estetica lui,încep a saliva ,de parcã-aş fi un câine boxer . admir formele arhitecturii rotunjite pânã aproape de perfecţiune . inaintez , dupa câţiva pasi , apare o cotiturã ce mã duce cu gândul la perfecţiunea închipuitã , doar . perfecţiunea-i ştirbitã .totuşi îmi place , îi dã un aer uman .intrezãresc cuplul , mã plimb prin parcul ostenit şi înserat . linia continuã a matricei neavînd oscilatii în arhitecturã îmi dã o stare de siguranţã .predominã liniştea-n mintea mea şi-n parc . m-aşez pe banca viselor . pleoapele-mi cad blând ducîndu-mã-n tãrâmu viselor . am greşit visul , defapt nu-i vis es  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Buletin de analize (4)
de thebrightside la: 10/06/2007 15:00:28
partile intai, a doua si a treia se gasesc la: / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/13035/1 / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/13051/1 / http://www.cafeneaua.com/nodes/show/13483/buletin-de-analize-3/1/ in fapt boala ei nu aparuse din senin, ca un musafir neasteptat. cancerul era ereditar, auzise de multe ori discutandu-se in emisiuni despre sanatate. dar ea evita sa le asculte, caci simpla receptare a cuvantului o trimitea expres inapoi in copilaria prea repede sfarsita. isi iubise mult tatal, insa n-avusese nici vreme, nici minte sa-i spuna ori sa-i arate asta. nu implinise inca zece ani cand el murise. atunci cand medicii declarasera nula orice sansa de supravietuire, mama il adusese  ...continuare .
26 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...