arhiva: 20/06/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ciresarii de Constantin Chirita, primele trei volume , online
de Daniel Racovitan la: 20/06/2007 22:30:49
"-- domnule, oamenii din oraşul nostru au două mari pă­cate: nu se rad şi nu-şi iubesc copiii"./ suna cunoscut? :)/ am gasit online volumele 1, 2 si 3 din ciresarii lui chirita:/ cavalerii florii de cires/ http://books.stealthsettings.com/literatura-romana/ciresarii-i-cavalerii-florii-de-cires// castelul fetei in alb/ http://books.stealthsettings.com/literatura-romana/ciresarii-castelul-fetei-in-alb// roata norocului/ http://books.stealthsettings.com/literatura-romana/ciresarii-chirita-constantin-roata-norocului// / lectura placuta!/
18 comentarii
modifica
Pentru userii inregistrati, de azi Cafeneaua este fara reclame
de admin la: 20/06/2007 21:15:28
pentru userii inregistrati am scos practc toate reclamele de pe sit (cu exceptia celei de dinaintea comentariilor de la un subiect -- mai degraba dintr-un motiv tehnic). e un mod de a recompensa inscrierea ca utilizator. am scos inclusiv banner exchange-ul de sus.
6 comentarii
modifica
rubrica de reclamatii pt om
de om la: 20/06/2007 21:02:43
inspirat de irma cu pasatul ei shukar, de intruder cu confa intrebarilor de pe cafenea, de confele aluzii, gica-contra, ale rac-ului si a zarazei, dar in mod deosebit pt eliberarea supapelor de siguranta ale unora, va propun confa aceasta in care puteti sa va spuneti direct pasul/caracterizarea/dorinta, etc !/ este super pt voi, pt ca-mi dati link aici in loc sa-mi spuneti ceva de "dulce" pe alte confe ;))/ nu aveti nici o grija pt ca nu o sa reactionez, doar o sa ma vad prin ochii vostri :))/
127 comentarii
modifica
mi-e sufletul plin / mi-e sufletul pustiu
de alex andra la: 20/06/2007 18:04:00
ce va umple sufletul de bucurie ? ce va face sa va simtiti intregi, realizati ? / ati simtit vreodata ca dati pe dinafara de preaplin? / ce va pustieste sufletul ? / ce va da sentimentul inutilitatii, al nimicului ?/ ati simtit vreodata ca totul s-a sfarsit, ca nu mai exista nimic mai departe ?
62 comentarii
modifica
Primele scrisori
de Valeriu Cercel la: 20/06/2007 16:33:28
/ prima scrisoare/ când te-am văzut pentru întâia-şi dată/ simţeam că îmi vei fi a mea pe veci,/ n-ai să mă laşi cu buza dezumflată/ luând ce n-ai pe tine şi să pleci,/ că io ţi-o spun, mă ştii că nu fac glume,/ satana de te-ar pune să greşeşti,/ un altu’ mai frumos pe astă lume/ Şi mai deştept, nicicând n-ai să găseşti ;/ Îţi scriu acum, plecat la vânătoare,/ sper să slăbeşti un pic, măcar un gram,/ În frigider mai e ceva mâncare/ nişte costiţă şi-un pic de salam,/ aşa că de nu vin, ucis de fiare,/ eşti singura ce te iubesc….adam./ valeriu cercel/ / a doua scrisoare/ când vii spre casă, de la vânătoare/ Şi de mai eşti  ...continuare .
1 comentariu
modifica
joculete
de maan la: 20/06/2007 16:25:00
se ia o intrebare - cat sa poate de serioasa - din literatura universala./ raspunsul insa ... poa' sa-l dea si ala care habar n-are despre ce se vorbeste...faceti-l cat mai traznit!/ deci, de ce-a bagat nica al lui stefan a petrii mana in scorbura?
347 comentarii
modifica
Sa nu ranesti vreodata un copil
de Yuki la: 20/06/2007 14:29:38
alexandra are 6 ani si invata engleza:/ eu : ce inseamna alexandra ' singer'/ alexandra: cantareata./ eu: bravo! si ce face cantareata?/ a: canta./ eu: ce inseamna ' dancer'?/ a: dansatoare./ eu: bravo! si ce face?/ a: danseaza!/ eu: ce inseamna ' carpenter'?/ a: tamplar/ eu: good! si ce face tamplarul?/ a: tampleste./ eu: ce tampleste?/ a: tample/ eu: ..../ ................................................................................................................................................../ ne cunoastem de 3 ani, de cand eu eram profesoara ei de engleza de la gradinita. ca sa-i motivez pe copii le aduceam stelute de hartie colorata si-i premiam p  ...continuare .
12 comentarii
modifica
cosmar
de Lady Allia la: 20/06/2007 14:19:40
/ m-am coborat din pat/ picioarele au atins dusumeaua rece si umeda/ e...noapte inca/ fantomele-mi ies din peretii inimii/ improscand lacrimi/ ferestrele se izbesc de perete scrasnind/ vantul si ploaia/ se tin de maini intr-un carusel urias/ zgaraind copacii/ neputinta-mi urla singura vopsindu-mi vederea/ in intuneric/ ce cosmar e asta care ma tine de glezne/ ingropandu-ma in mine?/ vreau macar o cruce cu ramuri de iasomie/ si mireasma de dimineata!
22 comentarii
modifica
Descântec
de Sancho Panza la: 20/06/2007 14:18:31
de şapte zile îmi afum sufletul/ cu vorbele tale/ ca după o neagră sperietură,/ mintea le arde încet şi sorb pâcla lor cu nesaţ,/ prin porii deschişi, prin tăceri şi pe gură/ ai ţâşnit în calea mea pe neaşteptate, dihanie,/ o să merg la vraci şi la popă, să-mi facă litanie,/ mi-ai sărit în lumină cu ochi înroşiţi/ de lacomă fiară,/ inima mi-a zvâcnit trădătoare, să iasă afară/ încrezătoare şi proastă/ de parcă i se întâmpla prima oară/ să-i urle lupii uscat sub ferestre,/ cu glas mincinos preschimbat în poveste./ Şi îţi atârna, şerpuit, printre dinţi,/ firul proaspăt de sânge/ de la cealată pradă,/ ţi l-aş fi băut cu săruturi cumi  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Maghiarii vor deveni majoritari in Transilvania
de Coral la: 20/06/2007 11:49:53
v. mai jos./ concluzia mea:/ maghiarii vor deveni majoritari in transilvania si vor cere autonomie, sau, chiar, alipire la ungaria./ s-ar putea sa-i urmeze moldova etc./ / “legitimatia de maghiar” la viza istoricilor / prof. florin constantiniu / “de unsprezece ani, clasa noastra politica, cea mai stupida din intreaga noastra istorie, a aruncat poporul roman intr-o asemenea stare de disperare, incat, pentru a iesi din mizerie, romanul e gata, pentru <<un blid de linte>>, sa uite ca e roman si sa se declare maghiar, pentru a beneficia de anumite facilitati” / “o sursa de tensiune in relatiile romano-maghiare”/
80 comentarii
modifica
chiar va pasa?
de irma la: 20/06/2007 10:20:22
dragilor, chiar va pasa cine ce e, unde e, daca a mai fost, daca e clonat, etc? / evident ca ma refer la cafegii. ;))/ daca va pasa, de ce?/ de ce e important pentru voi?/ kestii care m-au inspirat sa va pun aceste intrebari:/ -muresh zice ca judeca omul doar dupa ceea ce scrie, punctual respectivul/ -unii, altii acuza anumiti useri ca au clone (io stiu sigur ca fata acuzata nu are clone!) / -intruder ne intreaba daca ne-am schimba nickul sau daca am mai avut altul.../ -mi s-a facut iar dor de cico! :((/ / /
56 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...