arhiva: 29/06/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Obscur (2)
de Omerta la: 29/06/2007 23:15:02
in sfarsit capela. eternitatea ce-o petrecuse pe drum facea cladirea sa para imensa. mike, unde o mai fi si asta?!/ - mike, unde esti? mike !!!/ - nu mai striga, suntem in cimitir, pentru dumnezeu. mortii vor sa se odihneasca aici. vino in spate./ frank se prabusi pe iarba./ - prea departe…spatele asta, gafai./ - pentru asta am venit, se agita mike. vino, vino, vino! zambi si tasni in sparele cladirii./ - off…bine, se urni frank, ce ..?/ capela cenusie zgaria usor cerul cu varful crucii de pe turn. geamurile vitraliate afisau o stralucire ciudata, iar arcurile frante din partea superioara a acestora le faceau sa semene cu lacrimi imense. cele cateva frunze ce-si gasira adapost pe pervaz s  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Malta
de picky la: 29/06/2007 17:27:21
cine a fost în malta este rugat să povestească. orice./ pot povesti şi cei care n-au fost, din visate.
63 comentarii
modifica
cand ai sa vii
de diana vlase la: 29/06/2007 17:15:06
unde te-am gasit, straine, cum ar fi fost sa nu te fi intalnit, daca tu erai foarte jos, intors spre pamant, si eu foarte sus, privind spre luna? am aflat o linie a orizontului iubirii cand mi-ai desenat, in soapte, raiul pe o frunza de dimineata devreme. / acele nopti cand nu mai vii, raman idee fara concret, ma inchid in tacerea pietrei, aproape nimicul ce ma cuprinde ar fi infinit de odihnitoar de nu te-as astepta, de nu as sti norii de argint cautandu-mi echilibrul bataii inimii. cand nu esti aici e lumea goala... in loc sa adorm, m-asez sa visez, si te conturez cu privirea in aerul cald./ ti-as face o declaratie, de-ai fi aici... vino macar in vis si sufla-mi pe obraji, usuca-mi ochiul c  ...continuare .
20 comentarii
modifica
dati-va cu parerea: impartire pe categorii
de admin la: 29/06/2007 14:20:55
zilele astea voi adauga, pe langa tagurile existente, o impartire pe categorii./ alegera unei categorii va fi obligatorie pentru toate subiectele publicate. categoriile vor fi accesibile de pe fiecare pagina, si scoase in evidentza -- un fel de mari sectiuni ale sitului./ ce m-ar interesa din partea voastra sunt propuneri despre cum sa fie numite categoriile. orice propunere este binevenita, oricat de neobisnuita, cu conditia ca numarul maxim de categorii sa nu depaseasca 5./ o idee:/ - societate/ - actualitate/ - .... (de comlpetat)/ - creatie (aici intra textele literare)/ - palavre si trancaneli/ remarca: tagurile raman in continuare, pentru rafinarea cateorisirii
26 comentarii
modifica
gând I
de Lady Allia la: 29/06/2007 11:03:13
încerc să cânt un cântec de taină/ învăţat de la scârţâitul unei balamale vechi/ uşa se deschide doar pentru a ieşi din tine/ în mijlocul meu stă un bătrân/ scaunul e aproape rupt. clipa îi sprijină doar un picior/ îşi piaptănă părul crescut din rărunchii aşteptării/ şi se priveşte într-o ploscă de lacrimi/ balamaua scârţâie a treia oară/ cucoşul nu cântă/ timpul stă şi îşi roade unghiile aruncându-ne resturi
32 comentarii
modifica
Nu vreau sa ma las de fumat!
de claudia enea la: 29/06/2007 08:54:19
tocmai am ascultat stirile si mi s-a facut rau de indignare...auzi, domnule sa se interzica fumatul in cafenele si cluburi.in restaurante era deja interzis si am inteles oarecum chestia asta. dar acu se intrece limita.deja se anunta manifestatii ale fumatorilor pe motive de discriminare. si cred ca au dreptate.atita timp cit drogatii si alcoolicii sint protejati,au serigi si respectiv alcool pe gratis...cred ca s-a gresit pe undeva cu decizia asta.nu-i de-ajuns ca un pachet de tigari costa 12-13 aus$!!hmmm..fotografiile vedetelor cu tigara in gura vor fi cenzurate..saracul james dean..saraca greta garbo.nu vreau si nu am sa ma las de fumat, iaca asa!cu toata grija guvernului astuia pentru san  ...continuare .
92 comentarii
modifica
Manusi din dantela si seringi
de claudia enea la: 29/06/2007 08:39:03
nu vreau sa stiu cum s-a ajuns la situatia in care modificarile de structura spirituala sau...sufleteasca pot fi atit de majore ca te simti uimit:cum, doamne,m-am schimbat atit incit ma surprind pe mine insami cu ceea ce fac, zic sau cred.ca sa intelegi ceea ce am devenit in cei 4 ani in australia trebuie sa intri pe youtube.com si cauta nightwish-sleeping sun si 30stm-the kill.ma fascineaza mirosul de policlinica al batrinelor elegante care imi amintesc de "marile sperante", miros mascat in miasmele parfumurilor semnate de celebre case.manusile de dantela au revenit in mare trend in australia.tendinta de intoarcere spre anii 50-60 este vizibila la fiecare colt de strada. poate asa intelege  ...continuare .
4 comentarii
modifica
patrid 6
de midan la: 29/06/2007 00:56:39
6. călcâi/ / / nici măcar într-o ficţiune n-am avea un loc al fericirii împreună, deşi ne jucam de-a suprarealismul când îţi serveam la desert inima, fruct din care, pueril te îmbiam în răstimpuri să te înfrupţi. / / invincibil cum par, uneori mă vânai ca pe o ciută sau ca unui ahile îmi cercetai gândurile să-mi afli punctul cel mai ascuns al sfârşirii de sine./ / În locul întâlnirii noastre scrie, straniu acum, că totul e permis şi mai ales posibil într-o lume străină căreia i se mai spune şi realitate./ / Însingurat şi destul de probabil învins, astăzi mă replimb prin oraşul tău ca un pinocchio trist şi trag un picior după mine./  ...continuare .
6 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: