arhiva: 30/06/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Floare de ieri
de diana vlase la: 30/06/2007 23:47:57
floare de ieri, te-ai ofilit pe frigiderul meu... ieri erai sangerie, dezarmant de frumoasa, cu petalele rasfirate peste iubirea mea toata, astazi, insa, ma simt stanjenita sa te privesc, mica, scorojita, aproape ca o cicatrice a inimii./ floare de ieri, de ce nu dispari ca sufletele, intr-o alta lume? de ce ma sfidezi, de ce vrei sa stiu inca de frumusetea ta moarta? am o cutie in care imi tin florile vechi, pe care o mai deschid uneori si mai plang... daca ar fi fost dat omului sa traiasca numai azi... ce zambet.../ floare de ieri, pe tine imi e teama sa te arunc in cutia cu amintiri, mai sper inca, sa invii intr-o zi. lasa-ma sa dorm, lasa-ma sa traiesc intre gene o lume de cercuri si stel  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Dati-va cu parerea: bloguri?
de admin la: 30/06/2007 21:49:44
chiar asa, vreti bloguri la cafenea?/ ma refer la bloguri in acceptiunea larga
29 comentarii
modifica
Nod gordian
de Sancho Panza la: 30/06/2007 15:14:27
mi s-au strâns gândurile, nod./ la mijloc, / tu/ si tot ce mi-a rămas/ din ziua de mâine./ cum să te desfac/ fără să îti însângerez/ tăcerile?/ / copyright adriana lisandru
56 comentarii
modifica
Pt 21.06
de sarsilovici la: 30/06/2007 00:06:10
de ce nu te las sa uiti?/ da nu vreau eu sa uit. nu sunt dispus sa uit nik. ti-am povestit ca eu atunci ca si acum am niste probleme deosebite./ acum la mine s-au mai schimbat ceva treburi. ai ras de cactusul meu. acum e dolofan si e mandrete de tata cu ceva pui pe dansul. sarsica e mama si are 3 pui si ma uimeste zi de zi cu valentele ei. mi-am cadorisit o excursie de ziua mea de ceva kilometri .suzuca noua e beton pana acum. mai am putin si tre sa o duc la revizie la 10.000km. sete mare de kilometri./ ce am invatat in 3 zile? multe.tare multe./ am invatat ca nu trebuie sa uit. is plim de treburi de neuitat serviciu si extra. nu trebuie sauit nimic. dincolo de cuvinte am atat de multe de spu  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...