Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 09/06/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Concret.... ce faceti?
de Calypso la: 09/06/2007 19:39:19
concret, ce faceti contra poluarii ? / care ar fi modalitatile prin care putem contribui la crearea unui mediu inconjurator cat mai curat?/ / ce parere aveti cerealele modificate genetic(ogm) sunt sau nu daunatoare?
74 comentarii
modifica
eternitate, ce esti tu?
de anisia la: 09/06/2007 19:12:50
nimic nu e vesnic!/ nici inceputul, nici sfarsitul. cuprinsul nici atat./ nici frumosul, nici uratul. nici noul, nici vechiul./ nici macar amintirea, pe care pana nu demult incercam sa o inramez, in speranta ca asa nu va muri niciodata./ ori moartea, pe care cineva mi-a definit-o ca fiind inceputul vesniciei. cine stie? cine s-a-ntors?/ moartea e doar certitudine. singura certitudine din viata. stim ca vom muri./ cu siguranta asta! caci nimeni nu e nemuritor. / intr-o zi mi-am imaginat ciclul vietii altfel decat este acum. de ce e musai ca atunci cand murim, sa murim defapt? poate ca abia atunci ne nastem!?! / intr-o alta dimensiune, intr-un alt univers./ o lume in care ne nastem batr  ...continuare .
89 comentarii
modifica
Sirop de scarba
de thebrightside la: 09/06/2007 16:12:45
deschide, cerule,/ gura mare/ pan’o sa ti se zareasca/ omusorul/ si inghite-ma!/ sa nu mai vad/ miseii/ cum privesc prin gaura cheii/ la adevar/ frangandu-si mainile/ inapoia usii zavorate./ pune, doamne, / rogu-te,/ un post-scriptum/ fericirii celora/ saraci cu duhul:/ atentie, caine rau!/ sa nu mai intind/ nemernica mana sa-i alin./ ca mai am / doar doua degete, doamne,/ s’alea muscate./ / da, doamne, / rogu-te,/ o ploaie rece/ sa-mi clatesca ochii/ de scuipatul fariseilor./ sa nu mai fierb / cand ii vad hulpavi/ adulmecand/ iz de incest mustind in sange de copil/ amusinand / sanii de plumb de la pagina 5./ deschide, cerule,/ gura mare/ pan’o sa ti se zareasca/ omusorul  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Epidemia de turma - pentru mann
de Muresh la: 09/06/2007 15:59:31
domnule mann, buna ziua./ mai deunazi scriati ca majoritatea forumistilor sunt dezamagiti de mine si eu va contrazisem raspunzind ca e vorba de doi forumisti, mai bine zis forumiste, only si ca ceilalti forumisti imi apreciaza povestea cu "cucosul", cit si relatarile mele in legatura cu vt (catallin)./ atit mesajul dv. cit si al meu nu mai sunt de gasit./ intre timp am mai postat un fragment din "cucosul", dar el a trecut nebagat in seama./ in schimb forumisti care pina mai ieri ma acceptau, astazi declara ca sunt foarte suparati pe mine si imi dau a intelege ca scriu prea mult./ despre evrei, adica./ de fapt am scris mai mult despre ateism, vt si nt, presedintele, "mizeria umana", deosebiri  ...continuare .
50 comentarii
modifica
sarut mina stapine
de Muresh la: 09/06/2007 09:04:15
sunt, din pacate, ateu . din pacate, spun, pt. ca din totdeauna i-am invidiat pe credincioşi, pe adevaratii credincioşi care spun domnul a dat, domnul a luat, fie numele domnului laudat . asta insemneaza ca un credincios este (mai) imun decît mine fata de nenorocirile care s-at putea abate asupra lui . credinciosul îşi pune nadejdea in dumnezeu, sperand ca toate vor fi ok pt. el, şi daca dacă, totuşi, se intampla vreo nenorocire, "pai asa aşa a vrut dumnezeu" . de ce s-a intamplat nenorocirea asta ? "pai nepatrunse sunt caile domnului" . eu nu am "luxul" asta . eu trebuie sa ma mă bazez pe mine insumi, fara protecţie. exista o vorba care spune ca dacă dumnezeu n-ar fi exis  ...continuare .
53 comentarii
modifica
RUGACIUNE
de gheorghe_cnstntn la: 09/06/2007 08:35:08
doamne,te-as ruga ceva/ in aceasta zi anosta/ care este ziua mea,/ da-mi sufletul de altadata/ pe care-n lume l-am pierdut/ sau poate l-a rapit o fata/ cu ochi frumosi si mers placut,/ ce poseda pe lânga suflet/ si cel mai tremurat sarut...!/ da-mi linistea din tintirim/ si calmul vântului de seara,/ dar toate-acestea pe pamânt;/ nu când voi merge în mormânt/ in paza unor lampi de ceara/ si când aceasta rugaciune/ va fi o simpla vorba-n vânt.../ de ziua mea te-as mai ruga/ sa nu ma pedepsesti prea rau,/ ca nu sunt dupa chipul tau/ si dup-asemanarea ta/ si sa ma ierti atuncea când/ ma port teribil de flamând/ si cu ardoare mai sarut/ frumosii ochi ce i-ai facut/ din roua si pamâ  ...continuare .
18 comentarii
modifica
„mai stai clipă...”
de alex andra la: 09/06/2007 06:53:30
/ sms-uri de iubire pe scurt / nu mai avem timp/ ne grăbim ne grăbim spre moarte/ alergăm în adidaşi să ne prindem din urmă / facem bungee jumping de pe poduri suspendate deasupra neantului/ nimic nu e pe îndelete/ nimic nu e pe gratis/ trăim în secvenţe disparate/ între două mail-uri/ în loc de dezmierdări masaje profesioniste/ ne privim în ochi prin camere web/ construim site-uri gothice nu catedrale/ facem copii in vitro şi muzică la sintetizator/ / lasă-i mâinii timp să se rotunjească pe sânul meu/ şi gurii să-mi soarbă cuvintele nerostite încă/ întinde-te-n iarbă lângă sufletul meu/ numeşte-mă fără prescurtări/ şi numără-mi bătăile inimii ca  ...continuare .
85 comentarii
modifica
Epigrama de sezon (cauza si efect !)
de Valeriu Cercel la: 09/06/2007 00:35:09
dintr-o bere şi-o cinzeacă,/ numai când apare vara/ mă încing rău, până pleacă/ Înapoi la timişoara. /
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: