arhiva: 01/07/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CONFERINTA DESPRE SEX
de anisia la: 01/07/2007 23:06:11
ce este sexul, si cand e bine-venit?/ descarcati-va, intr-un mod politicos!/ ca prea ati incordat atmosfera...:(/ go!
50 comentarii
modifica
CE FACURATI MAICUTA?
de anisia la: 01/07/2007 22:58:26
pai nu mai poate omul sa plece in concediu o saptamana, ca facurati joaca harcea parcea!!/ no, ca m-ati suparat :((/ nu mai inteleg nimic din ce se intampla.../ / unde esti tu tzepes, doamne?
16 comentarii
modifica
SEXUL....INCA UN TABU???
de motanelul la: 01/07/2007 18:58:51
de ce este inca atat de greu sa renuntam la tabuuri? suntem totusi in anul 2007 dar moral am ramas in 1800 si ma refer aici la majoritatea populatiei. de ce nu putem spune fara a fi considerati nebuni sau obsedati, unei femei care ne place si pe care o vedem prima oara: hei imi place de tine, nu vrei sa...? de ce trebuie sa trecem printr/un calvar ritual inainte de...? pentru ca asa am fost educati? scopul final e acelasi! si va rog nu/mi spuneti ca e imoral...mai bine ma injurati direct :-)
52 comentarii
modifica
Ţara mea (Canada Day)
de Valeriu Cercel la: 01/07/2007 18:22:20
tu, ţara mea, cu lacuri cristaline,/ câmpii de aur, soare şi verdeaţă,/ mi-a luminat o stea calea spre tine/ să îmi oferi în dar o nouă viaţă,/ m-ai botezat sub ceru-ţi de cleştar,/ luceafărul, Înalt arhiereu,/ iar codrii nesfârşitului arţar/ nănaşi mi-au fost şi tată, dumnezeu,/ covor mi-ai aşternut pământu-ţi tot,/ iară pe masă, toamne-mbelşugate,/ din lanţuri mi-ai făcut aripi să pot,/ ca pasărea, zbura în libertate ;/ Ţi-ai adunat la piept toţi pruncii goi,/ cei oropsiţi, cei prigoniţi în noapte,/ lăsându-le să-ţi curgă în şiroi,/ izvoarele de miere şi de lapte,/ sub steagul tău, suntem o naţiune/ chiar de n-avem o limbă şi-o culo  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Louis Vuitton vine in Romania
de Daniel Racovitan la: 01/07/2007 13:25:04
"conform site-ului www.fashionandbeauty, incepand din toamna viitoare, celebra casa de moda moet hennesy louis vuitton va deschide un butic propriu in hotelul jw.mariott din bucuresti. marca de lux are o istorie bogata, care se intinde pe distanta a un secol si jumatate./ (...)/ magazinul louis vuitton din bucuresti va ocupa - se pare- o mare parte din aripa comerciala a hotelului jw mariott. aparitia unui astfel de brand in romania, va atrage dupa sine - cel mai probabil - alte nume mari din industria modei si, in special, a luxului. "/ http://www.hotnews.ro/articol_77272-louis-vuitton-in-romania.htm
19 comentarii
modifica
Ce imi place ,ce nu imi place la Romania
de DESTIN la: 01/07/2007 04:46:10
ce înseamnă de fapt mândria de a fi român? ce ne defineşte pe noi ca naţie, avem ceva care să fim cu adevărat mândri? am întrebat un coleg(de servici),indonezian, de ce e mândru că e indonezian?mi-a raspuns:"recifele indoneziene, faimoase pentru diversitatea si frumusetea lor,ma face a fi mandru".am comparat instantaneu in mintea mea acest raspuns cu raspunsul primit de la un compatriot... / suntem primii care să ne punem cenuşă în cap atunci când vine vorba de a ne zugrăvi ca naţie.totuşi, nu suntem noi cei mai răi pe lumea asta.... de ce atunci această imagine negativă care se reflectă în chiar mentalitatea noastră? este justificată mândria de a fi român? /  ...continuare .
45 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...