arhiva: 12/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Bâza
de Valix la: 12/07/2007 23:19:01
18 ani,cu geamuri cu tot am hoinarit pe coridoarele liceului/ am jucat bâza si-am citit kak zakalialas stal/ am zbierat din toti bojocii zdrobiti oranduiala cea cruda si nedreapta ce lumea o imparte in mizeri si bogati/ ehei,dupa aceea au urmat minunatele vremuri apocaliptice/ marcate de cateau laika si salutul lui gagarin/ primul coit cu nevasta pompierului la care s-a adaugat frenezia si coama sergentului elvis/ între sânii lumii am început sa vad misto de tot momentele trupului si ale sufletului/ abureala a tinut cât a tinut si s-a sfârsit/ intr-o dimineata pe la ora 5 la coada la lapte pentru ala micu/ mi-amintesc cum a taiat-o cu foarfeca bucăţele-bucăţele/ vanzatoarea de la p  ...continuare .
11 comentarii
modifica
la mare, la soare
de proletaru la: 12/07/2007 19:50:11
dragi prieteni,/ datorita rezultatelor foarte bune obtinute pe ramura, un anume comitet de oameni ai muncii a hotarat ca ar trebui sa scap de stres pe litoralul bulgaresc./ io sunt mai suspicios si intreb daca dintre voi a mai fost careva la nisipurile de aur sa imi spuna impresii./ nu merg cu sindicatu' ... deci conditiunile vor fi bune (asa se zice)...
21 comentarii
modifica
Basescu: Invatamantul romanesc este ineficient, nerelevant, inechitabil si de slaba calitate
de Daniel Racovitan la: 12/07/2007 17:36:47
"fragmente din discursul lui traian basescu:/ # e adevarat ca avem varfuri, elevi exceptionali, dar acestia sunt exceptii care castiga concursuri;/ # avem varfuri in multe domenii, insa trebuie sa scapam de pacatul de a generaliza;/ # invatamantul preuniversitar are nevoie de o structura consistenta;/ # un invatamant obligatoriu si gratuit de 13 ani mi se par urgente;/ # raportul insista asupra educatiei timpurii;/ # programa scolara este incarcata, iar evaluarea elevilor este subiectiva;/ # descentralizarea este cea mai importanta cale de a reaseza scoala in mediul comunitar;/ # ierarhizarea universitatilor reprezinta modalitatea de sincornizare a realitatii cu lumea dezvoltata;/ # sunt un  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Candva,cineva
de Valix la: 12/07/2007 16:31:30
candva,cineva a trecut ca un zefir peste cararile pe care mai vin, avea degete lungi,lungi ca o stepa/ si margele yng-yang in palmele mici,/ murmura adesea psalmii lui david, soptea litanii brahmane seara-n amurg, / un amurg fara lira,repetat,mereu repetat de la facerea lumii. / -poetul acesta si-a lasat darele pe frunzele tuturor copacilor,a spus ea,presarandu-mi a joaca pe crestet un pumn de nisip.../ / nu,sigur nu mai stiu,am uitat,daca ea m-a invatat numaratoarea binara a vetii -/ 1-1,/ 2-2,/ 3-3.../ ea sau bunul pagan numit dumnezeu./
22 comentarii
modifica
Magia clatitelor !
de Lady M la: 12/07/2007 11:59:29
am si eu o intrebare: care dintre voi, atunci cand se simte trist, suparat, abandonat si altele asemenea se refugieaza in bucatarie si incearca sa faca o prajitura? eu una, cand imi vine sa urlu, sa "crap" capul cuiva, ma gandesc: trebuie sa fac ceva altfel o sa inebunesc. uneori, spre surpriza alor mei, ma apuc sa pregatesc cate ceva prin bucatarie. si cum nu-mi place sa fac mancare -dureaza mult si e plictisitor- ma gandesc: o prajitura! dintre toate prajiturile facute de mine (cu modestie zic: ma pricep :p)clatitele sunt cele mai avantjoase. iau mult timp, trebuie sa te tii dupa ele...si da...te gandesti mai putin la elementele neplacute din viata ta. in plus daca nu esti atent risti sa-ti  ...continuare .
69 comentarii
modifica
Grădina Fermecată a Cafenelei
de Lady Allia la: 12/07/2007 11:10:30
era într-o toamnă. da! / Ţin minte cum îmi alungam picăturile de ploaie cărămizie din priviri şi pleoapele clipeau des a miros de toamnă târzie. făcând cercuri, cercuri prin mine şi negăsind căi de ieşire m-am hotărât să deschid uşa grădinii. câtă culoare! cât vis! fiecare floare şoptea capete de vise începute şi neterminate, fiecare petală era un vers sau o poveste. totul mi se părea perfect! armonia, culorile...melodiile sufletelor ce dansau cu picurii de curcubeu. copacii erau plini de flori. o floare de bun rămas, una de bun găsit..., dar nici una nu se scutura. m-am aşezat pe o băncuţă şi am început să culeg buchete de petale. vroiam doar să le cite  ...continuare .
77 comentarii
modifica
Liceenii
de freeman la: 12/07/2007 09:46:43
se apropie bac-ul. / -patru milioane. / -pai, de ce? / -pai, asa: doua pentru cadouri la profesori si doua pentru protocol... / -bun, ia d-aci. cine-i strange? / -un parinte.../ zile cu emotii. nu atat pentru copii, cat pentru parinti. copiii stiu de ce.../ prima zi. romana./ -200/ -de ce?/ -azi avem la romana. atata se aduna, de fiecare./ -si cine nu da?/ -cine nu da, nu ia! dar toata lumea da!/ -bun, ia d-aci./ la fel, la celelalte materii. cu exceptia sportului. aici examinatoarea cere pe fata un milion jumate, de fiecare. fac un calcul scurt, are de examinat doua sute de copii. trai, neneaca! si-a triplat salariul anual, in doua zile.../ rezultatele! invalmaseala, scandal, contestat  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Vineri si 13! Imi poate cineva da vreun sfat?
de latu la: 12/07/2007 07:42:10
sunt ghinionist din fire. / de cand ma stiu, vinerea si zilele de 13 mi-au adus doar ghinion. mama a recunoscut odata intr-o discutie cu tata de ziua mea, cand credeau ca nu-i aud vorbind, ca ghinionul mi se trage de la faptul ca tziganca la care m-a dus cand eram mic pentru o shedinta de descantece generale, era pe teren, acasa fiind doar fiica ei, aceasta insa fiind incepatoare in descantat pare-se ca n-a avut destula experienta./ cele trei ceasuri rele de vineri am reushit in timp sa le localizez, ele fiind in cazul meu intre 8 si 11 in ora de iarna si intre 9 si 12 in ora de vara. avand grija sa nu fac nimic in timpul asta, reduc riscul la maximum. insa pentru zilele de 13 n-am reusit sa  ...continuare .
109 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: