arhiva: 13/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Traian Basescu: "Sa stimulam femeile sa tina sarcina si sa avem copii"
de Intruder la: 13/07/2007 23:43:55
articolul se poate citi pe http://www.evz.ro/article.php?artid=313904 / ei...deci? :) /
33 comentarii
modifica
Amintire
de tristete la: 13/07/2007 23:24:39
mai iubit cu trupul si cu sufletul/ mi-ai aratat in nenumarate randuri/ ai facut totul pentru mine/ ai facut tot ca sa ne fie bine/ si eu ca proasta te-nselam/ acum realizez cat de greu imi este fara tine / acum realizez cat de mult imi lipsesti/ am tinut la tine si inca tin/ chiar daca nu tin cat ai tinut tu la mine/ cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet iti spun ca te iubesc/ tu ai fost si vei ramane in continuare in sufletul meu/ chiar daca nu mai esti amintirea ta va ramane/ as fi vrut sa-ti spun mai devreme / port in pantecele meu copilul tau/ imi pare rau pentru tot ce am facut / imi pare rau ca am sunat in noapte/ imi pare rau ca mama ta plange acum / din cauza mea/ imi pare rau ca  ...continuare .
42 comentarii
modifica
nocturna
de Lady Allia la: 13/07/2007 22:29:25
noapte/ stele insirate pe gene prelungi/ la capat palma ta frumoasa/ le culege vise/ din iris mi-a crescut o luna argintie/ ce se scalda cuminte / in ochii tai/ te imbratisez cu praf de stele/ si-mi cresti din umeri atlas/ sa-mi fi pamant/ cand te ating prima oara/ de ai fi talpa - ti-as fi nisip
6 comentarii
modifica
revista fotografa.ro
de geocopil la: 13/07/2007 18:37:26
avem o revista online de fotografie. cum o folosim?/ cine vrea sa se alature echipei si sa scrie articole, cronici, interviuri, etc, este invitat sa ma contacteze./ salutari, / andrea
4 comentarii
modifica
Challenge in Blocul Operator
de Intruder la: 13/07/2007 14:40:38
sora, da-mi bisturiul, sa-ncepem sedinta de cosmetica! / acopera-ti genunchii cu un halat mai lung; nu ma pot concentra! / asaaaa.../ pacientul nostru drag miroase a teama. poate e alergic / la tinctura de iod sau anestezistul nostru pitic / nu si-a facut datoria cu moartea pre moarte calcand. / sora, da-mi trepanul. cauta-l bine in cuva! / ah, e fierbinte de parca l-ai tinut intre coapse, sora! / asaaaa.../ asta-i muzica, ma crezi? concert pe zgura de craniu / intr-un re major absolut! piticul nostru motaie. / ieri noapte, cand a fost de garda, vorbea cu moliile / ascunse-n tuburile cu oxigen. / nu, nu-mi trebuie departatoare. omul asta a fost incapatanat; / deci, folosim mainile...sa nu e  ...continuare .
75 comentarii
modifica
35 militari din Regimentul "Mihai Viteazul" vor defila pe Champs Elysees
de Daniel Racovitan la: 13/07/2007 12:48:36
"militari romani vor participa, sambata, pentru prima oara, la defilarea organizata la paris cu ocazia zilei nationale a republicii franceze./ conform unui comunicat al ministerului apararii, citat de rompres, 35 de militari din regimentul 30 garda 'mihai viteazul' vor defila pe bulevardul champs-elysées din paris, la parada traditionala./ subunitatea romaneasca, aflata sub comanda locotenent-colonelului ivan raileanu, a efectuat antrenamente pe bulevardul parizian, alaturi de cei peste 6.000 de participanti/ la parada, urmand ca pe parcursul manifestarilor din data de 14 iulie sa poarte uniforma 'alexandru ioan cuza'./ (...)/ alaturi de soldatii romani, vor fi prezente detasamente f  ...continuare .
10 comentarii
modifica
cineva
de dreamchaser la: 13/07/2007 11:43:07
cineva a desenat o mare pe o hartie care a stat goala o zi intreaga in fata mea. si marea avea valuri nelinistite. si multe culori. si reprosuri. cine sa fi desenat o mare asa de nelalocul ei? pe o hartie. in fata ochilor mei, cand mainile mele erau goale, cand camera aceea era goala, cand tot timpul a fost si el acolo. cine, daca nu chiar marea? sa fi desenat ea oare o hartie?
17 comentarii
modifica
un plop
de dreamchaser la: 13/07/2007 11:35:08
intr-o seara un plop s-a sinucis. un singur plop intr-o gradina de caisi. probabil nu s-ar fi sinucis daca ar fi fost un plop intr-o gradina de plopi, dar pe atunci nimeni nu s-a gandit sa faca o gradina doar pentru plopi si au facut prea des gradini pentru caisi. si nimeni nu e vinovat ca un plop, un singur plop s-a sinucis, nici cel care a creat caisii, nici cel care a creat doar plopul si nici macar plopul desi, de fapt era cais.
14 comentarii
modifica
Anonim-uS
de Anonim-uS la: 13/07/2007 02:33:19
anonim-us/ sunt o fiinta anonima/ mantaua mi-e de crusta/ ma separa de lumea-ngusta/ ma fereste de lumina/ stau departe de dragoste/ si numar stelele albastre/ astept in noaptea tardiva/ s-aud cantecul de greiere/ tristetea mi-e in suflet/ si nu mai am putere sa plang sau sa rad/ cu flacara inimii incet,ies din intuneric/ cu un zambet incet depasesc abisul/ sunt suflet din sufletul tau/ si gand din gandul tau/ dar fara importanta sunt eu.../ o frunza inaintea furtunii/ o roua inaintea lunii/ dar cu toate acestea...sunt eu(o fiinta anonima)/
15 comentarii
modifica
Nu mă visez incunabul niciodată
de Sancho Panza la: 13/07/2007 01:40:23
da,/ contur desenat cu cretă gri/ pe asfalt,/ suflul meu - piatră fierbinte sub tălpi,/ un/ ciudat descântec cu reverberaţii / albăstrui, / imn / din Împărăţia nimănui./ (l-ai presimţit, l-ai auzit / cândva,/ pe când sângele mamei ţi-era/ lângă pojghiţa tâmplei,/ înveliş de cobalt.) / m-au desenat inocenţii, toamnele, luna,/ umbra trecuţilor, / unsă cu mir./ Între coastele mele aluneci/ atunci când expir/ şi inspir./ ( un cocoloş de sunete-acolo, / o dungă scrântită, un nimic – poezie!/ exilaţi-o-ntr-o carte, / 'tui golgota ei de tuş şi hârtie! )/ mai vine o ploaie, / mă spală de treceri,/ mă spală-n tăceri,/ din cărbuni îmi vor creşte la loc  ...continuare .
67 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...