arhiva: 14/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Dragii mei ...
de Sancho Panza la: 14/07/2007 23:03:13
se pare ca exista un timp pentru toate. :)/ se pare ca a venit timpul sa-mi iau la revedere./ si voiam sa va multumesc – ati insemnat enorm pentru mine, m-ati impulsionat sa scriu si m-ati suportat cu bune si mai putin bune. fara voi, cartea care e acum la tipar probabil ca s-ar fi scris mult mai tarziu, ori deloc./ sunt aici oameni care imi sunt dragi, oameni carora le-am fost draga (sper!) si, evident, exista si reversul medaliei…asta-i viata. :)/ calda recunostinta primilor, scuze celorlalti pentru jignirile facute fara voie. / daniel racovitan, multumiri din partea mea pentru ce ai cladit aici si mult succes in continuare, e un loc frumos. ma despart de el cu o oarecare strangere de  ...continuare .
40 comentarii
modifica
pe maine atunci
de Lady Allia la: 14/07/2007 21:40:41
intre cuvinte si necuvinte ma opresc./ sub talpile goale rasuflarea mea e asemeni unei pietre incinse./ tamplele imi sunt albe de intrebari intre fire de par inca tanar./ imi ticaie timpul sub frunte si ma rascoleste de mine./ o alarma prelunga si tanguitoare, iar apoi din nou liniste./ imi amutesc mie./ stau la malul dintre rostire si tacere./ din cand in cand un tipat albastru asemeni unui albatros imi taie sufletul de-a curmezisul ca apoi sa se ridice vertical purtand pe aripi sclipiri verzi./ o fi speranta ca nu toti oamenii sunt deserturi./ unii inca mai stiu sa infloreasca rosu chiar daca e departe campul./ un val alb imi spumega auzul cu sunete inselatoare de sirene si stiu ca mi-am ma  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Pe când un consens?
de Sancho Panza la: 14/07/2007 19:09:50
astăzi îmi stă moartea în gât/ ( sau viaţa, totuna )/ strada îşi scrie foiletoanele singură/ trecătorii au ochii albi, le-au rămas irişii/ lângă telecomandă şi mouse/ înghit poeme, le beau fără metafore/ poate mi-o trece într-un târziu greaţa asta cu iz de/ trandafiri desompuşi/ trebuie să fim romantici/ trebuie să fim cinici/ trebuie să fim ironici binevoitori nonşalanţi/ albi dezinvolţi mimoze arpegii însă întotdeauna / sub scut/ în formă de cactus ori sculptaţi în inimioare de/ turtă dulce/ unde mai găsim timp / să ne fim?/ moartea fermentează precum strugurii/ iar caii şi câinii tot n-au ajuns/ la o-nţelegere./ / copyright adriana li  ...continuare .
20 comentarii
modifica
Cucoşul vestise o nouă zi - VI, VII
de BiGei la: 14/07/2007 02:08:47
scopul meu e de a găti treaba începută. atît./ ----/ / pare din cap. v:/ să sculpteze în lemn, acesta îi era dorinţa./ În decursul anului care trecuse de la ultimul lui meci se rugase cu aprindere maicii domnului să-l absolve de păcatul lui./ maica îi apăruse nu odată în vis spunîndu-i că acest păcat al lui ţine mai mult de cei muritori decît de Împărăţia cerului şi scrisoarea soţei decedatului pugilist făcuse treabă bună./ ionel hotărî să sculpteze ceva asemănător statuii lui michelangelo din basilica sfîntului petru din vatican./ ionel studiase nu odată acest grup. la început cu pioşenie, tristeţe şi admiraţie, dar mai tîrziu şi cu ochi de art  ...continuare .
4 comentarii
modifica
... la picior de mestecan
de sarsilovici la: 14/07/2007 00:39:40
ii de brad?/ ntt../ ii di cires?/ ntt../ ii de mesteacan?/ no da asei/ no ii bun/ de ce?/ no da pai nu scartaie/ ete ase ne conversam si vezi ca nu scri corect gramatical../ si ne otaram. no da o fo ceva intre noi?/ no o fo ceva de io am iesit in pierdere/ e ghidus de bine sa iasa la fiecar cate ceva da din tata tevatura asta ti-o iesit numa lu matale. nu e bine/ dar acum sa zicem!/ e ceva de vezi in filme dar filmele acum sunt neste droguri infecte, mai puturoase ca tigarile fara filtru/ mai no fo nik ti-am facut jocl si atat../ resemnat portocalil se retrage in carapacea sa si mediteaza..se imbata o seara, o zi un concediu gandurile ii zburda, neaga realitatea si la final sterge baga sub pr  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: