arhiva: 16/07/2007


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cupluri atipice
de zaraza la: 16/07/2007 22:41:31
sa incep direct: ce parere aveti despre barbatii carora le plac femeile mai batrane ca ei? / vorbeam azi cu o amica, si ne-am dat seama ca amandoua stim barbati carora le plac "puriile". nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asta a fost termenul care ne-a "venit". nu a existat un consens despre cum sunt acesti barbati./ unul dintre ei frecventeaza sala, sauna si solarium-ul, se geleaza si merge leganat si cu abdomenul incordat. zambeste mereu in lumina, sa-i sclipeasca molarii albi ca zapada. / altul, e genul raw, puternic, munceste fizic mult (are o firma care monteaza eoliene), e stilat si cu mult gust artistic, stie sa se imbrace si parfumeze fara a fi ostentativ, vorbeste fluent vreo 3  ...continuare .
104 comentarii
modifica
Stari
de Verbina la: 16/07/2007 18:56:58
stări/ stări din astea de primăvară/ în miezul verii/ ce ne răsfaţă totuşi cu/ temperaturi de toamnă/ şi cu tăceri de iarnă/ stări din astea în care vrei să uiţi de tot/ mai ales de tine/ de caruselul de gânduri/ ce nu-ţi mai dau pace/ pe toate le-aş lua/ şi le-aş topi/ în ochii tăi calzi ca mierea. /
3 comentarii
modifica
Drum ocolit
de Verbina la: 16/07/2007 18:46:38
drum ocolit / stai atat de aproape de mine/ În fiecare zi mă feresc să mă apropiu/ de fereastra ta/ chestia asta mă face să trăiesc palpitant/ în timp ce pasul meu e foarte cuminte/ stai atât de aproape de mine/ în fiecare zi mă feresc să mă apropiu/ de fereastra ta/ Şi uneori, înnebunită/ că eşti atât de aproape/ Şi că totuşi nu pot să te văd/ decât extrem de rar/ mă apropiu de ferestrele altora/ Şi le miros trandafirii/ care îmi aduc aminte/ de surâsurile noastre proaspete/ chestia asta mă face să-mi imaginez/ că te-am văzut de curând/ Şi-mi continuu pasul puţin mai vioi/ pe drumul ocolit. / /
3 comentarii
modifica
Între noi
de vanina la: 16/07/2007 18:34:25
Între noi/ între noi n-a mai rămas nimic/ decât ultima îmbrăţişare/ decât acel ultim surâs/ decât vise în care te aştept/ şi ştiu totuşi că n-ai cum să vii/ pentru că ne-am luat deja fiecare bilet/ spre un cotidian bine stabilit/ între noi n-a mai rămas decât/ acea ultimă îmbrăţişare/ care mă urmăreşte totusi/ pe fiecare milimetru de secundă/ şi îmi dă viaţă. / / /
13 comentarii
modifica
Ciresul
de vanina la: 16/07/2007 18:28:18
cireşul/ / sînt o parte/ din tot, din nimic/ din tine/ din acest cireş/ pe care îl văd/ în fiecare zi/ îl admir/ fără să-l pot atinge/ admirând/ în tăcere/ iar tu eşti/ fiecare fruct/ din acest cireş îndepărtat/ aceste cireşe/ pe care nu le pot atinge/ toate aceste cireşe/ culese de alţii/
6 comentarii
modifica
trei
de mazariche la: 16/07/2007 17:40:41
sezi langa mine sa-ti povestesc/ cum timpul sughita spasmodic, grotesc/ si nemiscarea tremura-n sus,/ cum fara tine vremea s-a scurs./ sa-ti spun/ cum fierbinte/ pe suflet / imi ninge/ cu fosnet/ de sare/ alunecand/ pe trup/ ce ma strange/ de-atata dorinta/ de reinceput/ si de mai rabzi, ti-oi spune iubite/ cu ochii mai multe, fara cuvinte
15 comentarii
modifica
doi
de mazariche la: 16/07/2007 17:31:39
daca m-as infasura in vara/ ca o omida de firu-i tragand/ mi-e c-as auzi infundat de afara/ inima uitata batand./ de aceea/ in timp ce astept/ cu ambele maini/ o tin indesata/ sa-mi bata in piept
13 comentarii
modifica
Stapanul
de cosmacpan la: 16/07/2007 16:16:33
/ eu sunt stapanul!/ zise cuvantul,/ dar eu nu stiam de el,/ copil fiind./ cu mine cresti! / imi spuse/ si am prins a-l iubi/ si l-am servit / si m-a servit./ daca vreau te pot strivi!/ si-tunci/ am prins a ma teme,/ de el,/ de puterea lui./ dar am vazut ca si el/ este supus legilor/ la fel ca si mine./ si-atunci mi-am zis,/ ca va veni o vreme/ cand il voi dispretui./ caci doar cuvantul nerostit/ denota gravitate/ si da masura/ maretiei.
6 comentarii
modifica
Copilul
de cosmacpan la: 16/07/2007 16:14:29
/ lasa copilul/ sa se-ntoarca acasa,/ caci el in dar / ti-aduce puritatea./ puterea el si-o stie/ si forta lui domina/ chiar de se-arata slab/ si-ascunde gravitatea./ virtutea-i este scut/ iar spada, simplitatea./ desavarsirea, / el aduce. / si dreptatea./ culege ce-i usor/ cand greu-i radacina/ si calmul il opune/ miscarii ce dezbina./ el reformeaza mintea/ si o desavarseste/ natura il asculta/ iubiri-i porunceste./ el e potir divin,/ ce iti arata calea/ urmeaza-l, sau / primeste-l/ nu-i oferi iertarea.
12 comentarii
modifica
SELECŢIONATA ( III )
de esteu la: 16/07/2007 15:06:53
/ selecŢionata ( iii )/ relu aştepta reacţia maică-sii mustãcind, abţinîndu-se sã izbucneascã în rîs. pina la urma rise./ - relu, ţi-am zis cã nu-ţi luãm calculator, ştii bine cã acum stãm prost cu banii ! pînã cînd ţi-om lua unul citeşte şi tu, oricum îţi va prinde bine, ce naiba, îţi baţi joc de noi mereu cu chestia asta ? parcã ai fi unul mic, înţelege-ne si tu... te mai duci la eugen, ştii bine cã n-avem nimic împotrivã./ - mami, dar eu chiar am probleme cu bãrboşii... am început sã visez... pe bune ! chiar e serios./ - uuuuu-uuuu-uuuu-uuuu ! fãcu maicã-sa ca un indian. relu, ce naiba, nu fii prostut... ai doişpe ani. se auzi ţîrîitul telefo  ...continuare .
2 comentarii
modifica
SELECŢIONATA ( II )
de esteu la: 16/07/2007 15:06:11
/ selecŢionata ( ii )/ - vrei sã ştii de ce la noi in casa intrã numai obsedaţi ? vrei sã ştii ce probleme are fiul tãu ? vrei sã ştii de ce în loc de psiholog puteai sã fii o vînzãtoare ? / relu se opri aici cu întrebãrile cîntate ca la reclamele difuzate la radio, aştepta rãspunsul maică-sii care se ridicã de pe scaun, deschise uşa larg, apoi, fãcîndu-i o primire de adult, îi răspunse :/ - atunci ascultã-l pe relu pînã la capãt ! / relu intrã mimînd importanta şefilor urcaţi în fotolii peste noapte, aşteptã ca maicã-sa, plinã de solicitudine, sã-i tragã scaunul într-o poziţie favorabilă unui dialog serios şi începu sã mînuiascã o scobitoa  ...continuare .
1 comentariu
modifica
SELECŢIONATA ( I )
de esteu la: 16/07/2007 15:04:22
selecŢionata ( i )/ În piata universitatii mai mulţi indivizi îşi expun cărţile vechi spre vînzare. tipi îmbrăcaţi neglijent, cu bărbi neîngrijite şi o gestică a omului care-şi trăieşte ziua mai mult pe stradă. prin faţa lor trece foarte multă lume. printre cei care se perindă zilnic prin faţa lor sînt şi puştii relu şi gino. primul îi spune colegului sãu cu care se-ntoarce de la şcoalã:/ - pe bãrbosu’ ãsta îl vãd în fiecare dimineaţã cum işi beleşte ochii ca o momîie spre geamu-ăla… magazinu’ de modã, il vezi ?/ relu continuă:/ - nu vezi, parcã-i obsedat ? se uitã la manechini.../ chipul unuia dintre bărboşi pare de fiecare dată sancti  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Amorul viselor III
de Giordano Bruno la: 16/07/2007 14:53:36
pe frunze veştede/ stau visele, desculţe;/ pãdurea-i adormitã/ sub trilul viselor./ pârâul şuşoteste fin, / bârfind... coroanele de fagi, şi-a-sale frunze;/ pãdurea-i amorţitã sub vraja viselor./ pârâul şuşoteste fin.../ bârfind chiar visele-ascunse, / de soare şi de nori./ pãdurea-i, un complot/ pãdurea, e magie/ in preajmã totu-i împietrit/ de dragoste şi vise./ o frunzã-i amintirea.../ dar adevãrul scris!/ este iubirea./ iubirea, ieri era un dans/ iar astãzi s-a prelins/ in chin.
26 comentarii
modifica
Amorul viselor II
de Giordano Bruno la: 16/07/2007 14:52:52
din vorbe, încetoşate/ luna rãsare, din furtunã/ topind mãtasea în:/ - iubire/ deşertul, / noaptea este rece.../ s-a transformat în lup feroce/ iar luna se retrage dupã nori,/ in plagiat :/ - eşti atât de dulce... pânã aproape de scârbã./ trenuri prin halta pustie vin,/ trenuri prin halta pustie pleacã;/ parcurile toamnei se leagãnã.../ in balansoarele lumii-indiferente./ luna rãsare,/ iar./ lupul prinde contur,/ de tânãr-visãtor./ luna.../ o formã de vis./ - intr-un vis este nevoie de doi./ un vis / şi/ un visãtor.
1 comentariu
modifica
Frica
de munteanu rodica la: 16/07/2007 14:13:50
imi este frica de durere.de durerea fizica.pentru ca perceptia mea este diferita de adevaratul sens al cuvintului./ imi este frica de oamenii foarte frumosi pentru ca intotdeauna sint plini de surprize./ mai frica-mi este de automultumire si/ mai ales de suficienta.pentru ca m-ar / ingradi la propriile-mi limite./ imi este frica de plecari, pentru ca lasa goluri intotdeauna.dar si mai frica imi este de incertitudini si hotariri radicale./ si mai mi-e frica tare de vorba dulce care "multe aduce"de veselia si bunatatea permanenta./ voua?
72 comentarii
modifica
unu
de mazariche la: 16/07/2007 13:35:51
dimineata in care ai fost intaia oara golul de alaturi / s-a risipit in gesturi negandite/ cu lapte cald, cereale si revendicari stirbe./ ar fi trebuit/ sa-ti pastrez / locul la masa,/ sa ma aplec asupra-i/ rotunjind matern / preocuparea/ ce se presupune/ a-mi fi/ atribut./ ci/ sunt/ fluida/ calina/ in aluncarea/ sfaramicioasa/ de la o zi/ concreta/ la alta.
9 comentarii
modifica
Bulevardul Iluziilor colt cu strada Libertatii
de vanina la: 16/07/2007 09:20:19
i/ / erotism şi iubiri platonice echitabile/ / 1990 a adus marea deşteptare a europei de est: căderea comunismului, şi în acelaşi timp mi-a adus şi mie marea deşteptare a vieţii, adică prima experienţă erotică; revoluţa anticomunista şi-a manifestat simbolul suprem prin căderea zidului de la berlin, apoi, de la berlin, a pornit în linie dreaptă spre mine şi a ajuns prin matthias, un prieten de familie neamţ, care mi-a adus prima mea revistă sexi. / atunci nu ştiam că acest cadou nesperat va constitui pentru mine inspiraţia pentru viaţa mea intimă pe viitorii 7 ani. consider că a fost un gest foarte matur şi chibzuit din partea capului familiei nemţeşti să-mi  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Fuck, ce faza!
de diana vlase la: 16/07/2007 09:05:56
/ muzica prea tare ma facea sa zambesc tampitului care incerca sa ma combine cu nus' ce texte, ba mai mult, sa rad cand rade si el. rad, acu' ce mai conteaza ca il consider un dobitoc? era mult mai penibil daca nu venea sa imi faca capu tocator, cu prostiile lui, daca as fi stat singura cu paharul in mana. oricum, mor dupa oamenii care dupa ce zic un banc, incep sa rada primii... adica ce? ce banc bun am zis?/ deodata nu mai rade, ma priveste cu interes, parca asteapta ceva. fuck, mi-a pus o intrebare si acu asteapta sa ii raspund. aha... pai.../ ''deci?''/ ''sigur, ii spun un pic incurcata, doar nu e atat de idiot, incat sa ma invite la el acasa, dupa cinci minute de monolog. stai o secund  ...continuare .
31 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...