arhiva: 02/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
credeti in noroc?
de morachitsa la: 02/07/2007 23:12:21
am vazut un film acum doua minute si am ramas oarecum tulburata. subiectul era, ce rol joaca norocul in viata noastra. si acum stau sa ma gindesc, norocul e ceva cu care te nasti, sau , cum se spune, ti-l faci cu mina ta? daca imi fac o retrospectiva a vietii inteleg ca nu prea am avut noroc, si-mi pun problema, sunt eu de vina, sau pur si simplu nu m-a vazut soarta cind m-am nascut. cert este, ca sunt un pic demoralizata in momentul asta, sper sa-mi spune-ti si parerea voastra.
16 comentarii
modifica
Galerie in pielea goala
de Daniel Racovitan la: 02/07/2007 22:30:02
"oameni simpli, dar si personalitati s-au pozat singuri in oglinda si au acceptat sa-si expuna nuditatea pentru alexandru paul, in „exhibition”./ de patru zile, 50 de oameni stau dezbracati in h’art gallery. in fotografii imense. femei si barbati, grasi si slabi, sfiosi si indrazneti. provocati de fotograful alexandru paul, acestia au acceptat - sau chiar s-au oferit - sa se pozeze nud pentru proiectul „exhibition” (fost „organic cv”)./ asa s-a nascut o expozitie de fotografie si un studiu despre oameni inedite. „in ceea ce vedeti, nu e cosmetizare deloc. sunt oameni imperfecti, in tot felul de iposturi”, spune curatorul de la h’art, dan popescu./ expozitia cu nuduri  ...continuare .
11 comentarii
modifica
EPITAF
de picky la: 02/07/2007 15:19:59
loc de luat rămas bun sau de evocat sau de prelins o lacrimă. so long, alex andra. arhivele cafenelei să te odihnească! sfere rămase ne-mplinite prin întregire. cercuri rămase ne-nchise. yang-uri ne-ntregite prin yin-uri. intunericuri neajunse de explozia luminii.
232 comentarii
modifica
Unica
de Giordano Bruno la: 02/07/2007 13:08:34
intre un soare/ Şi altul/ in mijlocul sferei/ noi doi am apãrut/ pierduţi în armonie,/ amestecaţi în vise,/ miraţi de un trecut/ adus de vânt / un vrej / noi doi am fost,/ in râs si plâns/ ne-am risipit/ dar azi mai am/ o pastã finã,/ din care am pictat/ extensiune/ aş vrea sã gust,/ aş vrea sã aud/ un tril prin aer / transformat/ aş vrea,/ când nu voi fi,/ sã râdã pietrele/ aş vrea,/ când nu voi fi,/ sã plângã vãile/ ecou sã fie vocea ta,/ sã-mi fie somnul/ simfonie/ un aş este un aşi !/ cãci vocea vãilor/ este în mine
22 comentarii
modifica
Cine conduce lumea (3)
de Paianjenul la: 02/07/2007 11:23:56
...ce-i al lor, e-al lor: sînt... nostimi.../ http://www.youtube.com/watch?v=fjungbklofe
23 comentarii
modifica
Ajutati familia eroului din Dabuleni (care a salvat un copil cu pretul vietii lui)
de Daniel Racovitan la: 02/07/2007 10:43:01
probabil ca sunteti deja la curent cu evenimentele: un baiat de 11 ani cade intr-un canal de irigatii. un om sare sa il salveze. baiatul ajunge in suguranta la mal, insa salvatorul se inneaca, lasand in urma o sotie distrusa si un copil de un an care nu va avea practic nici o amintire in legatura cu tatal sau./ familia eroului, care oricum traia in conditii foarte precare, acum a ajuns de izbeliste, ramanand practic fara resurse./ daca doriti sa fiti solidari cu gestul acestui anonim devenit celebru peste noapte (si pe merit) aveti conturile pentru donatii la urmatoarea pagina:/ http://www.evz.ro/article.php?artid=312073
3 comentarii
modifica
căpruiule...
de Lady Allia la: 02/07/2007 09:58:46
ascunde-mă în privirea dosită sufletului/ lasă-mă taina ta îmbrăcată în surâs/ nu mă privi acum - îmi şterg o lacrimă/ şi nu vreau să plâng în privirea ta/ căpruiule...sunt un jurnal plin de tine/ fiecare coală mi-e un sărut de al tău/ fiecare gând îmi este o îmbrăţişare/ şi te-aş iubi nebună cu fiecare literă/ te-aş închide apoi între coperţile mele/ din care cresc vise cu ramuri de noi/ aş ninge cu flori albe şi cununiţe de stele/ şi-aş adormi la poalele mângâierii tale/ mi-e dor de tine! aş ţipa să mă audă răsăritul/ ce în ultima vreme apare tiptil pe vârfuri,/ dar nu am să ţip - mai număr petale de dor/ să treacă zilele - poat  ...continuare .
10 comentarii
modifica
BEŢIVĂNELI MARI ŞI MICI
de esteu la: 02/07/2007 09:08:54
nr. 1. o tobă mare, imensă/ prima mea beţie a fost o sărbătoare. mă rog, e necesară o corecţie. s-a petrecut cu ocazia unei sărbători. o nuntă la care părinţii mei erau naşi. o nuntă la ţară, într-unul din satele de deal înconjurate de podgorii. aveam şase ani şi ceva. Şi iată-mă abia descins în sat, satul pe care-l uram, pentru că de fiecare dată cînd aterizam acolo, pe dealurile pietroase şi profund viticole, trebuia să mă despart de hărmălaia din teilor, cartierul în care locuiam. am deschis larg ochii şi am înţeles că trebuie să mă acomodez cumva cu situaţia. repede. de data asta nu trebuia să stau cu săptămînile, cum se întîmpla în vacanţe  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Neînsemnat jurnal feroviar
de Sancho Panza la: 02/07/2007 04:12:48
sunt ceva ani de când nu mai pot asculta trenurile/ adolescentă fiind mă plimbam deseori fără ţel pe lângă şine adulmecând depărtarea/ (îndrăgostită, fireşte, abia desfăcută din mângâierile lui ca dintr-o a doua placentă)/ scaieţi şi urzici îmi lingeau picioarele pietre cărămizii ascuţite sub sandala subţire/ mă fascinau pe atunci vagoane destine aşteptări nu mă uita când revii ai grijă de tine/ ferestrele lor îmi ţipau gâfâind atâtea poveşti clandestine/ rămânea în urmă aerul răvăşit violent ca o batistă fluturată-n neştire/ şinele erau calde miroseau ispititor a orizont şi a timp înghiţit pe nerăsuflate/ şi auzeam auzeam auzeam repetat  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: