arhiva: 22/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Trenul despărţirii - part II
de Lady Allia la: 22/07/2007 23:23:55
………………………………………………/ au trecut opt ani!/ ea în timp ce petrece alte zâmbete încă îl mai aşteaptă./ trenurile încă îi mai adâncesc rănile din inimă şi ochii umezi şi tineri îl mai caută printre călătorii care coboară. dar…, radu al ei nu a coborât niciodată!/ doar anii au coborât pe rând în viaţa ei. serbezi şi goi./ Şi-l amintea şi acum după atâta vreme! / un zâmbet alb şi larg, o gură perfectă, un ten cafeniu şi doi ochi verzi. era imoral de frumos! nici măcar dumnezeu nu ar fi trebuit să lase pe cineva să fie... „atât de perfect”! / Şi dintre toţi bărbaţii tocmai ea trebuia să dea peste el...şi să îl  ...continuare .
3 comentarii
modifica
tu de unde esti mah, ca mereu uit?!!!
de anisia la: 22/07/2007 23:12:18
zice ca arborele genealogic ne zice cine erau mosii si stramosii nostri./ dar locul nasterii, ce zice?/ - tu de unde esti mah, ca mereu uit?!!! - il intreba mereu domn' sergent!/ - din vascauti, sa traiti! - raspundea transpirand vadit, sub cascheta, si salutand speriat!/ nu te speria, eu doar te intreb in joaca:/ tu de unde esti mah, ca mereu uit??!! :))
215 comentarii
modifica
Implozii
de Guinevere la: 22/07/2007 22:24:19
rad de cafenea, rad de voi de multe ori. ca atunci cand iti treci mana prin ciuful unui copil, "mah, prostut mai esti". am insa nevoie de curatenia gestului asta de aici, din eter. mi se faramiteaza sufletul mult mai usor decat prin vorbe fata in fata, sau hai, la fel de usor. a plecat sancho si m-a durut in piept, parca am stins o flacaruie cu pielea de pe inima. de ploi nu mai zic nimic, am mers cu capul plecat cateva zile. sa nu exageram, cand imi aduceam aminte, adica de vreo douazeci de ori pe singurul minut liber. :o)/ sunt in plin iures, viata e rotunda in afara, stirbituri apar, stirbituri se slefuiesc la loc, urasc sa pierd vremea, urasc sa fiu dependenta. imi place sa ma opre  ...continuare .
117 comentarii
modifica
Vocile ploii
de Raul_n00b_liric la: 22/07/2007 20:16:43
afara ploua cu stropi de regrete/ ce parca asteapa de la mine efecte/ ploaia parca imi vorbeste/ bland si seducator imi sopteste/ sa ma lepad de griji si de tot/ sa nu mai fiu in lume un robot/ ce face doar ce i se spune/ ce nu gusta a le vietii crude glume/ am sa ma ridic de pe scaun/ si am sa ascult sfatul de aur/ am sa plec de la calculator/ nam sa il mai ascult pe pretor/ am sa imi dau jos castile/ si am sa ascult a ploii vocile/ care imi tot striga sa le insotesc/ sa ies afara si sa tip nebunesc/ dar stiu ca dacas face asa/ probabil mias pierde viata/ caci eu nu mas opri la un simplu tipat/ care iese mai des ca orice clipat/ al ploii care curge siroaie/ trece peste mine si ma imbraca i  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Samarkand
de yulissa la: 22/07/2007 17:19:43
giafar intra, gafaind, in sala unde pe un tron somptuos statea harun al rasid./ - stapane, prealuminate, ma plimbam azi prin suk si am vazut-o. era chiar ea, moartea, imposibil de confundat. inalta, uscativa, imbracata in negru, cu infricosatoarea coasa dupa ea. si s-a uitat la mine, iar privirea ei cumplita m-a speriat ingrozitor. a venit dupa mine, stapane, ingaduie-mi sa fug..../ iau cel mai iute cal si merg in partea cea mai indepartata a imparatiei tale, in samarkand..../ du-te, i-a zis califul, care tinea la vizirul sau si chiar nu voia sa-l vada mort asa curand./ s-a dus giafar...dar harun, nu-si gasea locul de neliniste. voia si el sa vada moartea. si-a luat deci sabia la brau  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Areal
de Areal la: 22/07/2007 16:51:02
areÁl ~e n. 1) suprafaţă de răspândire a unei specii, a unui gen, a unei familii de plante sau de animale. 2) zonă de răspândire a unui fenomen sau a unui fapt de limbă; arie (de răspândire). [sil. -re-al] /<germ. areal/ si cafeneaua are arealul ei si de aceea incerc sa-l aduc in discutie, mai ales acum cand sunt proiecte noi./ inclin sa cred ca adoua definitie a cuvantului este cea mai apropiata de realitate./ cruda sau nu realitatea exista independent de noi, iar oricum spectacolul trebuie sa continue!
12 comentarii
modifica
Trenul despărţirii
de Lady Allia la: 22/07/2007 16:29:40
ea îl privea dureros de cald. privirea îi era umedă de lacrimi necăzute şi îl mângâia în gândul ei cu fiecare clipire suavă şi rară. nici să clipească nu ar fi vrut...îi era teamă să nu îl strângă între pleoape şi apoi să-l facă să dispară. ochii ei căprui, minunaţi si plini de iubire îl implorau în tăcere să rămână, iar el nici măcar nu o privea! / cu gesturi aproape stângace şi copilăreşti îşi strângea fiecare sentiment în valiza de regrete şi dute-vino ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat...ca şi când la el stăteau toate biletele de călător speculant de sentimente./ femeia se ridică încet, îi luă mâna şi i-o sărută zâmbind.  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Ploi (18)
de andrushca la: 22/07/2007 16:25:35
/ ce-ar mai fi fost viaţa ei, a lor, fără conştiinţa întregului pe care îl formau ? nu erau două jumătăţi. nu despre asta era vorba. două jumătăţi sunt două jumătăţi, chiar dacă unite, sunt entităţi diferite, undeva există o linie de demarcaţie. aşa cum le uneşti, aşa le poţi şi separa. nu. la ei era vorba de o contopire prin curgere, prin asimilare, prin osmoză. nu a trupurilor, deşi n-aveai cum să faci abstracţie nici de ele. era în primul rând o împreunare a fiinţei lor spirituale într-o îmbrăţişare totală, învăluitoare. o comuniune primară, dincoace de cuvinte, fără cuvinte. o trăire pe viu a trăirilor celuilalt, un soi de gemelaritate  ...continuare .
56 comentarii
modifica
clipe si culori
de ego sum la: 22/07/2007 15:12:33
rosu inchis-culori de buze parfumate./ cercuri de zare pierdute in cale,/ lumineaza starda mea cu zambet de copil.../ nu te ascunde sub raze/ inchide ochii si viseaza spre soare./ minune de ploaie strege mi lacrimile cu petale/ reda mi albastrul in priviri / coloreaza copacii in oameni./ cu jocuri imature fa din scrum desene/ din lanturi margele/ din durere placere./ verde aprins-dansuri de femeie goala./ miscari de veselie in pragul dintre noi/ tu cu tn / eu cu noi/ incalzeste ne pe amandoi./ cu palme incalzim saruturile florilor/ cuprindem frunzele intre sani/ inganam zumzetul albinelor./ iarba ne gadila picioarele/ vantul ne sopteste povesti/ pamantul ne gazduieste./ albastru p  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Homo Stultus
de maan la: 22/07/2007 11:41:11
bre, cine stie p-unde umbla acest om, de-mi lipseste mie?/ care-aveti contacte personale cu 'mnealui, transmiteti 'buna ziua' de la maan./ mersi fromos.
38 comentarii
modifica
un vis...
de Raul_n00b_liric la: 22/07/2007 11:20:28
iti privesti sprantele printr-o fereastra de caramizi// te arunci in pat...si te intinzi// in timp ce gindesti la o cale de scapare// prin care sa fugi din a ta inchisoare// o crapatura se arata// si incet incet se intinde pe fereastra toata// te ridici speriat si privesti// crapatura creste si se intinde iar tu te uimesti// in sfirsit ai reusit// in sfirsit din inchisoare ai iesit// impingi putin o caramida// pica zidul ca o ploaie torida// scoti trupul fragil in soare// e atit de frumos...dar arde asa tare// esti orb si nevazator// dar o mina ferma te face atotvazator// in fata ta sint citiva prieteni// ce au spart zidul cu propriile puteri// cazi jos de fericire// nu mai sti ce sa faci de  ...continuare .
45 comentarii
modifica
suferinta si dezamagire
de onutza_kiss2000 la: 22/07/2007 07:47:21
va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ....abia acum putin timp am descoperit acest site si m-am gandit sa apelez la voi...am vb cu un baiat 6 ani si acum dintr-o data nu mai da nici un semn de viata de vreo cateva saptamani..pls help me/....
18 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...