arhiva: 25/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
La o bere, cu baietii...
de Intruder la: 25/07/2007 23:34:46
nu va ganditi ca e o noua trancaneala!/ umbland eu pe cafenea (pierdusem un bumb de la parpalac si-l cautam) am gasit o camarutza mohorata si cu feresti murdare. / tot in camaruta asta erau niste scaune, niste mese prafuite, o sticla cu verde de paris (am baut o gura, credeam ca-i lichior de dude) si un tablou cu lenin la 3 ani, in pielea goala pe paturica.../ ok...m-am dus la admin sa-i cer voie sa ne dea noua, baietilor, incaperea asta. secretara adminului a spus ca trebuie sa ma-nscriu in audienta, nu merge sa intru ca la tata acasa! bine, am zis. / pana atunci, am chemat-o pe lenutza (femeia de serviciu a cafenelei) si am rugat-o sa faca putina curatenie. / s-a ratoit la mine: "etal 'reaq  ...continuare .
432 comentarii
modifica
Confirmari
de Alexandros la: 25/07/2007 19:03:23
am observat cu uimire ca la sectiunea moderare era si o replica a "andrushcai" pe care am moderat-o./ e logic sa fie neconfirmata fiind un nick nou dar in prima clipa am ramas mirat. fiind un user asa de vechi eu propun ca admin sa o confirme. poate mai sunt si altii neconfirmati nu stiu exact care-i situatia dar imi vine acum in minte giordano bruno care a dovedit ca nu e un troll si poate dialoga decent. ba mai si compune poezie(spre invidia celor vechi:-) )
57 comentarii
modifica
De te-as avea
de loredanna la: 25/07/2007 16:23:01
1. de te-as avea/ / m-as putea/ imbraca in parul tau/ fara sa-l ating/ te-as putea iubi astfel,/ fara sa te cuprind/ ti-as cauta ochii,/ fara sa ma vezi/ ti-as saruta buzele,/ fara sa ma simti/ ti-as descalta visele/ pe pragul de nori/ si-apoi te-as iubi/ pana-n zori/ pana-n cer/ si-napoi./ stelelor le-as cere simbrie/ ca te au/ si lunii i-as darui/ o tipsie cu inima mea/ in cer si aiurea,/ pe luna si-o stea/ mi-as da intreaga viata/ de te-as avea.../ loredanna
75 comentarii
modifica
simpatica ploaie
de loredanna la: 25/07/2007 16:17:43
simpatica ploaie/ i-a surprins indragostindu-se de virusii din calculatoarele lor./ nici nu stiau ca sunt online si se citesc unul pe altul/ in ganduri si-au arcuit sprancenele mai tare/ si au vazut curcubeul virtual al viselor/ au crezut in el, asa cum crezi in dragoste la prima vedere./ si de atunci, strada li s-a parut mai albastra,/ lumina mai umeda,/ luna mai plina de voluptate/ si viata mai ... altfel/ au inceput sa reinvete ca-n jaques prevert/ ca unu si cu unu / fac intotdeauna doi sau ca nichita/ sa simta cum cantecul ierbii este / iarba cantecului./ incet-incet/ tinandu-se de mana usor/ peste geana cuvintelor/ au invatat mersul rar al spatiilor albe/ sa le umple nespuse asteptau/ pe  ...continuare .
8 comentarii
modifica
cumpar bilete tratament Olanesti
de valentin_2007_ la: 25/07/2007 13:16:51
cumpar bilete de la 1 august 12 zile si de la 15 august tot 12 zile/ oferta valabila pt. cei care locuiesc din ploiesti./
159 comentarii
modifica
B.A.R. *(Beware of Atempteing Royalty)
de yulissa la: 25/07/2007 13:06:54
ce'ai face daca maine n'ar mai fi baruri?/ unii nu s'ar sinchisi, altora li s'ar parea ca viata lor a luat sfarsit./ asta pentru ca barul a devenit pentru majoritatea tinerilor o "substanta" absint-like./ sa luam un bar tipic...coboram sau nu treptele, si patrundem...we are in...simtim ca ceva s'a schimbat, parca umerii nostri nevolnici nu mai simt poveri de nepurtat, parca lumea nu e chiar asa rea, oamenii nu sunt chiar asa egoisti, viata nu e chiar asa o inchisoare din moment ce am gasit o fereastra prin care vedem orizontul.../ barul inseamna unoeri, libertate! e un spatiu virtual, cativa cm si un minus de 40 de mii adica bautura din fata te despart de lumea exterioara, "cea rea"..  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Amorul viselor IV
de Giordano Bruno la: 25/07/2007 11:11:53
e chin, al meu amor/ dacã o clipa nu visez;/ lumina zilei când apare/ mã sfarm în lungul infinit./ lângã malul apei stau şi scriu;/ apa, din râu alunecã duios/ valsând cu-a-mele gânduri / spre alte zãri; vãrsate-n mare./ vantul mãret suflã-n salcâm/ imbold de bine ca sã-mi de-a;/ privesc mirat de sub salcâm/ cãci graiu' lui; scuturã frunze./ razele aurii se mângaie cu apa/ nãscând mãreţe-vise şi palate;/ doar luna este felinar / lucind fãrã de viaţã./ n-ar omori o gâzã/ n-ar ocroti o apã/ de-a pururi va lucii/ si umbre; ea va naşte./ off! lunaa mea.../ ai luat cu tine, o iubire/ in urmã ai lãsat:vântul,/ statui, palate... cerşetori./ acum, mai  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Piesa noua!!!
de diana vlase la: 25/07/2007 09:56:45
gata, oficial am dat drumul la repetitii pentru piesa noua. oficial, pentru ca este un cuvant foarte folosit in acest ultimul an, oficial, pentru ca am stabilit o data aprox de premiera./ nume: ''mi-e frica, mama''/ regie si distributie: teatru nou... and friends./ nu sunt meschina in informatii, doar ca nu imi place sa ma laud inainte.../ sferto-sinopsis/ dincolo de chipurile oamenilor, se ascund gandurile lor, dincolo de gandurile lor se ascund temerile si dincolo de temeri, incapacitatea de a aduce un vis in realitate. aparent povestea unui nebun, ''mi-e frica, mama'' este povestea viselor, a fantasmelor si a nebuloaselor ce traiesc in universul ideilor noastre./ piersa in trei personaje  ...continuare .
8 comentarii
modifica
blue (lapis lazuli)
de andrushca la: 25/07/2007 09:32:59
minerit-am în depărtate afganistane/ lespezi albastre să-ţi pun sub tălpi/ statui de alabastru am semănat / pe aleile trecerilor tale diurne/ am ridicat taj mahaluri din pietre de râu/ să domneşti peste grădini şi peste ape/ cariatidă m-am pus pe acropola gândurilor tale/ ţi-am deschis porţile oraşului interzis/ te-am purtat prin dinastii împărăteşti/ am înalţat ziduri împrejmuitoare văilor plângerii/ iar tu/ taliban de împrumut/ mi-ai scos albăstrelele din ochi/ şi le-ai dat câinilor/ mi-ai smuls safirele din deget / şi le-ai făcut grăunţe pentru păsările de curte/ mi-ai întunecat aquamarinele/ şi mi le-ai pus pietre de moară la gât/ mi-ai ars apoi  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Pacepa: "am comis fapte reprobabile, ca orice securist, dar nu am fost implicat in omoruri."
de Intruder la: 25/07/2007 09:13:47
cititi tot articolul la http://www.hotnews.ro/articol_79422-vocea-lui-pacepa-%27%27nu-sunt-o-mumie-cu-vata-in-nas%27%27.htm/ tot acolo, declaratiile acestuia la postul tv "antena 1".
4 comentarii
modifica
de vara
de andrushca la: 25/07/2007 08:34:23
zaduf. transpiratie. toropeala./ asfaltul se topeste. pamantul crapa de sete. / la televizor, isterie nationala. meteorologii sunt vedetele zilei./ io va invit sa ne asezam pe cate o piatra de rau si sa ne bagam picioarele in apa rece si involburata ce coboara de la munte. pe cat posibil desculti:)))/ daca aveti chef de vorba, ziceti. ceva. orice. daca nu, nu:)/ alex
67 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...