arhiva: 03/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
dragoste interzisa
de francisca826 la: 03/07/2007 19:08:20
iubesc un barbat dar partea proasta e ca este fratele cumnatei mele.acestia nefiind casatoriti nici legal nici religios.ce putem face?putem continua linistiti relatia sau o terminam fara pic de mila?am nevoie de ajutorul vostru.
39 comentarii
modifica
Conferinţa de marţi (2)
de A_Carmen la: 03/07/2007 19:04:05
vă propun că vorbim despre puterea de a ierta, despre căldură, despre bună-credinţă, lumină, seninătate, zâmbet./ cât de greu e să întorci şi celălalt obraz?/
35 comentarii
modifica
Poezie
de cher la: 03/07/2007 16:14:15
invidiez poetii ! vreau si eu sã mã produc artistic ! ce vreti ? fiecare cu pãcatele lui ! / am auzit, eu cred, ca nu existã om care sã nu fi avut de a face mãcar odatã cu fiecare din astea :/ 1. iubirea de arginti (zgârcenia) ; 2. destrabãlarea (sexul) ; 3. lenea (fãrã comentarii) ; 4. lãcomia (la vin se numeste a te îmbãta sau pili) ; 5. invidia (poftã de veselia altuia) ; 6. furia (mânie exageratã) ; 7. trufia (prea multã mândrie). / in loc de criticã ce ar fi dacã fiecare ar scrie ce pãcat nu a comis niciodatã ? / 7 pãcate,/ intr-o vreme, dumnezeul zilelor ce le-a creat,/ plictisit, "ce sã mai facã ?", ingerii si-a întrebat./ si cum  ...continuare .
72 comentarii
modifica
Guarnieri Amati Stradivarius
de Taunul2 la: 03/07/2007 16:00:34
se vorbeste mult despre calitatea neintrecuta pina in ziua de astazi a viorilor celor de mai sus./ eu stiu ca sunt viori fabricate in ziua de azi, a caror calitati nu-s mai prejos./ nu vorbesc, bineinteles de vioarele reghin si nici de cele sintetic_electronice./ in ziua de azi intelegem chiar foarte bine ce transforma un lemn intr-o vioara de calitate./ se vorbeste mult de necesittea de a folosi lemnul de abanos pentru spatele viorii./ acest lemn e importat din india si e f greu de gasit lemnul de calitatea necesara./ pt. a intelege daca acest lemn este important, sa amintim ca stradivari nu l-a folosit./ propun o discutie pertinenta iubitorilor de muzica./
comenteaza!
modifica
Fragmente Alese de sufletul miou
de Taunul2 la: 03/07/2007 14:28:51
/ fragmente alese de sufletul miou/ mireasa mea, a noptii. o, fica a ierusalimului! vreau sa pictez pe rochia ta de nunta o natura moarta... inima ta si trupul tau cald ii vor da viata... mireasa noptii, o fica a ierusalimului! vreau sa scriu pe rochia te de nunta un vers inaripat... inima ta si bratele tale vor prinde aripi. vei trai inaripata. mireasa noptii, o fica a ierusalimului! vreau sa aprind o candela pe rochia ta de nunta, candela cu ulei inmiresmat... inima ta si bratele tale vor arde intelept. vei trai inflacarata./ / eduard orasanu/ cugetari privind evanghelia dupa matei (xxv)/ poate pentru multi dintre noi efectele caderii fiintei umane nici nu sunt banuite macar. multi  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Alt seceriş...
de Lady Allia la: 03/07/2007 11:20:13
peste poalele râmeţului...clopotele îşi sparg sunetele oţelite de timp sărutând cu ecourile lor fiecare colţişor uitat de lume şi de dumnezeu./ oamenii mai mult bătrâni decât tineri, cu spatele adunat ca într-o închinare urcă dealurile abrupte la muncă. de-i întrebi dacă mai pot îţi răspund molcom şi parcă din alte vremuri:/ "- da ce păcatele mele să fac taică? când nu oi mai putea mă rog să mă ia dumnezeu, dar până atunci cineva tot trebuie să o muncească şi munca". Şi...zâmbesc! ei zâmbesc mereu cu feţele luminoase, iar printre ridurile adânci săpate de griji, de oboseli şi de timp...par nişte poveşti frumoase...fiecare chip, fiecare om./ mă  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Destinul...
de badboy_john6 la: 03/07/2007 02:17:17
tot ce spun aici e sfarsitul unei noi povesti/ care s-a terminat repede cum nici nu gandesti/ vreau sa scriu toata viata mea/ iar in acest capitol s-a intamplat sa fie si ea/ eu nu stiam ce inseamna,decat baiatasi,tigari si bautura/ nu vroiam decat sa termin viata asta; sa-o iau pe scurtatura/ de ce nu m-am uitat in fata si am privit doar in trecut?/ iubirea mea era prezenta; era un nou inceput/ mai pot schimba ceva? sau deja s-a terminat?/ puteam fi fericit dar orgoliul nu m-a lasat/ as fi vrut sa fiu numai al tau/ sa pot sa-ti dau iubirea mea/ dar eram plin de mandrie/ asta este,nu a fost sa fie/ sa te iubesc cum mai iubit tu,fara nici o limita/ sa imi doresc sa te am langa mine in fiecare  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Primavara sufletelor...
de badboy_john6 la: 03/07/2007 01:50:05
se spune ca primavara totul reinvie, totul revine la viata. dar ce faci atunci cand o parte din tine moare, cand simti ca te stingi pe dinauntru? incerci sa nu arati nimic nimanui, incerci sa te ascunzi, incerci sa faci in continuare pe cei din jur sa zambeasca... dar aceasta este doar o aparenta...oricat ai incerca sa nu te gandesti la problemele tale, simti cum flacara din tine se stinge ca o lumanare ce s-a topit. esti imprastiat peste tot, esti folosit, uzat, distrus, nu te mai poti aduna dar cu ultima licarire din tine tu inca mai incerci sa mai lunimezi calea celui care te-a aprins... nu vrei sa renunti asa usor, nu vrei sa te dai batut fara o lupta. dar adevarul este ca te stingi, mori  ...continuare .
11 comentarii
modifica
La concertul lui Marilyn Manson
de Lexis la: 03/07/2007 00:39:31
rockeri cu plete si piercing-uri, tricouri negre, pantaloni de piele, 3 scene la romexpo, (coca-cola, click net si heineken) yep... vorbesc despre bestival! am ajuns aseara pe la 21, am intrat. lung drumul pana la scene. luam jetoane, sucuri si asteptam. intra alice cooper pe scena. lumea nu se imbulzeste, e calma, isi bea berea in continuare, fara nici un stres. / destul de liber in jur, oamenii isi intra in ritm.. alice cooper face show. are voce mosu’ tre’ sa recunoastem, le rockaie bine. aduce o gagica pe scena, joaca teatru, omoara un beblus in carucior (papusa fireste) dupa care il scoate plin de sange, ni-l arata si la sfarsit se spanzura. zuper mega bestial. n-a cantat mult.. cam  ...continuare .
37 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: