arhiva: 31/07/2007


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rostirea de adevar
de danidanam la: 31/07/2007 23:40:29
teme-te pentru cind / ma vei preface in zapada,/ pentru cind ma vei topi in tine,/ pentru cind ma vei ascunde / in nelinistea-ti calda si rece./ teme-te pentru cind, / intr-un pat al nimanui,/ vom fi himere fara nume, / in drum spre dumnezeul lor,/ in noptile tale, care / nu vor mai semana intre ele apoi./ teme-te pentru cind / ma vei invata sa-ti rostesc gindurile / fara cuvinte,/ pentru amintirile tale / care nu vor mai fi reduse intr-un desen/ pe coperta ultimului volum de versuri trait./ teme-te pentru cind / vei deslusi drumul cuvintelor pina la mine,/ pentru cind vei fi intr-o lacrima / nicaieri pentru tine./ teme-te pentru cind / te vei satura de gesturi, de jocuri, de salturi,/ traind  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Un pumn de cirese
de danidanam la: 31/07/2007 23:27:33
causul palmelor tale plin cu cirese...rosii-vinetii sunt ciresele si pirguite de soare si de vint si de vreme, si-mi zimbesc sfioase, culcate cuminti in fierbinteala palmelor tale...miroase dumnezeieste odaia si-mi pleznesc simturile naucite de aroma dureroasa a cireselor cu pielita subtire si sucul nepermis de dulce, prelins din coltul buzelor in urma jertfei supreme...pacatul meu sau al cireselor?/ te priveam si rideam cu ochii si cu sufletul si striveam intre dinti carnea lor dulce-amaruie si mai pofteam cirese si iar mai pofteam, si tu rideai de risul meu si ochii tai erau aburiti de risul cireselor furate si daruite si amindoi rideam jertfind ciresele verii.../ ridicai inspre mine cirese  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Vorbitori in numele mortilor
de motanelul la: 31/07/2007 18:47:45
nu stiu daca ati citit orson scott card. exista acolo niste oameni care au ales sa devina "speaker for the dead" si care sa povesteasca in cuvinte simple viata unui decedat, cu bune si rele, fara sa ascunda nimic. habar n/am daca aceasta institutie de "vorbitori in numele mortilor" chiar exista pe undeva prin lume. / insa intotdeauna ma deranjeaza comentariile in urma decesului unei persoane. fara legatura cu evenimente recente, am vazut asta la cei apropiati. unii prefera sa vorbeasca doar de bine. altii adora picanteriile rautaciase. cei mai multi vorbesc fara sa aiba habar despre ce./ credeti ca ar fi necesara existenta unor oameni care in urma decesului unei persoane, sa investigheze  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Ghidoo: descopera internetul interesant!
de admin la: 31/07/2007 10:53:08
zilele trecute va vorbeam despre lansarea unui proiect interesant./ ei bine, de astazi este online, la adresa/ http://www.ghidoo.ro/ pentru moment accesul se face numai pe baza de invitatie, avand in vedere ca este in faza de teste beta./ din punct de vedere al interfetei cafegiii se vor simti imediat ca acasa ;)/ cine vrea sa ii trimit o invitatie, sa se manifeste aici, si ii voi trimtie una la adresa cu care e inscris la cafenea./ vino si descopera internetul interesant :)
117 comentarii
modifica
Mutenia ostentativa
de gheorghe_cnstntn la: 31/07/2007 08:39:34
tacerea este o forma de comunicare imposibil de ignorat si foarte greu de decodificat - o arma redutabila în razboiul domestic.se pare ca toti suntem predispusi la taceri ostentative - oricât de mult ne-am dori sa rezolvam o problema cu onestitate si apoi s-o dam uitarii,partea mai putin luminoasa a caracterului nostru iese uneori la iveala./ o astfel de tacere necesita o încapatânare iesita din comun si nu ne ofera vreun beneficiu.este întotdeauna neatractiva si de cele mai multe ori,distructiva.ingredientele unei atitudini de mutenie constituie unele dintre cele mai neplacute trasaturi ale rasei umane:caracter dificil,resentiment,încrâncenare si dorinta de a pedepsi în loc de a ier  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Obsesia formelor
de DESTIN la: 31/07/2007 03:15:37
ca fiinta umana omul nu are ce isi doreste...dar mai cu seama nu are forme dorite si poate meritate.../ este momentul cand el porneşte la luptă: împotriva burţii,obezitatii sânilor mici, împotriva buzelor atat de subtiri etc.../ trebuie să arate perfect si astfel omul actioneaza. arătând perfect,el omul nu devine nici mai bun şi nici nemuritor insa acum arate bine cum isi dorea. / / obsesia formelor ne este necunoscută? / va invit a comenta./ cu bine/ cine se teme de suferinta va suferii de teama!/
35 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...